bu aksam yine kimsecikler yok yağmurcum nerelerdesn siteyi hoşsohbetinle şenlendiriyodun yokluğun hissediliyo
CANIMMMM o senin güzel yüreğinden dolayı hissettiklerin .Girip çıkıyordum kimse birşey yazmıyordu o yüzden sen ne yaptın dewmm dimi çalışmalarakaydirigubbakcemile
Karadeniz bebişim sen kaçseneden beri uğraşıyorsun?
1 yıl 6 ay oldu evleneli hiç korunmadım
yağmur kısaca sende anlatsana kaç yıllık evlisin
Fazla olmamış ama gebelik olması lazımdı eşindemiydi problem yoksa siiiiz tembelmisiniz.klava:
9 yıllık ewliyim 2 tüp denemem war problem eşimde ,bende çok normalsayılmam 31 yaşındayım zekiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimhihoyyytlaelaelaelaelae
Canım aslında senın dedıgınde dogru..soncta varikosel de bi problem ama dedımya ınsan bazı seylerin bir an önce sonclanmasını istıyoya sanırım ondan..ve bazen umud etmek gercekten yorucu olabılıyor..bu akrabanızın diger kan yada benzeri tahlılleri normalmıydı acaba..birde azo derken tamamen mi sıfır dı
biliyomusun ben şimdiye kadar hiç inanmadım bebeğimin olmayacağına çok büyük bi umudum var bigün benimde bebeğim olacak sende inan olurmu inançını asla yitirme ben tüm kalbimle inanıyorum Rabbim duayla ona uzanan ellerimizi boş çevirmeyecek önce sen bizi teyze yap sonrada biz seni vereliniortak
iyi aksamlar canım hani demiştinya yumurtalıkları hassastı diye eşimde aynı şeyden şikayetçi bu konuda bana bilgi verirsen sevinirim bu hassasiyet ortalama ne kadar sürdü?
Evet canım hassasiyet ilk bir ayda cok fazlaydı dokunamıyordu bıle ama suan masallah dıyım 2.ay oldu nerdeyse artık hıc yok.
arkadaşlar biliyomusunuz günüm tam 11 gün geçikti ama hamile olduğumu hiç sanmıyorum daha öncede geldi başıma 13 gün geçmişti testte yok çıktı doktora gitttim kist var dedi yine aynı şey galiba moralim öyle bozukki 5 6 senedir aynı dava hastane hastane dolaşmaktan bıktım bu kisti ben eritiyorum o büyüyo yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?