• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi VARİKOSEL AMELİYATI OLANLAR ACİL YARDIM!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
2.4mm çok ameliyatlık gibi durmuyor. Yani asıl problem varikosel değil muhtemelen. Takviyelerden fayda görebilirsiniz. İyi bir üroloğa başvurmanız lazım. Rastgele doktorlar hepsi başka şey söyleyebilir. Ya da kendiniz araştırıp takviyeler alacaksiniz.

Screenshot_20180517-211626.webp

Yorumlarmıınız arkadaşlar

Özel bi hastanede yaptırdık doktorumuz devlette olduğu için kabul etmedi kendi hastanesinde istedi sonuç bu morfoloji yok evet ameliyat önceside yoktu

Hanimlar merhaba. Istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz devlette iyi bi doktor var mi acaba varikosel ameliyati icin

Kızlar eşime de ztb hastanesinde iki kez test yaptırdık morfoloji 5, hızlı ve yavaş hareketi toplam %25 çıktı doktor direk aşılama yada tüp dedi. Elle muayenede de sol orta derece varikosel dedi ama sperm sayısi iyiydi. Sadece hız ve morfoliji sorunluydu. Bızde tüp bebeğe başladık ama korkuyorum tutmazsa diye. Çünkü benim ciğerim vs rahatsız bunları göze alıp iğne ve anesteziyle yumurta toplama işlemine alacaklar. Ben sağlığını göze almışken eger varikosel önümüze engel olursa çok üzülürüm. Başka varikosel ameliyatı olmayıp tüp bebeği tutan var mı

Kızlar eşime de ztb hastanesinde iki kez test yaptırdık morfoloji 5, hızlı ve yavaş hareketi toplam %25 çıktı doktor direk aşılama yada tüp dedi. Elle muayenede de sol orta derece varikosel dedi ama sperm sayısi iyiydi. Sadece hız ve morfoliji sorunluydu. Bızde tüp bebeğe başladık ama korkuyorum tutmazsa diye. Çünkü benim ciğerim vs rahatsız bunları göze alıp iğne ve anesteziyle yumurta toplama işlemine alacaklar. Ben sağlığını göze almışken eger varikosel önümüze engel olursa çok üzülürüm. Başka varikosel ameliyatı olmayıp tüp bebeği tutan var mı
Sorun çok ileri seviyede değil gibi görünüyor. Varikoseli olup tüp bebekle sonuç alan çok kişi var. Varikoseli olup doğal gebelik yaşayan da çok kişi var. Yani herkeste aynı etkiyi yapmiyor. Zaten tedaviye de başlamışsın onun için olumlu düşünmelisin. İnşallah sonucu iyi olur.

Canim kaç yıllık evlisin ameliyat olmak istemediyseniz bi süre hiza ve morfolojiye iyi gelen kürler deneseydiniz tup bebekte n önce keci boynuzu kürü v.s .ama olumlu düşün zaten tup bebekte spermlerin en iyilerini seçiyorlar ins başarılı olur.sperm sonuclarinizda cok kötü değil.hayirlisiyla hamile kalirsin Ins

Canim kaç yıllık evlisin ameliyat olmak istemediyseniz bi süre hiza ve morfolojiye iyi gelen kürler deneseydiniz tup bebekte n önce keci boynuzu kürü v.s .ama olumlu düşün zaten tup bebekte spermlerin en iyilerini seçiyorlar ins başarılı olur.sperm sonuclarinizda cok kötü değil.hayirlisiyla hamile kalirsin Ins

Cnm ignelerimi vuruyorum yarın kontrolum var ama inan hiç içimde umut yok şimdiden tutmayacak gözüyle bakıyorum başta çok umutluydum ama önümdeki yol beni korkutuyor. Yumurta toplama işleminden sonra bakalım benim yumurtalar nasıl çıkacak iyi çıktı diyelim dollenecekmi dollenince tutacak mı anlayacağın kafam çok karışık Allah'ım hayırlısını versin

Cnm ignelerimi vuruyorum yarın kontrolum var ama inan hiç içimde umut yok şimdiden tutmayacak gözüyle bakıyorum başta çok umutluydum ama önümdeki yol beni korkutuyor. Yumurta toplama işleminden sonra bakalım benim yumurtalar nasıl çıkacak iyi çıktı diyelim dollenecekmi dollenince tutacak mı anlayacağın kafam çok karışık Allah'ım hayırlısını versin
Bu kadar umutsuz olma canim inanki değerler iyi .dua et bol bol tup bebek bile tutmayacak kadar sorun yok bence

Ayrıca yuzde 5 morfoloji kötü degil canim en iyi olanin bile yüzde 14 olurmuş.moralini bozma.benim esimin morfoloji yuzde 4 hiz ise sadece yüzde 5 ti simdi 9 haftalik hamileyim şükür

Kızlar eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu, o ay yaptığımız testte sperm sayısında problem yok sadece ileri hareket %5 ti, varikosel ameliyatından sonra bu ileri aktif spermler 1 ayda Düzelirmi?

Kızlar merhaba morfoloji ne demek acaba test sonucunun neresinde yazıyor

İyi günler, evlendiğim zaman ilk dört ay normal yoldan hamile kalamadım. Öğrendik ki eşimde sol tarafta varikosel varmış. Doktor ameliyat dedi. Eşim ilk başta bitkisel tedavi yolunu deneyelim dedi. Araştırdık ettik. Eşim her gün keçiboynuzu kaynatıp sabah aksam içti. Bunun yanında Doktorun vermiş olduğu promotil men isimli ilaçtan her gün bir adet içti. Bunun yanına daha sonra propolis,arı sütü,polen,bal karışımını da ekledik. Her gün bir kaşık da onu yemeye başladı. Bu şekil yaklaşık dört beş ay devam ettik. Ara ara yapılan sperm testlerinde artış olduğunu gördük. 8 milyon iken 15 milyona kadar çıktı fakat ileri hareketli sıfır gözüküyordu. Sonra eşim birden ameliyat olmaya karar verdi. Tabi bir yandan yukarıda bahsettiğim şeyleri içmeye, yemeye devam ediyordu. Bir gün olsun es geçmedi.
(Ameliyat tarihi: 29 Mart)
Eşim ameliyat oldu. Ameliyat çok basit 15 dakika sürüyor. Nisan ayı içerisinde değil de mayıs sonunda bir aylık hamile olduğumu öğrendim. Sizlere ilk tavsiyem hemen ameliyat olmasıdır. Sonra daha erkenden mutlu haber almak istiyorsak bahsettiğim takviye edici gıdaları da kullanmasıdır. Herkese Allah yardımcı olsun. Sağlıcakla kalın....

Back
X