Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatından kaç gün sonra cinsel ilişki

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cevap için teşekkürler siz yaptırdınızmı o ameliyatı eşimin başı ağrıdı 4 gün boyunca sonra en sonundaa dikloron yaptılar acilde düzeldi çok şüküreyvahedigeldismile

Evet esimde oldu cift tarafli . suan ilac tedavisi devam ediyor 4 ay bitti ameliyat olali bakalim bekliyoruz
Gecmis olsun sizede

Evet esimde oldu cift tarafli . suan ilac tedavisi devam ediyor 4 ay bitti ameliyat olali bakalim bekliyoruz
Gecmis olsun sizede

sağ ol canım bizimde dün evlilik yıl dönümümüzdü dans mans derken dayanamadı veeeeeeeeeeeeee olan oldu 7 gün olmuştu.

OOO AMELIYATTAN 7 GUN SONRA ILISKI olduysa cok ii.bız 3 hafta sonra basladık .bısı olmaz canım eger canı yanmadıysa problem yok

Canım nice ewlilik yıldönümleri,hep mutlu kalın.Bizede doktor 10 gün sonra demişti ,hiç ağrı olmadı sizdede olmadıysa ne ala.Nice yıllara tekrardan.

Hayirlisi olsun:) Nice senelere:)))

Canım nice ewlilik yıldönümleri,hep mutlu kalın.Bizede doktor 10 gün sonra demişti ,hiç ağrı olmadı sizdede olmadıysa ne ala.Nice yıllara tekrardan.

teşekkürler canlarım inşallah hepimiz nice yıllar mutlu kalırız, ama eşimin testislerinde şişlik oluştu gitmiyo sizlerin eşindede oluşmuşmuydu gidermi acaba:kedi:

canım benım esımde olmadı hıc..
ama ınternetten okuduguma gore ılk 1 ay testıslerde hafıf sıslık olabılıyormus .ama sız yınede dr.unuzla bır gorusun .

teşekkürler canlarım inşallah hepimiz nice yıllar mutlu kalırız, ama eşimin testislerinde şişlik oluştu gitmiyo sizlerin eşindede oluşmuşmuydu gidermi acaba:kedi:

Aman hidrosel olmasin doktorunuzu arayin hemen . Bizimkinde de olmadi . Beklemeyin doktoruna sorun.

canım benım esımde olmadı hıc..
ama ınternetten okuduguma gore ılk 1 ay testıslerde hafıf sıslık olabılıyormus .ama sız yınede dr.unuzla bır gorusun .
evet canım pazartesi giidecek gidecez bakalım ne diyecek inşallah tekrar ameliyat demez
Aman hidrosel olmasin doktorunuzu arayin hemen . Bizimkinde de olmadi . Beklemeyin doktoruna sorun.

hidroselse tek çözümü ameliyatmış.bi ameliyat daha olursa işten atılır valla özelde çalışıyor bide yeni girdi inşallah hidrosel değildir bize dua edin kaynanm lara falan sölemedik varikoselden ameliyat olduğunu
geçenlerde kaynanam bana herkesin içinde durduk yere soruyolar artık gelininin çocuğu olmuyomu diye dedi bende soranlar gelip bakacakmıymış çokta tın deyip mutfağa gittim.
bilmiyoki oğlu varikosel iyikide söylememişim o öyle bana yüklendikçe oğlu benden taraf oluyor olumunekankayizsmile

Merhaba, eşim 10 gün önce ameliyat oldu ağrisi ve sislikleri var henüz iliskiye girmedik ama dün gece biraz zorlandi ve dunden sonra agrisi fazlasiyla artti gece acile bile gittik igne yaptirmaya acaba zorlandigindan dolayi olabilir mi?

Bnm de eşim oldu 16 gün oldu ozeldeki doktormz 25 gün sonra ilişki dedi ilaç verdi l-arginine Diego bide hap ilacı araştırdım sperm çoğalıyor ve ileri hareketliliği de yükseltiyor

Merhaba kizlar esim de 3gun once sol varikoselden ameliyat oldu netten okuduk keciboynuzu pekmezi kuruyemis ceviz muz vs yediriyorum sperm sayisi artsin diye bu sefer de 2gundur sabredemiyo beni sıkıştırıp duruyor :-D azicikta olsa iliski olsa zarari olur mu ki ya da napabilirim taktik verin lutfenn :(

Merhaba kizlar esim de 3gun once sol varikoselden ameliyat oldu netten okuduk keciboynuzu pekmezi kuruyemis ceviz muz vs yediriyorum sperm sayisi artsin diye bu sefer de 2gundur sabredemiyo beni sıkıştırıp duruyor :-D azicikta olsa iliski olsa zarari olur mu ki ya da napabilirim taktik verin lutfenn :KK43:
CANIM 2 gün çok erken damarların zarar verebilir .7 gün en iyisi ..

Back
X