ameliyatın 9. ayındayız hala gebelik yok, keçiboynuzu pekmezi ve e vitamini kullandık, şimdi keçiboynuzu özüne geçtik. onlarda sanırım oluşmuş spermler üzerinde etki ediyormuş burda mı okudum bilmiyorum. Öyle olabilir gerçekten de çünkü ameliyat öncesi eşimin spermleri iyi durumdaydı morfolojide hala biraz bozukluk olsada iyi durumda olan spermler döllenme yapabilir ameliyat olmadan bi deneyin demişti doktor ama eşim riske atamam belki genetik bi bozukluk olur bebekte dedi. Ne illet bi hastalıkmış, geçen ay eşimin halası bana kısır dedi herkesin ortasında kurduğu cümleler o kadar küçük düşürücüydü ki içime oturdu. Ameliyattan haberi yoktu dayanamadım söyledim oralı bile olmadı hala laflarında ısrar etti sorun sensin. Artık çok takılmıyorum derken bu lafları duymuş olmak beni baya üzdü, biliyorum bir hafta sonra adet günüm ve yine kırmızılar beni bekliyor ama bi dileğim olsa onu bayramda hamile olarak geçirmeyi dilerdim, bir ay önce kısır dediği gelinin kısır olmadığını göstermek için. Evli olan arkadaşlarımın birer birer çocuğu oldu ve artık onlar bile bizimle takılmak istemiyor çocuğumuz yok diye. koca şehirde eşim ve ben yapayalnız kaldık ne kadar ilginç bir dünya. bazen keşke ameliyat olmasaydın diyorum üzülüyor eminim demesem çok daha iyi ama zamanı geriye getiremediğim gibi elimizden de bi şey gelmiyor. Tüp bebek için bekleyelim diyor doktor 3 ay daha beklicez sanırım aşılama yapalım dicek onu kabul etmeden tüp bebeğe geçmek istiyorum. Umarım hepimizin yüzü bir an önce güler. Biraz içimi dökmüş gibi oldum kusura bakmayın