Kızlar selamlar bazen diyorum ki bu topik hiç canlanmasa. Hiç bu dertten muzdarip kimse olmasa. Bizim hikayemizin ameliyattan öncesi daha uzun ve daha stresli aslında. Çünkü eşim muayenelere testlere çok güzel gidiyordu fakat ameliyatı erteledi de erteledi. O sırada biz sadece aşılama yaptık. Üç beş hareketli spermle. Ameliyat nihayet olmaya karar verince hareketli olan spermlerde yalnızca kuyruk sallar oldu. Ameliyat ı olduk ama zerre faydası olmadı, daha kötü zamanları bile oldu. Yıkanmış spermde bile hareket bulunamıyordu. Ama ben ameliyattan yanayım bilesiniz onun yükümlülüğünü bi salıvermek gerekiyor. Çünkü burdan bizimle aynı değerlere sahip arkadaşımız 2 ay sonunda hamile kaldı ve yavrusu kucağında.
Bizse rabbimin sınavı buymuş maddi manevi çok zor bi süreçten geçtik. Üçüncü umutsuz tüp tedavimde hamile kaldım hamd olsun. Öncesi düşükler stresler tüp bebek de mi olmazlar çok fenaydı

şimdiki yavrumuz da pek yaramaz zırt pırt hastanedeyiz ama olsun.
Kızlar tek tavsiyem bir an önce ameliyat ve 6 ay sonrasında çok beklememek. Çünkü ameliyat aşağı yukarı 6 ay sonra ben işe yaradım mesajını veriyor. Valla tüp benek de süper bi süreç bilesiniz. Hee ana şahit olmak, o ümitle yavruyu beklemek harika. Bu arada erkek infertiletisinde en şanslı grup olduğumuzu da bilin. Umudumuz hiç bitmesin. Duamdasınız, seviyorum sizi.