merhaba öncelikle siteye yeni giriyorum nasıl yazılıyo nerden yazılıyo bulmakta zorlandım inş. doğru gider benim eşimde 5 ağustos da varikosel ameliyatı oldu 3. ayı bekliyoruz şimdi test için ama ben bu ay çok heyecanlandım çünkü ben hep 2 gün önce hasta olurdum ancak bu sefer 4 gün geçti ve herkeside heyecanlandırdım çok inandım test yaptım negatif ama gene olmayınca tekrar yaptım gene negatif sonra akşama oldum zaten :-(((( ama bi daha kesinleşmeden söylemeyecem karar aldım gerçi insan çok heyecanlanıyo dayanamıyo ve sonu kötü oluncada yıkılıyo ....
kızlae eşimin değerleri ;sperm :25.000.000 renk :donuk beyaz hızlı hareketli :%0 yavaş ileri hareket:%60
yerinde hareket :%20 hareketsiz :%20 normal yapı :%80 volum :4,6cc ph :8,5
sizce nasıl fikriniz var mı ?
morfolofi çok iyi. bence arkadaşım hemen keçi boynuzuna başlayın çünkü ileri hızlı harekete çok etkisi var.saraçoğlunun sitesinden oku istersen sayı düşük bile olsa ileri hareketi arttırıp gebelik sağlıyomuş Allahın izniyle.:teytey:ben eşime yapıyorum bizim kasımın 17sinde ameliyat olalı 3 ayımız dolucak inşallah.keçiboynuzu ve saraçoğlundan kür aldık onu yapıyorum eşime test sonuçları iyi olursa size söylicem inşallah :)kötü olursa susarım:lepi:
kızlar bugün ilk iğnemi vurundum hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:
inşallah bu kürleri nasıl alıyorsunuz sıvı halinde mi merakkettim yoksa tarifini mi alıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?