Ameliyat olmadan sadece biyerden kesuk acılıyormuş hasarlı yerler onarılıyormuş narkoz yokmuşYok onemli degil :) a hayir duymamistim o nasil bir islem acaba
Rabbim nasıp eylesın inşAllah nerde ameliyat oldunuzKizlar bwnim esimde temmuzda ameliyat oldu.6 ayinda tahlil yaptirdik sayida azalma ileri hizda 2 kat artis oldu.2 aydir keciboynuzu kuru ve bal polen arisutu karisimi findik ceviz avakado falan yediriyorum esime.bu ay adet olursam ki ins bebisten dolayi olmam tekrar tahlil yaptircaz
Antalyada olduk canim ozel bi hastanedeRabbim nasıp eylesın inşAllah nerde ameliyat oldunuz
Bizde 1 grade agrı yok ama hareket morfolojı sıfır acaba olsak mı dıyoruz bılemedık yasımda var napcaz bılemedıkAntalyada olduk canim ozel bi hastanede
Ayrica yas kac canim.dogurganlik 40lara geldi caninizi sikmayinBizde 1 grade agrı yok ama hareket morfolojı sıfır acaba olsak mı dıyoruz bılemedık yasımda var napcaz bılemedık
Var evet yaş 34 olduSonuclar varmi elinizde degerleriniz nasil
Kuzum bende 34m nolmus yani.millet kac yasinda doguruyor.bende biara cok takiuordum ben nezmn dogurcam nezmn anne olcamda buyutcem diye ama takma inanki Rabbim en guzel zamanini biliyor.ileri hiziniz ve morfolojiniz dusuk krugere gore.kür falan yada ek takviye vitaminler uyguluyrmysun esineVar evet yaş 34 oldu
Ohh yarasin ins:) bizde 2 ayi gecik keciboynuzu kürü bal polen arisutu karisimi bol bol findik ceviz kuruuzum incir yemisleri avakado ve kiwi 3 kutuda proxeed plus bitirdik.adama yatirim yapiom bende mubarekİlk baslarda cok takıyodum acaba menopoz olcam mı cunkı dr bana 3 ay klomen iğne tedavısı verdı meger benlik bıse yokmuş onlarda dengemı bozdu ama şuan toparlandı şükür , arısutu polen propolıs karısımı aldım arada kecıboynuzu kuru yapıyorum kecıboynuzu hunnap yıyor astalife ve argıfex dıye takvıye ilacı içüyor ve varıkosel için at kestanesı karauzum badem fındık yıyor
Sende bisey yokken 3 ay hormonu niye yukledilerki vucuduna yuh yani.ben hic oyle seyler denemedim henuz.gecen sene dusugum var dogal olabilir dedi doktorum.buarada keciboynuzu kurunu arada degil hergun duzenli hic birakmadan 3 ay yap bence oyle ise yariyormusİlk baslarda cok takıyodum acaba menopoz olcam mı cunkı dr bana 3 ay klomen iğne tedavısı verdı meger benlik bıse yokmuş onlarda dengemı bozdu ama şuan toparlandı şükür , arısutu polen propolıs karısımı aldım arada kecıboynuzu kuru yapıyorum kecıboynuzu hunnap yıyor astalife ve argıfex dıye takvıye ilacı içüyor ve varıkosel için at kestanesı karauzum badem fındık yıyor
Bnde dıyorum bukadar harcama yapıyoruz şu ıli ilaç 500 tutuyor bir aylık kuruyemiş o bu acaba tüp bebek mi yaptırsak nısana kadar bakcaz olmazsa tüp bebek yada varıkosel ameliyat olcakOhh yarasin ins:) bizde 2 ayi gecik keciboynuzu kürü bal polen arisutu karisimi bol bol findik ceviz kuruuzum incir yemisleri avakado ve kiwi 3 kutuda proxeed plus bitirdik.adama yatirim yapiom bende mubarek
