Varikosel ameliyatı sonrası

Umutolmak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
4
6
1
Merhaba...Bende uzun zamandır sizlerin yazdıklarını okuyorum...Birgün hamile kalırsam diğer arkadaşlara umut olmak için buraya hikayemi yazacağıma kendime söz vermiştim ve işte o gün geldi hamileyimm..... Ben iki yıl önce evlendim eşim ve ben doktora gittik eşimde çift taraflı varikosel çıktığını öğrendik tabiki bu haber bizi yıktı doktorumuz ameliyat gerekli dedi ve bizde ameliyata karar verdik ve eşim bir yıl önce ameliyat oldu 3 ay önce kontrole gittik gelişme olduğunu öğrendik bize neofortil diye bir ilaç verdi üç aya kalmadan hamile kalacaksın dedi ve allaha şükür üç ayı tamamlamadan hamile çıktığımı öğrendim... Size bir kaç önerim olacak Beslenmenize dikkat edin stresten uzak durun ve keçiboynuzu pekmezini bol bol kullanın...

Öncelikle tebrikler sana katılıyorum canım benim eşim de ameliyat oldu ve bin şükür 2. Ay dolmadan hamile kaldım biz de arjinin vermişti doktor onu kullandi ama ben yanında keçiboynuzu da yedirdim eşime ve en önemlisi sigarayı bırakmadı ama baya azalttı rabbim isteyen herkese nasip erdi etsin saglikla

Tebrik ederim Allah tamamina erdirsin sağlıkla kavusun
Benim esimde de varikosel var ama ameliyat onermiyo dr degeriniz iyi diyor ama olmuyor da napicam bilmiyorum sizin degerler cok mu düsuktü ve ameliyattan sonra cok mu degisti?

Değerli dostlar, ben 3 yıldır evliyim ve ilk günden beri istiyor olmamıza rağmen çoçuğumuz olmadı. Eşimde varikosel çıktı, ameliyat oldu. Önümüzdeki hafta ameliyat sonrası 6 ay dolacaktı ki, reglime 4 gün kala gebe olduğumu öğrendim Hamdolsun Rabbime..
Allah insanın umududur, insan da Allah'ın umududur. Umudunuzu kaybetmeyin...

Arkadaslar benimde eşim 17.08.2017 de ameliyat oldu ne kullandınız bana da yardımcı olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…