• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar araniza yeni katildim , 18 aylik evliyim evliliyimizin 7. ayinda esimde oligispermi oldugunu oyrendik bi de esimde ureaplasma mikrobu vardi doktor ondan olabilir dedi, 20 gunluk antibiotikle mikrobu yendik, bu sefer spermler yukselir dedik ama yine ise yaramadi bu sefer de esimde varikosel oldugunu oyrendik kasim ayinda ameliyyat oldu , 3. ayda test verdi sonuclar berbatdi doktor 6 ay beklememizi soyledi umutsuz bi sekilde bekliyoruz INSALLAH bir gun bizim de yuzumuz guler. Su an hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum gercekden bana cok umut oluyorlar.

gecmıs olsun canım benım esımde kasımda amelıyat oldu bızede doktorumuz ılk 3 ayda degıl 6.ayımızdakı sayı onemlı dedı stres yapmayın damarlar kendını ancak toparlıyordur ınsallah 6.ayınızda guzel cıkar sonuclarnız esıne kecıboynuzu kuru uygulayabılırsın cok guzel artıs saglıyor evıtamını destegı oldugu ıcın bende esıme bırkac vıtamın kullanmıstım..

dr bize ultrason çektirin felan demedi dedi ki sadece sperm testi yaptırcakmışız ameliyat başarılı oldumu olmadımı die.ama ben de 6 .ayda ultrason çektirmeyi düşünüyorum dr ısrar edicem gerekirse.ilk testimizi de son yaptırdığımız yere yaptırırız çıkan sonuca göre ki inş inanamayacağımız kadar çok çok iyi çıkar da o zaman teyit etmek için başka yre yaptırırız:)haftada 1 balık yer eşim her gün de bi avuç ceviz yese omega-3 olayıda hallolmuş olur

benım dedııgm normal ultrason degıl renklı doppler damarların ustunde nekadar genısleme var eskıye gore nasıl daralma olmusmu dıye bakılıyor ve damaarların ıyılesmıs olup olmadıgını sadece renklı doppler belırlıyormus bence 3.ayında cektırabılrıısn devlettede cekıyolar ozeldede 70 tl ye cekılıyo burda cunku amelıyattdan sonra yumurtalıklarda su toplaması olabılıyor buda cok buyuk degılse onemlı olmuyor ancak suyu falan durumları sadece doppler belırlıyor sperm testı ıle sayı hakkında bılgı alırsınız sız bence cektırın doppplerı ıcın rahat olur

violet arkadaşım, belki bir hormonal bozukluk vardır, biz ilk test yaptıgımzda 5 tane canlı vardı sadece 20milyon olması gereken yerde. Bizde yıkıldık ama sonraki testlerde TESTESTEron hormonunun normalden 5kat daha düşük seviyede olduğunu gördük. 3-4 ay sürekli vitamin çinko falan kullandı, keçi boynuzu kürüyle beraber, ama testesteron normal seviyeye gelmesine raĞMEN 6 ay sonunda maksimum sayımız 2.3 milyona çıktı :S Yani bir kez daha yıkıldık. Sonra tüp bebek denedik olmadı o sayıyla, istanbula geldik (KAZAKİSTANDA YAŞIYORUZ) burda doktora tekrar gittik, bu sefer de doğuştan kalıtımsal bozukluk var dendi, yanlı yumurtalıklar sperm üretmiyormuş. 3milyon adette takıldık kaldık. Sonra da varikosel teşhisi kondu, tabi biz bunlarla beraber bir tüp bebek daha yaptık ama o da negatif tabiki :S Ardından ameliyat olundu, doktor 45dk sürer dediği ameliyat 1buçuk saat sürdü, çok kötüymüş iyiki ameliyat olmuş dedi. Bu yaşta bu kadar olmasına çok şaşırdım dedi. En üst seviyedeymiş meğersem. 3-6ay sonrasına test yaptırın ancak iyileşme dönemi oluyor dedi. Bizde sabırla bekliyruz. Ama bu arada Arısütü- bal- polen karışımı ve Arginmax ve L-arginine alıyor her gün. İnş bir faydasını görürüz.