Guya kadın doğumcumuza gore ve baska ıkı kadın doğumcuya gore ne eşimde ne bnde sıkıntı vardı bır sperm trstıyle bunu anladılar ve 2 sene sonra kendı cabalarımla ögrendımkı esımde varıkosel varmış bana ılk klomen iğne verdıgınde boş gebeliğim oldu dedık demek faydalı oldu ve ıkı kere daha yaptırdık olmayınca tüp bebege basvurcaktjm bu gercegı ögrendım kadın doğum bursa Gizem yıldırım ın mağduruyum ben ıkı senem gıttıSende bisey yokken 3 ay hormonu niye yukledilerki vucuduna yuh yani.ben hic oyle seyler denemedim henuz.gecen sene dusugum var dogal olabilir dedi doktorum.buarada keciboynuzu kurunu arada degil hergun duzenli hic birakmadan 3 ay yap bence oyle ise yariyormus
Varikosel varsa bence ameliyat olsun.korkulacak bi ameliyat degil hemende ayaga kalkiyorGuya kadın doğumcumuza gore ve baska ıkı kadın doğumcuya gore ne eşimde ne bnde sıkıntı vardı bır sperm trstıyle bunu anladılar ve 2 sene sonra kendı cabalarımla ögrendımkı esımde varıkosel varmış bana ılk klomen iğne verdıgınde boş gebeliğim oldu dedık demek faydalı oldu ve ıkı kere daha yaptırdık olmayınca tüp bebege basvurcaktjm bu gercegı ögrendım kadın doğum bursa Gizem yıldırım ın mağduruyum ben ıkı senem gıttı(
Korkum şu ya sayımız 38 milyon ya daha cıkmazsa tüp bebekte bu sayıyla sansımız var be esımın varıkosel 1 grade ruflude varmış agrısı yok dr ameliyata gerek yok dger dr var dedı napcaz sasırdıkVarikosel varsa bence ameliyat olsun.korkulacak bi ameliyat degil hemende ayaga kalkiyor
Merhaba.Değerleriniz çok kötü değil aslında yazanlara göre kaç defa test yapıldı.Bütün testler aynı labdamı yapıldı bunlar önemli.Bence varikosel ameliyatı iyi düşünülmesi gereken bir operasyon.Nasıl desem herhangi bir ameliyatı olup o dertten kurtulmak gibi değil sonuçları herkeste farklı umarım hakkınızda en hayırlı kararı verebilirsiniz.Merhabalar, esimde cift tarafli varikosel mevcut.Uzun suren alternatif tedavi girisimlerimiz sonuc vermedi maalesef ve en sonunda mecburen ameliyata karar kıldık.Dopler ve semen testi sonuclarimizi da paylasiyorum yorumlarsaniz sevinirim.Ameliyat ile de ilgili olarak hangi hastanede olunur istanbul avrupa yakasi ozellikle(ozel yada devlet), onerebileceginiz doktor varmidir, ucretleri ne kadardirEki Görüntüle 2234382 oncesi ve sonrasi tavsiyeleriniz olursa paylasmanizi rica ediyorum.
Morfolojısı sıkıntılı yalnız ona bi el atın sayınız hareketınız guzel morfolojı içün e vıtamını önerıyolar bi arastırın istersenızMerhaba.Değerleriniz çok kötü değil aslında yazanlara göre kaç defa test yapıldı.Bütün testler aynı labdamı yapıldı bunlar önemli.Bence varikosel ameliyatı iyi düşünülmesi gereken bir operasyon.Nasıl desem herhangi bir ameliyatı olup o dertten kurtulmak gibi değil sonuçları herkeste farklı umarım hakkınızda en hayırlı kararı verebilirsiniz.
Tup bebek dusunuyorsaniz egerki ameliyat olmadan yaptirmayin derim.reflude antibiuotik veriyorlar yanilmiyorsam.biz 3 dr a gosterdik.biri gerek yok dedi 3 ay ilac tedavisi verdi iyilesme saglanmayinca ameliyata karar verdik.bence bir doktora daha gorunup kararinzii verin iyice zaman gecmedenKorkum şu ya sayımız 38 milyon ya daha cıkmazsa tüp bebekte bu sayıyla sansımız var be esımın varıkosel 1 grade ruflude varmış agrısı yok dr ameliyata gerek yok dger dr var dedı napcaz sasırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?