Varikosel ameliyatı 3 ay sonrası hamileyimmm :)

Benim eşim kullandı neofortil canım ama herkes boşuna kullanmasın dedi, proxceed i önerdiler. bizimde sayı ve hareketlilik sıkıntılıydı hatta hareket 0 dı canım henüz hamile kalamadım ama inşallah rabbim nasib eder :) hepimize

Çok teşekkür ederim canım ama test yaptırdınız mı neofortılı kullanmadan öncesiyle sonrası deyişme olmadı mı ?

Çok teşekkür ederim canım ama test yaptırdınız mı neofortılı kullanmadan öncesiyle sonrası deyişme olmadı mı ?
test yaptırmadık canım yani çook sonra yaptırdık elbette etkisi olmuştur ama bütün kullananlar bunu önerince bende buna döndüm morfolojiyi düzeltebilenin bu olduğunu söylüyorlar o yüzden proxceed

test yaptırmadık canım yani çook sonra yaptırdık elbette etkisi olmuştur ama bütün kullananlar bunu önerince bende buna döndüm morfolojiyi düzeltebilenin bu olduğunu söylüyorlar o yüzden proxceed
Ameliyat sonrari sonucu paylasabilirmisin fayda gordunuz mu insaallah.

Ameliyat sonrari sonucu paylasabilirmisin fayda gordunuz mu insaallah.
Ameliyattan 3ay sonraki sonuç ameliyat öncesi ile aynıydı çoook sonra düzeldi canım yani ameliyattantan önce 7milyondu ve nöroloji yüzde 2ydi hızlı ileri hiç yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…