cnm l-arginine ile arginmax ayn içerikte dğeil mi.öyle duydum ama ben.biz de l-arginine alcaz bakalım inş işe yarar.

benım dedııgm normal ultrason degıl renklı doppler damarların ustunde nekadar genısleme var eskıye gore nasıl daralma olmusmu dıye bakılıyor ve damaarların ıyılesmıs olup olmadıgını sadece renklı doppler belırlıyormus bence 3.ayında cektırabılrıısn devlettede cekıyolar ozeldede 70 tl ye cekılıyo burda cunku amelıyattdan sonra yumurtalıklarda su toplaması olabılıyor buda cok buyuk degılse onemlı olmuyor ancak suyu falan durumları sadece doppler belırlıyor sperm testı ıle sayı hakkında bılgı alırsınız sız bence cektırın doppplerı ıcın rahat olur

3 aydolsun sonuçlara göre 3.ayda veya 6.ayda çektiririz renkli doppler i.inş sayı sonuç felan iyi çıkar bakalım kısmet

gecmıs olsun canım benım esımde kasımda amelıyat oldu bızede doktorumuz ılk 3 ayda degıl 6.ayımızdakı sayı onemlı dedı stres yapmayın damarlar kendını ancak toparlıyordur ınsallah 6.ayınızda guzel cıkar sonuclarnız esıne kecıboynuzu kuru uygulayabılırsın cok guzel artıs saglıyor evıtamını destegı oldugu ıcın bende esıme bırkac vıtamın kullanmıstım..

Canim kecboynuzu kuru uyguladim ameliyatdan sonra simdi pekmezini deniyoruz, doktor spermotrend diye bi ilac yazdi esim simdi sabah aksam onu iciyor. Canim INSALLAH dediyin gibi olur

Son düzenleme:
violet arkadaşım, belki bir hormonal bozukluk vardır, biz ilk test yaptıgımzda 5 tane canlı vardı sadece 20milyon olması gereken yerde. Bizde yıkıldık ama sonraki testlerde TESTESTEron hormonunun normalden 5kat daha düşük seviyede olduğunu gördük. 3-4 ay sürekli vitamin çinko falan kullandı, keçi boynuzu kürüyle beraber, ama testesteron normal seviyeye gelmesine raĞMEN 6 ay sonunda maksimum sayımız 2.3 milyona çıktı :S Yani bir kez daha yıkıldık. Sonra tüp bebek denedik olmadı o sayıyla, istanbula geldik (KAZAKİSTANDA YAŞIYORUZ) burda doktora tekrar gittik, bu sefer de doğuştan kalıtımsal bozukluk var dendi, yanlı yumurtalıklar sperm üretmiyormuş. 3milyon adette takıldık kaldık. Sonra da varikosel teşhisi kondu, tabi biz bunlarla beraber bir tüp bebek daha yaptık ama o da negatif tabiki :S Ardından ameliyat olundu, doktor 45dk sürer dediği ameliyat 1buçuk saat sürdü, çok kötüymüş iyiki ameliyat olmuş dedi. Bu yaşta bu kadar olmasına çok şaşırdım dedi. En üst seviyedeymiş meğersem. 3-6ay sonrasına test yaptırın ancak iyileşme dönemi oluyor dedi. Bizde sabırla bekliyruz. Ama bu arada Arısütü- bal- polen karışımı ve Arginmax ve L-arginine alıyor her gün. İnş bir faydasını görürüz.

inşallah görürsünüz ki bence kesin görürsünüz. önemli olan dedğiğin gibi neden olduğunu bulmak gerisi ondan sonra çözümünü aramaya geliyor. biz şu anda hiç bişey bilmediğimiz için bizim için teşhis konulana kadar herşey dipsiz bi kuyu. ama neler okudum bu iki günde gerçekten 1 tek spermi bile ziyan etmiyorlar. ve ben çok inanıyorum kesinlikle çözümü olucak bişey.

cnm l-arginine ile arginmax ayn içerikte dğeil mi.öyle duydum ama ben.biz de l-arginine alcaz bakalım inş işe yarar.

