- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
ben bugün yine ağlıyorum.. adete yakın duygusallık oluyor ya aynı zamanda da agresiflik. hepsi bir arada maşallah. hep can sıkıcı şeyler bu zamanlara denk gelir.
apartmanımızda hepimiz yeni evliyiz. bi 3 çocuğu olan orta yaş aile var bi de ufak 2 yaşında çocukları olan aile. onların dışında hepimiz yakın tarihlerde evlenmişiz. (8 aile)
2 yıl oldu. şimdi bakıyorum da herkesin ya kucağında ya karnında.. ne kötü hissediyor insan eksik gibi..
sanki ben hamileliği yaşayamayacakmışım gibi geliyor. karnıma bakıyorum yok diyorum olmayacak galiba. ne bileyim olmaması gereken düşünceler ama bazen bastırıyor böyle ve ben çok üzülüyorum..
Ben de aynı durumdayım. 3 arkadaş aynı Zamanda gebeliği planladık , ikisi planlanan ilk ay hamile kaldı şimdi 5 aylık gebeler . Ben de bir şey yok . Gün geçtikçe gözümün önünde karınları şişiyor her gün gelişimlerini görüyorum .. Allah herkesin çocuğuna can sağlığı versin , bize de en kısa zamanda nasip etsin . Bu ay hiç umutlanmadım beklemiyorum artık , nasipse olur