Canım doğrudur her dr görüşü farklı tabi ben burda asla ümidini kırmak içn söylemedim yanlş anlaşılmasın ben 21 yasndayım düşük yaptktan snra bu varikosel çıktı deli gibi bi gidiyorum keçiboynuzu bi gidiyorum at kestanesi kapsülü varmı kremi varmı çakşır suyu bilmemne artık adamın önüne bi tepsi getiriyodum içinde birsürü sey yenilip içilmeyi bekliyo :)) aktarcı bile abla artık bırakın ya flan dedi eve ağlayarak döndüm dahada gitmedim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı saglklı bebiş haberleri gelsin inş buradaki herkes farklı farklı çaba gösteriyo inş sonuca ulaşırız biz o kadar uğraştıkki en sonunda bıraktık zaten baya borçlarımız vardı iş yerimizi kaybetmştik 2 sene erteledik ameliyatı epey sonra allahım bi sebeple doktormuzu karsımıza çıkardı ameliyat parası 3 bindi o iki ay direk gidip gözü kapalı verdik onun elinden sifa bulmustur belkide 3 ay sonra bakalım değerlerimizdede artış varsa süper, daha önce bi düşüğüm olmuştu bu aralar sanki yeni evlenmişiz gibi yeniden umutlandık asla pes etme hayırlı haberlerinizi alırız allahın izniyle öpüyorum canım buradaki herkes bu sebepten giriyo yazıyoruz bi dünya suan uyuyo olcaktım ama burada yazı yazıyorum allahım cümlemizi sevindirsin kızlar