- 1 Ekim 2010
- 95
- 66
- 288
- Konu Sahibi ksksuperisi23
-
İyi günler canm. Benm eşim oldu ameliyat tek taraflı ise yarm saat sürüyor ilkgun biraz zor oluyor kasıkta olduğu için ama sonrası çabuk toparliyor çok hatrlamiyorum ama hastanede br gün yattıktan sonra evde hep kendi başına kalktı zatn 15 gün sonrada işine döndü normalde 10 günde yeterli ama eşimin işi ağır br işti o yüzden 15 gün rapor verdi doktoru . Hc br sorun yaşanmadı basit br ameliyat yani bn çok zorlandım ama onu kaldırmak faln epey zor oldu 2 gün sonrası iyi yanı
Gecmis olsun :)
Esim ameliyat olduktan sonra ikinci kez hamile kaldm ilki kurtaj oldm ama bu kez güzel gidiyor çok şükür suan 17 haftalik hamileym . :) Darısı sana olsun :)Sağol canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için, peki eşiniz ameliyat olduktan sonra bebeğiniz oldu mu
Esim ameliyat olduktan sonra ikinci kez hamile kaldm ilki kurtaj oldm ama bu kez güzel gidiyor çok şükür suan 17 haftalik hamileym . :) Darısı sana olsun :)
keçiboynuzu ben normal günde iki kez içiriyorum kür olarak nasıl kür uyguluyorsunuz acaba ? Ayy benim eşim ne doğru düzgün kuruyemiş yer ne meyve ilacı kesin almam lazımm artık galibaKeciboynuzu kuru yapiyorum birde cig kabak cekirdegi bol kuruyemis cevizli sucuk birde emodex kullaniyor
Ameliyat sonrası normal yolla mı gebe kaldınızGeçmiş olsun canım eşimde kasımda çift taraflı oldu 45 dakka sürdü ameliyat ilk gün ağrısı oldu sonrasında da baş ağrısı çok oldu bol bol nescafe tüket dedi doktor 1 hafta yürümesi sıkıntılı geçiyor sonra düzeliyor hiç korkutma gözünü basit ameliyat 5 ay oldu ama ben hala hamile kalamadım
Evet normal yolla kaldım şuan 9 haftalik hamileyim 1 sene sonra hamile kaldim iyileşme süresi biraz uzun oldu bizimAmeliyat sonrası normal yolla mı gebe kaldınız
Teşekkürler bizde 60milyon morfoloji 2 ileri hareketli 18, 2 başarısız tüp deneme var tekrar tüp mü ameliyat mı karar veremedik, 4yıldır normal yolla gebelik olmadıEvet normal yolla kaldım şuan 9 haftalik hamileyim 1 sene sonra hamile kaldim iyileşme süresi biraz uzun oldu bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?