- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.244
- 133
Slm kizlar ben esim ameliyat olmadan once Bahar sayfaya yazmistim hatta baya konusmustuk arkadaslarla esim ameliyat oldu degerlerimizde sadece sayi da yukselme oldu hareketleri yine ayniydi yani degismemisti doktor hayirlisi dedi ama esim 12 subat ta ameliyat oldu 12 mayista test istedi doktor gittik verdik ama beb o sirada hamileymisim haberim yoktu 20mayis gunum gecince yine umursamadim taaki on gun gecene kadar birde baktim Hamileymisim suan dorduncu ayim bitiyor oglum olacak insaallah sizlerin konusmadini okudum birini duysak umidimiz olsa doye inanin hep bu sayfaya giriyordum ama giris sifremi kaybetmistim sizin yazdiklarinizi okuyordum simdi size yaziyprum asla umidiniz yitirmeyn cunku mevla hayirli zamanda veriyor emin olun bizim ameliyat siradan klasik oldu herkes mikro cerrahi olmazsa olmaz demisti ve ameliyat sonrasi sayi ciddi yukseldi ancak hareketlilik azdi yine de buna ragmen sabrettik dua ettik ve sabrin sonunda selamete ulastik ins hayirla kucagima alirim sizlere de rabbim hayirli evlatlar versin tanimasam da sizleri hepiniz duamdasiniz
arkadaşım çok sevindim. En azından tedaviden fayda gören birisinin olması güzel...
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...
Bizler de hala o macun şu ilaç şu kür uğraşıyoruz
hatırladıkça bizler için de dua et.