3 aydolsun sonuçlara göre 3.ayda veya 6.ayda çektiririz renkli doppler i.inş sayı sonuç felan iyi çıkar bakalım kısmet

canım arginmaxın içinde larginine var o yüzden eğer arginmax kullanılıyorsa larginine gerek yok. ama onun içinde de l-cartinine yok ek olarak l-carnitine alınabilir l carnitine de yağ eritiyor bildiğim kadarıyla zayıflamak iseyenler kullanıyo ben arginmax kullanmama rağmen carnitine vermiyorum eşim zaten zayıf diye..

kızlaaaaar bu polen denen sey ne pahalıymıs yaaa...daha bunun caksır tozu arı sütü... vay vay vay.... proxeed kadar tutuyo resmen.. o da az bı kullanımlık.. bız mı pahakıya denk geldık bılen varsa yorum yapsın

kızlaaaaar bu polen denen sey ne pahalıymıs yaaa...daha bunun caksır tozu arı sütü... vay vay vay.... proxeed kadar tutuyo resmen.. o da az bı kullanımlık.. bız mı pahakıya denk geldık bılen varsa yorum yapsın

Yoo aslında o kadar pahalı değil,proxseedin yanına yaklaşmaz yani fiyat olarak.
Biz sepe naturalden alıyoruz,arı sütü-bal-polen karışımı.
kavanozlarda hepsinin gr'mı belli fakat biz arı sütünü biraz daha fark ödeyip fazla koyduruyoruz.
ona rağmen 30 lira tutuyor.Bir ay da yetiyor.
Hele ki polen bu karışımın içinde fiyat olarak en uygun olanı.

Yoo aslında o kadar pahalı değil,proxseedin yanına yaklaşmaz yani fiyat olarak.
Biz sepe naturalden alıyoruz,arı sütü-bal-polen karışımı.
kavanozlarda hepsinin gr'mı belli fakat biz arı sütünü biraz daha fark ödeyip fazla koyduruyoruz.
ona rağmen 30 lira tutuyor.Bir ay da yetiyor.
Hele ki polen bu karışımın içinde fiyat olarak en uygun olanı.

allah allah.. adam 100 liradan bahsettı yaaa. acaba yanlısmı anladım kı dicem ama yok. neyse duydugum cok ıı oldu. baska yerlere de bakarım. saol cnm

allah allah.. adam 100 liradan bahsettı yaaa. acaba yanlısmı anladım kı dicem ama yok. neyse duydugum cok ıı oldu. baska yerlere de bakarım. saol cnm

bende senjn gıbı yuksek fıyattan aldım cnm kalıte kalıte farkedıyor ıyıce arastır derım bende

bende senjn gıbı yuksek fıyattan aldım cnm kalıte kalıte farkedıyor ıyıce arastır derım bende

mutlaka kalite kalitedir,aldığım her üründe özellikle bu tür takviyelerde çok dikkat ederim.
Ama dünyaca ünlü solgar markasının polen takviyesi bile 23 lira!Toz polenin fiyatında ki farka çok şaşırıyorum.
zaten aktarlarda ya da arıcılık işi yapan yerlerde bile tamamen doğal polen temin etmek çok güç.
Bunu anlayabilecek polen kültürü de sanırım bizde yok.
Çok rahat 5 liralık maliyeti olan bir ürünü 100 liraya satabilirler.
Bu işi tamamen ticarete dökmüş kişiler neticede.
2 senedir çok araştırdığım için,o firmaya da ilk siparişimizi netten verdik.
Sonra yaşadığımız şehirde şubelerine gittik.saklama koşulları,karışımı hazırlayış biçimleri güven verdi bize.
Zaten proxeed plus,l-arginine,keçi boynuzu kürü,pekmezi,havuç suyu,omega 3 falan da kullandığımız için yeterli geliyor bize.
Başlı başına proxeed plus bile çok önemli bir takviye.
Arı sütü-bal-polen den çok daha faydalı ama onu da fayda faydadır diye kullanıyoruz işte.
Zeytinyağında bekletilmiş incir de doğal e vitamini,bunu da deneyebilirsiniz.
Bir de ben bu konuda aktarlara yüzde yüz güvenmiyorum.
Geçen sene 3 kg organik bala bir dünya takviye ile hazırlanmış maranki macununu hatırı sayılır bir paraya yaptırdık.
Hiç bir işe yaramadığı gibi hazmı güldürmez öldürür türdendi.Ne sayıyı ne hareketi etkilemedi.
Ama proxeed ilerlemiş varikosel olmasına rağmen hareketi %50 den %80 lere çıkardı.
Hakkımızda hayırlısı valla,her ay bu takviyelere deli para harcıyoruz hepimiz.
İnşallah faydasını görürüz.

