Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap için teşekkürler siz yaptırdınızmı o ameliyatı eşimin başı ağrıdı 4 gün boyunca sonra en sonundaa dikloron yaptılar acilde düzeldi çok şüküreyvahedigeldismile10 gun beklemelisiniz ondan sonra sorun yok.
cevap için teşekkürler siz yaptırdınızmı o ameliyatı eşimin başı ağrıdı 4 gün boyunca sonra en sonundaa dikloron yaptılar acilde düzeldi çok şüküreyvahedigeldismile
Evet esimde oldu cift tarafli . suan ilac tedavisi devam ediyor 4 ay bitti ameliyat olali bakalim bekliyoruz
Gecmis olsun sizede
OOO AMELIYATTAN 7 GUN SONRA ILISKI olduysa cok ii.bız 3 hafta sonra basladık .bısı olmaz canım eger canı yanmadıysa problem yok
sağ ol canım bizimde dün evlilik yıl dönümümüzdü dans mans derken dayanamadı veeeeeeeeeeeeee olan oldu 7 gün olmuştu.
Hayirlisi olsun:) Nice senelere:)))
Canım nice ewlilik yıldönümleri,hep mutlu kalın.Bizede doktor 10 gün sonra demişti ,hiç ağrı olmadı sizdede olmadıysa ne ala.Nice yıllara tekrardan.
teşekkürler canlarım inşallah hepimiz nice yıllar mutlu kalırız, ama eşimin testislerinde şişlik oluştu gitmiyo sizlerin eşindede oluşmuşmuydu gidermi acaba:kedi:
evet canım pazartesi giidecek gidecez bakalım ne diyecek inşallah tekrar ameliyat demezcanım benım esımde olmadı hıc..
ama ınternetten okuduguma gore ılk 1 ay testıslerde hafıf sıslık olabılıyormus .ama sız yınede dr.unuzla bır gorusun .
Aman hidrosel olmasin doktorunuzu arayin hemen . Bizimkinde de olmadi . Beklemeyin doktoruna sorun.
ınsallah canım hıdrosel degıldır.kısa zamanda gecer.cok gecmıs olsun
Canım benim eşimde hidrosel ameliyatı oldu.13.gun oldu ilişkiye girmedik.Varikosel daha zor hidrosel Daha rahat ameliyatı. Artık ilişkiye girebilir miyiz ya eşim çok zzorluyoorr lütfen yardim10 gun beklemelisiniz ondan sonra sorun yok.
10 gun beklemelisiniz ondan sonra sorun yok.
CANIM 2 gün çok erken damarların zarar verebilir .7 gün en iyisi ..Merhaba kizlar esim de 3gun once sol varikoselden ameliyat oldu netten okuduk keciboynuzu pekmezi kuruyemis ceviz muz vs yediriyorum sperm sayisi artsin diye bu sefer de 2gundur sabredemiyo beni sıkıştırıp duruyor :-D azicikta olsa iliski olsa zarari olur mu ki ya da napabilirim taktik verin lutfenn![]()