Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim çoooook sevindim ya :)hadi hayırlısı ALLAHIM inş.yüzünü güldürür evettttttt insan inanamıyor bende şok olmuştum,kandada hayırlısıyla olumlu sonucu alırsın inş.sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini öpt cnm dikkat et kendine
merhaba emha şimdiden geçmş olsun canım ameliyat tarihini tam yazarsan daha iyi olur listeye hemen ekleriz senii birşey sormk istersen burdayız hoşçakal...
merhaba kızlar,hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun. nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum hala şoktayım ama,adetim iki gün geçmişti benim,22 ocak bat tarihimdi,test yapmak istemiyordum gene bişey yoktur diye,ama kardeşim merak etti test alıp geldi ve çıkan sonuca şok oldum hala da inanamıyorum,ikinci çizgi kabak gibi çıktı.Az önce sağlık ocağına gittim kan testi yaptırayım diye ama öğleden sonra yapmıyorlarmış sabah gidicem tekrar.inşallah test bozuk değildir hala inanamıyorumtestin resmini de yükleyemedim büyük geldi zannedersem
Merhaba canim
Tel.den girdigimden copy paste yapamadim.kusura bakmayin..31 ocakta bir aksilik cikmazsa ameliyat olacak esim.dualarinizi bekliyorum.ayrica tecrubeli arkadaslar dikkat etmem gereken bir konu varmi?? Simdiden uyarirsaniz sevibirim.dinlenmesi lazim siki kiyafetler giyinmyecek baska??
bir güzel haber daha:)))çokkkkk sevindim cnm.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım insan böyle zamanlarda ne diyeceğini bilemiyor. Allah sabrını arttırsın, yüzünü güldürsün.Allah razi olsun kizlar. Vardir Rabbimin bildigi dualarinizdan eksik etmeyin insallah. bi sure buralara giremiycem yuregim kaldirmiyor hepinizi cok sevdim hepinizin gonlundekini en hayirli bicimde Rabbim nasib etsin insallah. Rabbim herseye kadir olandir. Allah bize zulmetmez biz kendi nefsimize zulmederiz Rabbim bizi kendi nefsimizin serrinden, vesvesesinden korusun insallah.. hepiniz Allaha emanet olun.. dualarin kabul oldugu bir persembe gecesi olur insallah..
merhaba kızlar,hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun. nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum hala şoktayım ama,adetim iki gün geçmişti benim,22 ocak bat tarihimdi,test yapmak istemiyordum gene bişey yoktur diye,ama kardeşim merak etti test alıp geldi ve çıkan sonuca şok oldum hala da inanamıyorum,ikinci çizgi kabak gibi çıktı.Az önce sağlık ocağına gittim kan testi yaptırayım diye ama öğleden sonra yapmıyorlarmış sabah gidicem tekrar.inşallah test bozuk değildir hala inanamıyorumtestin resmini de yükleyemedim büyük geldi zannedersem
sağol canım,inan sanki rüya alemindeyim,hiç beklemiyordum bu ay,çünkü çalışma yapmamıştık,hala da inanamıyorum,kasıklarımda ağrı var şu an,belim fena derecede ağrıyor,adetim ha geldi ha gelecek diye beklerken böyle çıkınca şok oldum.inşallah kan testinde de çıkar bi aksilik olmaz.
geçmiş olsun arkadaşım ekliyorum hemen seni listeye..
rica ederim cnm
benim yarın dr kontrolüm var bu sefer aşılama yapıcaz artık siz yaptırdınızmı..
merhaba onlyliz nasılsın?
merhaba pmeltemcim sen nasılsın? iyi diyelim iyi olsun be canım aynı işteee...bu aralar çok keyfim yok çok sinirliyimm bütün bünyem alt üst oldu bunaldım çocuk sorularından herşeyden herkesden((((böyle işte cnm senin hamilelik nsıl gidiyor umarım herşey yolundadır
benim yarın dr kontrolüm var bu sefer aşılama yapıcaz artık siz yaptırdınızmı..
cnm benim maalesef birde bu sorularla mücadele ediyoruz, haklısın. inşallah en yakın zamanda sende bebek haberi vereceksin bizlere ama yine kesesiydi, kalp atısıydı, ilk 3 ayı bitsinde... endişeleri devam edecek :)) rahat yok yani bize:)) bende iiyim cnm haftaya cumartesi kontrolum var, zaman geçmiyo ama..