Son düzenleme:

mutlaka kalite kalitedir,aldığım her üründe özellikle bu tür takviyelerde çok dikkat ederim.
Ama dünyaca ünlü solgar markasının polen takviyesi bile 23 lira!
zaten aktarlarda ya da arıcılık işi yapan yerlerde bile tamamen doğal polen temin etmek çok güç.
Sonra yaşadığımız şehirde şubelerine gittik.saklama koşulları,karışımı hazırlayış biçimleri güven verdi bize.
Zaten proxeed plus,l-arginine,keçi boynuzu kürü,pekmezi,havuç suyu,omega 3 falan da kullandığımız için yeterli geliyor bize.
Arı sütü-bal-polen den çok daha faydalı ama onu da fayda faydadır diye kullanıyoruz işte.
Geçen sene 3 kg organik bala bir dünya takviye ile hazırlanmış maranki macununu hatırı sayılır bir paraya yaptırdık.
Hiç bir işe yaramadığı gibi içimi güldürmez öldürür türdendi.Ne sayıyı ne hareketi etkilemedi.
Ama proxeed ilerlemiş varikosel olmasına rağmen hareketi %50 den %80 lere çıkardı.

selam kızlar..

mutluluk sana katılıyorum canım
çok güvenilir bir yerden almak lazım...
biz kullanmıyoruz arı sütü bal polen karışımını
ama bende bu ara almak istiyorum geçenlerde ibrahim saraçoğlunun sitesinde keçi boynuzu pekmezi
almak için gezinirken orada gördüm. orada da arı sütü bal polen karışımı vardı 240 gran kadar ve 65 tl
aklıma yattı ama yine d emin olmadığım için almadım sence güvenilir midir
senin dediğin yerin sitesine de bakayım bir..
canım sizin ameliyat ile bizim ameliyat arasında dört gün var
20 gün sonra bizim üç ay doluyor
biz test vereceğiz sizde verecekmisiniz üç ayın sonunda merak ettim de:)))

Ama dünyaca ünlü solgar markasının polen takviyesi bile 23 lira!
Hiç bir işe yaramadığı gibi içimi güldürmez öldürür türdendi.Ne sayıyı ne hareketi etkilemedi.

canım sepe naturale baktm da arı sütü bal polen karışımı karışım halinde yok galiba..
ben göremedim ya da.. siz izmirdesiniz galiba izimir ve manisa dışında satış noktası da göremedim
aslında bende izmirliyim ama maalesef doğu hizmeti için başka bir şehirdeyim yani benim bu siteden ya da herhangi bir satış noktasından almam mümkün görünmüyor ben ibrahim saraçoğlunun sitesindekini araştırayım biraz:)))

selam kızlar..

mutluluk sana katılıyorum canım
çok güvenilir bir yerden almak lazım...
biz kullanmıyoruz arı sütü bal polen karışımını
ama bende bu ara almak istiyorum geçenlerde ibrahim saraçoğlunun sitesinde keçi boynuzu pekmezi
almak için gezinirken orada gördüm. orada da arı sütü bal polen karışımı vardı 240 gran kadar ve 65 tl
aklıma yattı ama yine d emin olmadığım için almadım sence güvenilir midir
senin dediğin yerin sitesine de bakayım bir..
canım sizin ameliyat ile bizim ameliyat arasında dört gün var
20 gün sonra bizim üç ay doluyor
biz test vereceğiz sizde verecekmisiniz üç ayın sonunda merak ettim de:)))

