• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatından sonra hamile kalan varmi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşimde haftaya ameliyat olacak inşallah. Ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldınız?
Simdidn gecmis olsun ocakta ameliyat oldu esim martta Hamile kaldim doktor uc ayda yeni toparlamaya baslar 6 ayda tamamn duZelir dedi cok sukur ikinci ayda Hamile kaldm

Simdidn gecmis olsun ocakta ameliyat oldu esim martta Hamile kaldim doktor uc ayda yeni toparlamaya baslar 6 ayda tamamn duZelir dedi cok sukur ikinci ayda Hamile kaldm
İnsallah bizimde ole olur.gerci benim esimin 6 ayindayiz test yaptik ileri hareketlik de halen bi düzelme olmadi diyerlerinde baya bı artış var.doktor olmadi tüp bebek denersiniz dedi.bende biraz o konuda cekiniyorum.ins dogal yolla hamile kalabilirim

Çok sevindim hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Ameliyattan sonra nelere dikkat ettiniz? Kullandığınız ilaçlar takviyeler var mıydı?

İnsallah bizimde ole olur.gerci benim esimin 6 ayindayiz test yaptik ileri hareketlik de halen bi düzelme olmadi diyerlerinde baya bı artış var.doktor olmadi tüp bebek denersiniz dedi.bende biraz o konuda cekiniyorum.ins dogal yolla hamile kalabilirim
Takviye ilaç falan kullandınız mı bu süreçte?

sagolasin allah razi olsun hayir hic bisey kullanmadik bu bnm ucuncu Hamileligim ilki nasip olmadi bi oglum var bitane daha olsn ddik olmayinca esim doktora gitti ilerlms varikosel hmn ameliyat oldu

sagolasin allah razi olsun hayir hic bisey kullanmadik bu bnm ucuncu Hamileligim ilki nasip olmadi bi oglum var bitane daha olsn ddik olmayinca esim doktora gitti ilerlms varikosel hmn ameliyat oldu
Hersey nasip kısmet iste allah olmayanlarada nasip etsin.hersyin başı sabir

Oglumda havuc suyu kullanmistim harektlilik icim tazr sıkılmıs havuc suyu hizi arttirmisti

Eşim ameliyat olali 6 ay oldu.bizdei
Bize doktor 6.ayimizda proxeed verdi suan ondan kullabiyo esim iki gun oldu içeli..iki kutu verdi 3 ay boyunca kullansin olmadı tüp bebek denersiniz dedi
Neden ameliyattan hemen sonra vermedi ki. Biz ameliyattan 1 hafta sonra başlayacağız ilaçlarla takviyelere. İnşallah fayda eder de tüp bebeğe gerek kalmaz.

Neden ameliyattan hemen sonra vermedi ki. Biz ameliyattan 1 hafta sonra başlayacağız ilaçlarla takviyelere. İnşallah fayda eder de tüp bebeğe gerek kalmaz.
[/QUOTE biz dedik ama vermedi..bizde kendi imkanlarimizla keci boynuzu kullandik tabi yaninda vitaminde kullandi belki onlarin sayensi artti okadar hic artmaya da bilirdi..valla ins gerek kalmaz korkuyorumda zaten tüp bebek olmasindan da

Benim kendi doktorum 3 ilaç 2 takviye 1 tane de karışım verdi ameliyattan sonra kullanın diye. Daha üroloji doktoruyla görüşmedim o verdiklerini.

Back
X