Mrb kizlar herkese cokk,gecmis olsun,cumlemize,,,canim,senin esinin durumu,benim esimdede var,psikolojik bende etkileniyorum ama icime atiyorum,onlar icin,zor,durum,,,oncelikle benim hikayem kisaca 5yilimdayim,ilk,sene dusunmedik,,sonra karar verdik esime ilk teshis konulmadi 6 ay baska ilaclarla bosa gtti,,,sonra baska hastanrye gttik,varikosel dedi,,ileri,hiz yanilniyosam yuzde 20 idi,,sayi,maşallah iyi morfoloji 2 idi,,,ameliyat oldu,hemen,,,3 ay sonra ilk test verdik,,,sayi iyi,,,ileri hiz 1 bir,,,morfoloji 3,,,,dr bize en,erken 6 ay en gec 1 yil icinde cocuk olur olmazsa baska sebebler arastirilir dedi,,,ameliyat yapan,dr profesor dalinda idi,,,derken yine, bi test ileri hiz sifir,,,morfoloji,4,,,,sperm sayisi,da artmisti,,,uzulduk vs derken asilama olduk tutmadi,,,derken ameliyatin tam,1,ci,yilinda dogal yoldan hamile kaldim,,,oncesi testinde bizim ileri,hiz sifirdi,,,,,tabi bebek,gelismedi,kurtaj oldum,,,,5 ay ara verdim baktim olmuo deger yine sifir ve morfoloji,ise bir 1 idi,,,tupe,karar verdik,,budegerlerle tup denedik,,,zor,idi,zamanim,gecmesi,sonucum 5,88 mi,ne cikti, ,tutmadi oda kimyasal gebelik oldu,,son bir,yil,yasadigim bunlar,,zordu,benim icin allaha sigindik,,vardir zamani,,tabi esim ilaclar kullandi,birakti vs,,benim buarada testlerim,normal,hersey,,,en,son,dr genetik test istedi yaptrdik,sukur genetik temiz,cikti,,,bekliyorum,demem,o ki,ben sifir degerle hamile kaldim