merhaba Gökçencim,
evet 4 gün var aramızda,bizim 19 ocak sizin 15 ocak pzrtesiydi galiba:)
Test için ben biraz daha beklemek istiyorum çünkü,
ameliyattan bi 10-15 gün sonra takviyelere başladık ya.
e spermlerin kendini yenileme sürelerini hesaba katınca,
en azından takviyelere başladıktan sonra tam 3 ay olsun dedim.
19 nisan da dolacak normal 3 ay,mayısın ikinci haftası gibi gider eşim teste.
Biraz garanticiyim de:1:
Saraçoğlunun çaylarından falan alan arkadaşlar vardı burda,memnunlardı ama bilemem ki bu tür karışımları güvenli mi.
Keçiboynuzu pekmezi kipa'da da var,organik yazıyor.
Sanırım yanıltıcı değildir,kipa sonuçta.
Bizim aldığımız karışım da bu canım (link vermiştim de sonradan yasak olabilir diye kaldırdım,sepe natural netten almıştım canım,karışımlar bölümünde polly jell 425 gr olandan)
23 lira işte,eşim bunun içine biraz daha arı sütü attırıyor 30-35 liralık yaptırıyor.
Hani şunu al,bunu al diyemem ama biz böyle kullanıyoruz.
Bir de eşim geçenlerde bunlara takviye şöyle bir şey yaptı:)
marmaristen bal getirtmiştik yarısını ben alıyorum dedi.
ayrı bi kavanoza koydu,içine badem,fındık,antep aldı.
tek tek ayıkladı havan da dövdü.O küçük parçaları balın içine atıp karıştırdı.
Sabahları arı sütü-bal-polenle birlikte kendi icadı olandan da bir kaşık yiyor:1:
Faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum.
Siz ne uyguluyordunuz şimdi takviye olarak canm?

Son düzenleme:
merhaba Gökçencim,
evet 4 gün var aramızda,bizim 19 ocak sizin 15 ocak pzrtesiydi galiba:)
Test için ben biraz daha beklemek istiyorum çünkü,
ameliyattan bi 10-15 gün sonra takviyelere başladık ya.
e spermlerin kendini yenileme sürelerini hesaba katınca,
en azından takviyelere başladıktan sonra tam 3 ay olsun dedim.
19 nisan da dolacak normal 3 ay,mayısın ikinci haftası gibi gider eşim teste.
Biraz garanticiyim de:1:
Saraçoğlunun çaylarından falan alan arkadaşlar vardı burda,memnunlardı ama bilemem ki bu tür karışımları güvenli mi.
Keçiboynuzu pekmezi kipa'da da var,organik yazıyor.
Sanırım yanıltıcı değildir,kipa sonuçta.
Bizim aldığımız karışım da bu canım (link vermiştim de sonradan yasak olabilir diye kaldırdım,sepe natural netten almıştım canım,karışımlar bölümünde polly jell 425 gr olandan)
23 lira işte,eşim bunun içine biraz daha arı sütü attırıyor 30-35 liralık yaptırıyor.
Hani şunu al,bunu al diyemem ama biz böyle kullanıyoruz.
Bir de eşim geçenlerde bunlara takviye şöyle bir şey yaptı:)
marmaristen bal getirtmiştik yarısını ben alıyorum dedi.
ayrı bi kavanoza koydu,içine badem,fındık,antep aldı.
tek tek ayıkladı havan da dövdü.O küçük parçaları balın içine atıp karıştırdı.
Sabahları arı sütü-bal-polenle birlikte kendi icadı olandan da bir kaşık yiyor:1:
Faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum.
Siz ne uyguluyordunuz şimdi takviye olarak canm?

