Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyati 3 ay sonundaki degerlerimiz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ameliyattan sonraki degerlerimiiiiz

Eklentiler

• IMG-20210127-WA0002.webp
    IMG-20210127-WA0002.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 46
Sonucu da güzel olur inşallah. Sayı ve hareketlilikte nasıl bir artış oldu? Ayrıca ne kullandınız vitamin olarak?

Gözünüz aydın. İlaçla tedavi denendi mi ameliyat öncesi ya da sonrası? Yoksa sadece ameliyat etkisi mi?
Esimin sayida bi problemi yoktu canim sadece morfolojimiz dusuktu bizim simdi tek ameliyat etkisimi bilmiyorum ama iyi beslendi diyeyim cok kisa bi sure keciboynuzu özü ve tozUnu süte karistirip veriyordum geceleri birde ama esim cok secici oldugu icin uUzun sure kullanmadi onuda arti ek bi ilacta kullanmadik sanirim hem dikkatli beslendi hemde ameliyat etkisi (esim sigara ve alköl kullanmiyor birde ben bunada bagliyorum ) biz dusuk beklerken yükselmis cok sukür 🤲 doktora kendimiz soyledik bu kez bi takviye yazin diye ve 180 kapsullük opstravent aldik uc ay kullanin muhakkak dha duzelicek dedi bakalim 3 ay sonucunda test sonucunu gine paylasırım

Sonucu da güzel olur inşallah. Sayı ve hareketlilikte nasıl bir artış oldu? Ayrıca ne kullandınız vitamin olarak?
Canım sayi ve hareketlilikte problem yoktu morfoloji dusuktu bizim onceki konumdan eski testimize bakanlbilirsin morfoloji sadece 3 tü cok ozenerek sunu yapalim bunu yapalim sunu kullanalim diye bisey yapmadik cok kisa bi sure keci boynuzu ozü ve tozunu süte karistirarak verdim esime ama tadini begenmedigi icin zor zar veriyordum sonra icmemeye basladi ama iyi beslendi diyeyim vitamini daha yeni aldik opstravent adi yenice kullanmaya basliyacagiz doktor daha iyi gelicegini soyledi bakalim 🤲

Back
X