evlılıkte uc yılını doldurmadan asılama ve tup bebege gecılmıyor burda canım.baska yerlerde prosodur nasıl bılmıyorum ama eger devlet ılac masraflarımı karsılasın dıyorsan hem asılamada hem tup bebekte uc yılını doldurman gerekıyor...bızımde kasımda uc yılımız doluyor...:sm_cool:
kızlar bısey daha dıcem.yarın gece regaıp kandılı bılıyorsunuz..bugunde rabbım bır sene ıcınde dogacakları ve oleceklerı tayın edıyor.cok dua edelım ınsallah bu sene hepımızın bebıslerı gelsın.dua vesıle olurda bu sene yavrucaklarımızı alırız kucagımıza..opuyorumnanaktan
arkadaşlar size güzel haber vermek için sabırsızlanıyodum ama maalesef...((((normalde 29,30 günde adet olurdum hiç şaşmazdı.bu ay 3 gün geçti hemen test aldım ama maalesef negatif.akşam dayanamadım devlet hast. kanda baktırdım 1.16 çıktı o da negatif offff daha adette olmadım niye böyle oldu stress yaptım heralde hayırlısı artık umudumuz başka bahara gibi görünüyoo (((((
mrb kızlar bitti ameliyat çok şükür geldik evimize doktor çok iyi geçti bak çok fayda göreceksin damar sandiğimizdan daha da büyümüş gör bak çok fayda göreceksin dedi ama hayırlısı allahtan elimizden geleni yaptık şimdi beklemek zamanı.inşallah çok bekletmez rabbim.güzel dilekleriniz için sağolun.hepimiz şifa buluruz inşallah.kürlere devam elimizdeki keçiboynuzu bitsin havuç suyuna başlıcaz.
herkesin kandili mübarek olsun.ben bilmiodum bu gece 1 sene içinde doğacak ve ölecekler mi belirlenio???bi araştırıym da booool booool dua edelim birbirimizi de unutmayalım.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?