saraçoğlunun pekmezini kullanmanızı tavsiye ederim.çünki soğuk pres yöntemi ile yapılıyormuş.diğer pekmezler her ne kadar organik olsa bile yapılma aşamasın da belli bir ısıya maruz kalarak yapılıyorsa keçiboynuzunun yararını etkiler.onun için ben saraçoğlunun pekmezini tercih ediyorum.saraçoğluna mail attım ben sitenizden pekemz aldım onu içiyo eşim ama tavsiye ederseniz sperm sayısı azlığı kürünü alalım dedim.maile cvp gelmiş.bahsettiğiniz çayı kullanan azosperm hastaları bile %30 fayda görüyormuş.ama azcık pahalı geldi bana 170 tl.şu an alamadım ama belki 1 ay sonra alırım.ameliyattanı yeni olduk yanikürü aldığımız da ameliyatı olalı 1 ay olmuş olcak.ilk teste kadar 2 ay kullanmış olcaz kürü.ameliyattan sonra her akşam havuç suyu her sabah ve akşam keçiboynuzu pekmezi ve 1 tanede zinco-c alıyor eşim.bu hafta içi de l.arginine alcak günde bir tane.siz başka neler yaptınız.sayılarınız morfoloji hız nasıldı ameliyat öncesi.bizim sayı 2 milyon hız%12 morfolojide 0-1 arası.ay ne kadar da uzun yazmışım bitince anladım:1:

saraçoğlunun pekmezini kullanmanızı tavsiye ederim.çünki soğuk pres yöntemi ile yapılıyormuş.diğer pekmezler her ne kadar organik olsa bile yapılma aşamasın da belli bir ısıya maruz kalarak yapılıyorsa keçiboynuzunun yararını etkiler.onun için ben saraçoğlunun pekmezini tercih ediyorum.saraçoğluna mail attım ben sitenizden pekemz aldım onu içiyo eşim ama tavsiye ederseniz sperm sayısı azlığı kürünü alalım dedim.maile cvp gelmiş.bahsettiğiniz çayı kullanan azosperm hastaları bile %30 fayda görüyormuş.ama azcık pahalı geldi bana 170 tl.şu an alamadım ama belki 1 ay sonra alırım.ameliyattanı yeni olduk yanikürü aldığımız da ameliyatı olalı 1 ay olmuş olcak.ilk teste kadar 2 ay kullanmış olcaz kürü.ameliyattan sonra her akşam havuç suyu her sabah ve akşam keçiboynuzu pekmezi ve 1 tanede zinco-c alıyor eşim.bu hafta içi de l.arginine alcak günde bir tane.siz başka neler yaptınız.sayılarınız morfoloji hız nasıldı ameliyat öncesi.bizim sayı 2 milyon hız%12 morfolojide 0-1 arası.ay ne kadar da uzun yazmışım bitince anladım:1:

Anladım,saraçoğlunun sitesinden alışveriş yapmadım hiç ama dediğim çaydan kullananlar oldu.
170 lira çokmuş ama,nelere vermiyoruz da.
Ayda iki kutu proxeed sadece 220 lira,diğer takviyeleri de ekleyince hatırı sayılır bir toplam çıkıyor.
%100 işe yarayacağına inansam sn düşünmem.
Bir de ekstra bir takviye daha kullanmak istemiyorum,fazla yükleniyorum gibi geliyor.
En azından teste kadar bunlarla ilerleyelim.
biz başka neler yaptık;
yukarıda da yazmıştım ameliyattan 1,5 hafta sonra falan başladık takviyelere.
Ondan önce de 1 sene uyguladık ama varikoselden habersiz uyguladığımız için sonuç alamadık.
Proxeed plus kullanıyoruz,l-arginine,omega 3 balık yağı,keçi boynuzu kürü sabah akşam.
sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi,arı sütü-bal-polen karışımı,
yukarıda da yazdığım kendi icadı fındık-badem,antep-bal karışımı:)
zeytinyağında bekletilmiş incir yedi bir süre bıraktı bu aralar.
Evicap kullandı bıraktı,uzun süreli kullanımında karaciğere zararlıymış diye duymuştum.
havuç suyunu değiştirdim artık şöyle yapıyorum akşamları;
elma,havuç,portakal,kivi,ayva,armut ne bulursam katı meyve sıkacağından geçiriyorum.
havuç ağırlıklı tabi,hem eşime hem kendime.
hem lezzetli,içimi çok güzel hem de meyve yemeyi sevmeyen bana göre tam.
Kendim de nasipleniyorum yani:)Şimdilik aklıma gelen bunlar.
Bir de sabah kahvaltısın da yeşillik de yediriyorum.
Aaa şimdi aklıma geldi,bir ara da ginkgo bloba ve kore ginsengi kapsülü aldık 2 ay kadar onları kullandı ama ameliyattan önce.

