Amin inşallahAllahtan ümit kesilmez cnm çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok yorma kendini
Umudunu kaybetme Rabbim nasip etsin inşallahÇok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 6 ay oldu bizim ama hamile kalamadım ben
Cok sevindim boyle seyleri duyunca bizde yeni ogrendik bizdede ayni problem var umut oldu sizin durumunuz cok özel olmazsa sperm sayisi kacti canim kaca yukselince hamile kaldinKızlar eşim de tek taraflı varikosel ve sperm sayısında düşüklük vardı 7 şubatta mikro cerrahi ile ameliyat oldu ameliyat sonrası E vitamini ve L-ARGININE keciboynuzu pekmezi ve ceviz yedi 3 ay sonra gel sayıya bakalım demişti doktorumuz Allah 'a şükürler olsun 3 ay tam dolmadan hamile kaldım şuanda 5 haftalik hamileyim umudunuzu asla kaybetmeyin 9 ay olsun diye uğraştım ve sonunda mutlu son Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi güzel duyguyu
Öncelikle sperm sayısına takilmayin olmaz diye düşünmeyin moral çok önemli 8 milyon sperm in %27 si hareketliydi doktor olmaz diye bir şey yok olur ama geç olur dedi ameliyat olursan hem ağrıların Geçer hemde 3 yada 6 aya esin hamile kalır ddi. Ameliyatı oldu doktor L-argınıne ve E vitamini verdi düzenli olarak kullandı bende evde keciboynuzu kürü ve pekmezi ayrıca ceviz ve fıstıkla destekledim hiç olmayacak hissine kapilmadik 7 şubatta ameliyat oldu 4 nisanda gebe kaldım 3 ay sonraki kontrole de gitmedik kontrole gitmeden gebe kalanlardanim Rabbim isteyen herkese nasip etsin önemli olan umudunu kaybetmemekCok sevindim boyle seyleri duyunca bizde yeni ogrendik bizdede ayni problem var umut oldu sizin durumunuz cok özel olmazsa sperm sayisi kacti canim kaca yukselince hamile kaldin
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama zaten sizin yine sprem ve ileri hareketlilik varmış bizim %1 hareketli ve sperm yok denecek kadar azÖncelikle sperm sayısına takilmayin olmaz diye düşünmeyin moral çok önemli 8 milyon sperm in %27 si hareketliydi doktor olmaz diye bir şey yok olur ama geç olur dedi ameliyat olursan hem ağrıların Geçer hemde 3 yada 6 aya esin hamile kalır ddi. Ameliyatı oldu doktor L-argınıne ve E vitamini verdi düzenli olarak kullandı bende evde keciboynuzu kürü ve pekmezi ayrıca ceviz ve fıstıkla destekledim hiç olmayacak hissine kapilmadik 7 şubatta ameliyat oldu 4 nisanda gebe kaldım 3 ay sonraki kontrole de gitmedik kontrole gitmeden gebe kalanlardanim Rabbim isteyen herkese nasip etsin önemli olan umudunu kaybetmemek
İnşallah bizde ayni sonucu alırız cok beklemeden benim esiminde dört milyon sperm sayisi hareketlilikle sorun yok ameliyatin bu kadar cabuk etkili olacagini dusunmemistim peki sende bi sorun varmiydi canimÖncelikle sperm sayısına takilmayin olmaz diye düşünmeyin moral çok önemli 8 milyon sperm in %27 si hareketliydi doktor olmaz diye bir şey yok olur ama geç olur dedi ameliyat olursan hem ağrıların Geçer hemde 3 yada 6 aya esin hamile kalır ddi. Ameliyatı oldu doktor L-argınıne ve E vitamini verdi düzenli olarak kullandı bende evde keciboynuzu kürü ve pekmezi ayrıca ceviz ve fıstıkla destekledim hiç olmayacak hissine kapilmadik 7 şubatta ameliyat oldu 4 nisanda gebe kaldım 3 ay sonraki kontrole de gitmedik kontrole gitmeden gebe kalanlardanim Rabbim isteyen herkese nasip etsin önemli olan umudunu kaybetmemek
Bende sorun yoktu testlerim temiz çıktı canım inşallah tez zamanda alırsın kucağınaİnşallah bizde ayni sonucu alırız cok beklemeden benim esiminde dört milyon sperm sayisi hareketlilikle sorun yok ameliyatin bu kadar cabuk etkili olacagini dusunmemistim peki sende bi sorun varmiydi canim
L-ARGININEçok etkili keciboynuzu na devam et ceviz ve fıstıkta yedir neofortili bende bilmiyorum malesef Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahKızlar merhaba,
Doktor varikosel ameliyatından sonra eşime neofortil verdi yanında l arginin kullanıyorum sabah aksam keç boynuzu pekmeki yedirtriyorum ben umarım eşim şifa bulur bende hamiş kalırım ama neofortili pek duymadım ben acaba hakkında bilginiz var mı ?
Umudunu asla kaybetme Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallahCanım ne güzel sen hamile kalmışsın kasımda oldu ameliyat hala kalamadım ben yapmadığımız şey de kalmadı umudum da yok artık
Amin canım çok saolL-ARGININEçok etkili keciboynuzu na devam et ceviz ve fıstıkta yedir neofortili bende bilmiyorum malesef Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
canım hangi doktor yaptı eşinin ameliyatını acaba?Kızlar eşim de tek taraflı varikosel ve sperm sayısında düşüklük vardı 7 şubatta mikro cerrahi ile ameliyat oldu ameliyat sonrası E vitamini ve L-ARGININE keciboynuzu pekmezi ve ceviz yedi 3 ay sonra gel sayıya bakalım demişti doktorumuz Allah 'a şükürler olsun 3 ay tam dolmadan hamile kaldım şuanda 5 haftalik hamileyim umudunuzu asla kaybetmeyin 9 ay olsun diye uğraştım ve sonunda mutlu son Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi güzel duyguyu
Samsun özel liman Hastanesi Şükrü Öztürkcanım hangi doktor yaptı eşinin ameliyatını acaba?
teşekkür ederim sana ve ailene sağlıklar güzellikler dilerim bebişinizle darısı başımızaSamsun özel liman Hastanesi Şükrü Öztürk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?