Arkadaşlar merhaba,
Benim hikayem biraz uzun. 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Amh yani yumurta rezervim 0.14 . Erken menapoz. gün geçtikçe de yumurtam azalıyor. Eşim 2 kere semen testi yaptırdı sorun yok.
* Geçen yıl 1 aşılama yumurtada kist oluştuğu için yarım kaldı.
*1 tüp bebek denemesi, 2 yumurta toplama diye girdim ama tek yumurta sıvısı çıktı oda kalitesiz olduğu için döllenmedi.
*Ara vermek gibi lüksüm olmamasına rağmen kafamı toplamak için ara verdim bu arada tatil, düğün telaşı derken geciktiğim için doktora gittim ve yumurtlama dönemim olduğunu sol tarafta 2 yumurtam olduğunu öğrendim. 17 Eylül de çatlatma iğnesi oldum ve günleri değerlendirdik. Bugün öğrendim ki sonuç negatif gebelik yok. Bugün ki doktorum çakşir otunu araştır dedi.
Sziler bu çakşir konusunda bilgilisiniz, Bana da bilgilerini paylaşırsanız sevinirim.
-Ben yumurta kalitesi ve adeti artması için kullanacağım. Dişi ve erkek Çakşir varmış benim için uygun olan hangisi?
-Kullanımına ne zaman başlayacağım? Ne kadar kullanacağım?
-Nasıl hazırlayacağım?
İsteyipte olmaması çok zor, Allah tan başka kapımızda yok . Elimizde olsa karnımızı yarıp bebek koyarız içine, yakasına sarılıp neden çocuğum olmuyor diyeceğimiz kimse yok. Rabbim bize yardım etsin.