Varikosel ameliyatı

ksksuperisi23

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
95
66
288
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim, evliliğimizin ilk zamanlarında çok takmasakta zaman geçtikçe hamile kalamadığımı fark ettiğim için doktor doktor gezdik, en sonunda eşimin varikosel olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söylediler, sperm sayımız 22 milyon ama canlı oranımız çok çok düşük, bu yüzden eşimin ameliyatına karar verildi, şimdi size sorum şu,eşleri bu ameliyatı olan arkadaşlar bu operasyon kaç saat sürüyor, ameliyat olduktan sonra süreç sıkıntılı geçiyor mu ağrıdır, şişmedir vs.. Birde eşim kaç gün sonra işine geri dönebilir, şoförlük yapıyor kendisi, ameliyattan sonra hamile kalan veya bu süreci geçirip bilgi verecek olan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, isteyen herkesin kucağını doldursun

İyi günler canm. Benm eşim oldu ameliyat tek taraflı ise yarm saat sürüyor ilkgun biraz zor oluyor kasıkta olduğu için ama sonrası çabuk toparliyor çok hatrlamiyorum ama hastanede br gün yattıktan sonra evde hep kendi başına kalktı zatn 15 gün sonrada işine döndü normalde 10 günde yeterli ama eşimin işi ağır br işti o yüzden 15 gün rapor verdi doktoru . Hc br sorun yaşanmadı basit br ameliyat yani bn çok zorlandım ama onu kaldırmak faln epey zor oldu 2 gün sonrası iyi yanı

Gecmis olsun :)

Sağol canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için, peki eşiniz ameliyat olduktan sonra bebeğiniz oldu mu

Bizim akrabalardan olanlar oldu amaliyattsn sonra kendini korumalı araba filan fazla surmemeli diye biliyorum bi akraba dikkat etmedi biraz sıkıntı yaşadı Rabbim size de nasip etsin inşallah mübarek ayların içindeyiz bol dua et inşallah

Sağol canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için, peki eşiniz ameliyat olduktan sonra bebeğiniz oldu mu
Esim ameliyat olduktan sonra ikinci kez hamile kaldm ilki kurtaj oldm ama bu kez güzel gidiyor çok şükür suan 17 haftalik hamileym . :) Darısı sana olsun :)

Geçmiş olsun canım eşimde kasımda çift taraflı oldu 45 dakka sürdü ameliyat ilk gün ağrısı oldu sonrasında da baş ağrısı çok oldu bol bol nescafe tüket dedi doktor 1 hafta yürümesi sıkıntılı geçiyor sonra düzeliyor hiç korkutma gözünü basit ameliyat 5 ay oldu ama ben hala hamile kalamadım

Geçmiş olsun canım şimdiden eşimde oldu ekim ayında yarım saat sürdü ve çok rahattı ağrı filan çekmedi kesinlikle ama sayı ameliyat sonrası yarıya düştü resmen iltihaplanma olmuş ilaç kullandık şuan 40 milyon değerleri bazı doktor iyi diyo bazısı biraz dha artsın diyo hormonlra da baktırıyoruz bugün bklm çok zayıfladı tiroidten şüphelendi doktor onlarda önmli

Benim esimde yeni ameliyat oldu birinde testlern 54 milyn harekt %5 birinde 22 milyon hrkt %36 en sonuncuda 6 milyon
Harekt %0 cikti doktr amelyta karar verdi co umutluym cok guzel gecti dedi bakalim sonuclar nasl olck bzde 5 aydr denedik ama bebek olmadi biz bastan yptrmstk kontrolu yasm 30 oldugu icn iyikde bktrmsz yoksa daha kotiye gdckti

varikosel ameliyatından sonra eşinize herhangi bitkisel tedavi birşey yaptınız mı doktor ilaç verdi ama alamadık değerleri ne durumda bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyiz onuda bilmiyorum bilen yada fikir verebilen varsa yardımcı olbilir mi?

Canım çok geçmiş olsun benim eşimde ameliyat oldu 1 sene sonra hamile kaldim ben çok şükür pxroosed plus içti osmanlı macunu artık aktarci dan keciboynuzu pekmezi keçi boynuzu özü içti sigara
bıraktı çok şükür oldu hareketlilikte sıkıntı varsa havuç suyu ve keciboynuzu küru de çok etkili Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberi alirsiniz

8 9 keciboynuzunu 3 su bardagi kaynams suya kiriyrm kisik ateste 10 dk kaynatyrm sonra 10 dkda demlenmeye birakiyrm ben icine 4 kasik pekmezndende karstryrm tadi daha guzel oluyr ilk hafta sabah aksam sonra 3 ay boyunca gece yatarken br bardak icyr

Ameliyat sonrası normal yolla mı gebe kaldınız

Evet normal yolla kaldım şuan 9 haftalik hamileyim 1 sene sonra hamile kaldim iyileşme süresi biraz uzun oldu bizim
Teşekkürler bizde 60milyon morfoloji 2 ileri hareketli 18, 2 başarısız tüp deneme var tekrar tüp mü ameliyat mı karar veremedik, 4yıldır normal yolla gebelik olmadı

Ameliyatindan çook faydası oldu canım bizimde yüzde 25 ileri hareketti zanlı 60 lira çıktı keçi boynuzu pekmezi özü çok iyi geldi bide proxeed plus dye bi ilaç var keisnlikte tavsiye ederim hiç umudunu kaybetme hiç beklemediğin anda oluyo dualarımda sende varsın artık rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…