offf yaaa size kocaman birmesaj yazmıştım ama kaydetmemmiş:((((

kısaca özet geçeyim bari..
mutluluk canım sen nasıl garanticiysen ben de sabırsızımgaliba:)))

aslında ondan değil de ben bir profta tedaviye başladım doktorum önümüzdeki ay benden rahim filmi
eşimden de sperm testi istedi haliyle üç ayın da dolacağını düşünerek tamam dedik hem de meraktan çatlıyordum zaten:)))

canım valla eşini azmine hayran kaldım maaşallah biz maalesef sizin kadar düzenli kullanamıyoruz keçiboynuzu kürünü
sadece akşama düşürdük günde bir kere..
her gün evicap omega-3 arginmax men bunları biraz düzenli yapıyoruz
zeytinyağında bekletilmiş incir keçi boynuzu pekmezi arı sütü bal polen karışımı bunları biraz kullandık bıaktık yeniden
başlayacaz

ven-har canım saraçoğlunun keçi boynuzu dediğin gbi soğuk pres olduğu için daha etlkili
onu alacağım inşallah..
ayrıca değerleri sormuşsun ameliyat öncesi üç kez test verdik ayrı zaman dilimlerinde
ilk test 500 bin
ikincisi 23 milyon
üçüncüsü 10 milyon
üçnde de %3 morfoloji
ileri hız %10 ile %20 arasında değişiyordu
kullandıklarımızı da yukarıda yazdım canım..

mutluluk ayrıca canım ben arginmax ile proxeed arasında çok gittim geldim ben aynı zamanda erkek infertilesi
topiğindeyim orada arkadaşlar arginmaxın proxedin muadili olduğunu onunda gayet iyi olduğunu söylediler
fiyatı daha uygun proxed aylık 240tl iken
arginmax kutusu 70 tlden 140 yl oluyo aylık eğer proxed de zorlanırsan o da aklında olsun
bir araştır istersen..

Anladım Gökçencim.Haklısın ya,bende çok merak ediyorum.
Bütün bu emeklerimizin,çabalarımızın sonucu ne olacak,nasıl çıkacak diye içim içimi yiyor.
Ama sabretmek de istiyorum.Bakalım:)
İnşallah çok güzel sonuçlarla geleceksiniz,bizlere de umut olacaksınız.
Eşim evet ya,maşallah hiç üzmedi beni,hiç yormadı içmem,yemem tarzında diretmedi hiç.
Normalde iğneden,serumdan korkan,hatta birinin kolunda bile görünce düşüp bayılan adam,
bana haber vermeden ameliyat gününü bile alıp gelmişti.Sürpriz oldu.
Eşlerin böyle istikrarlı olması çok önemli,bizler zaten yeterince uğraşıp yoruluyoruz,stresi cabası.
En azından onların yersiz nazlarıyla,kaprisleriyle uğraşmak zorunda kalmayalım dimi.
Hadi güzel haberler verin bize,aynı hafta ameliyat olduğumuz için sizin durumunuz bi ayrı bende.
İnşallah aynı anda gelsin bebişler de.

Anladım,saraçoğlunun sitesinden alışveriş yapmadım hiç ama dediğim çaydan kullananlar oldu.
170 lira çokmuş ama,nelere vermiyoruz da.
Ayda iki kutu proxeed sadece 220 lira,diğer takviyeleri de ekleyince hatırı sayılır bir toplam çıkıyor.
%100 işe yarayacağına inansam sn düşünmem.
Bir de ekstra bir takviye daha kullanmak istemiyorum,fazla yükleniyorum gibi geliyor.
En azından teste kadar bunlarla ilerleyelim.
biz başka neler yaptık;
yukarıda da yazmıştım ameliyattan 1,5 hafta sonra falan başladık takviyelere.
Ondan önce de 1 sene uyguladık ama varikoselden habersiz uyguladığımız için sonuç alamadık.
Proxeed plus kullanıyoruz,l-arginine,omega 3 balık yağı,keçi boynuzu kürü sabah akşam.
sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi,arı sütü-bal-polen karışımı,
yukarıda da yazdığım kendi icadı fındık-badem,antep-bal karışımı:)
zeytinyağında bekletilmiş incir yedi bir süre bıraktı bu aralar.
Evicap kullandı bıraktı,uzun süreli kullanımında karaciğere zararlıymış diye duymuştum.
havuç suyunu değiştirdim artık şöyle yapıyorum akşamları;
elma,havuç,portakal,kivi,ayva,armut ne bulursam katı meyve sıkacağından geçiriyorum.
havuç ağırlıklı tabi,hem eşime hem kendime.
hem lezzetli,içimi çok güzel hem de meyve yemeyi sevmeyen bana göre tam.
Kendim de nasipleniyorum yani:)Şimdilik aklıma gelen bunlar.
Bir de sabah kahvaltısın da yeşillik de yediriyorum.
Aaa şimdi aklıma geldi,bir ara da ginkgo bloba ve kore ginsengi kapsülü aldık 2 ay kadar onları kullandı ama ameliyattan önce.

ooo senin yapmadığn uygulamadığın şey kalmamış ki cnm maşallah:)birde sen şanslısın valla normalde eşler kendi kendine pek bir şey araştırıp bulup yapmaz bak senin ki kendi icatlar bulup yapıp yemiş:1:

offf yaaa size kocaman birmesaj yazmıştım ama kaydetmemmiş:((((

kısaca özet geçeyim bari..
mutluluk canım sen nasıl garanticiysen ben de sabırsızımgaliba:)))

aslında ondan değil de ben bir profta tedaviye başladım doktorum önümüzdeki ay benden rahim filmi
eşimden de sperm testi istedi haliyle üç ayın da dolacağını düşünerek tamam dedik hem de meraktan çatlıyordum zaten:)))

canım valla eşini azmine hayran kaldım maaşallah biz maalesef sizin kadar düzenli kullanamıyoruz keçiboynuzu kürünü
sadece akşama düşürdük günde bir kere..
her gün evicap omega-3 arginmax men bunları biraz düzenli yapıyoruz
zeytinyağında bekletilmiş incir keçi boynuzu pekmezi arı sütü bal polen karışımı bunları biraz kullandık bıaktık yeniden
başlayacaz

ven-har canım saraçoğlunun keçi boynuzu dediğin gbi soğuk pres olduğu için daha etlkili
onu alacağım inşallah..
ayrıca değerleri sormuşsun ameliyat öncesi üç kez test verdik ayrı zaman dilimlerinde
ilk test 500 bin
ikincisi 23 milyon
üçüncüsü 10 milyon
üçnde de %3 morfoloji
ileri hız %10 ile %20 arasında değişiyordu
kullandıklarımızı da yukarıda yazdım canım..

mutluluk ayrıca canım ben arginmax ile proxeed arasında çok gittim geldim ben aynı zamanda erkek infertilesi
topiğindeyim orada arkadaşlar arginmaxın proxedin muadili olduğunu onunda gayet iyi olduğunu söylediler
fiyatı daha uygun proxed aylık 240tl iken
arginmax kutusu 70 tlden 140 yl oluyo aylık eğer proxed de zorlanırsan o da aklında olsun
bir araştır istersen..

morfoloji %3 ne güzel.bizim 0-1 arası.neyse düzelcek inş.keçiboynuzu kürü derken suyunundan bahsediyosanız eğer onu kullanmaya başladıktan sonra ki ilk hafta sadece sabah-akşam içiriyosunuz daha sonra günde bir bardak içiliyo.bunu saraçoğlunun ya sitesinde ya da tv programında duymuştum.yani kullandığınız sürece hep sabah-akşam değil sadece ilk hafta öyle.bir şey diycem l-argininne iyi diye duydum ben ama acaba argınmax mı alsak l-arginnine de kara vermiştik hatta dr bile sormuştuk alın demişti o da .siz ne dersiniz hangisi daha iyidir.

Son düzenleme:
Back
X