- 15 Eylül 2012
- 8.421
- 6.893
- 398
- Konu Sahibi Strongmom_
-
Arkadaşlar merhaba istanbulda avrupa yakasında güvenilir bir doktor ve hastane fiyat bilgisi verebilecek arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum çok çok acil olarak
canım bizde çapada başladık teşhisi onlar koydu zaten doktorunuzun ismi neydi hatırlıyosan soyleyebilirmisin başka bi ozel hastanedede 2000 tl istediler ataköyde özel bi hastane görümcen 10 sene beklemş eşi ameliyat olmuş 1 ay sonra hamile kalmıs buyuk kız 5 yasında sımdı 3.ye hamıle son ayında :)Mrb haziranda esim ameliyat oldu benimde cok arastirdim ama o kadar abartılacak bi ameliyat deil biz uni hastanesonde 5 kurus vermeden olduk ama maddi durumun iyii ise10 bine mal eden doktorlar var belli isimler ama hizmet hastesinde yard dc dr vardi 3000 fiyat vermislerdi orasida iyi idi ama bence gerek yok basit bi ameliyat capandan yada baska uni hastanesinde yaptirabiliyosan orada yaptirin derim cunki degerlerin arti artmayacagi belli olmuyor asil sonrasi icin maddi kulfet cok oluyor proxeed die bi ilac var 125 tl ve dr sadece onu onerdi bize keci botnuzu vs alternatif tipa cok para harciyorsun sonrasi bunlarda yetmezze
Asilama tup derken maf olabiliyosun ama ilkaydan hamile kalan larda var olduracak olan rabbim o ol deyince olacak velhasili kelam rabbim yardimciniz ve yardimcimiz olsun
merhaba canm...biz antepte olduk özel hastane mikro cerrahi ...hastane yaparıyla beraber 250 tuutu...çift taralı oldu eşim..
hcanım bizde çapada başladık teşhisi onlar koydu zaten doktorunuzun ismi neydi hatırlıyosan soyleyebilirmisin başka bi ozel hastanedede 2000 tl istediler ataköyde özel bi hastane görümcen 10 sene beklemş eşi ameliyat olmuş 1 ay sonra hamile kalmıs buyuk kız 5 yasında sımdı 3.ye hamıle son ayında :)Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
çok iyi yaaa nasıl öyle 250 acaba sıfırın bi tanesi eksik mi oldu
h
ayr canm eksik falan değil...sadece 250 tl...devlet hastanelerin de ücretsiz yapılıyor canm...ama bizim gitiğimiz devlette mikrocerrahi olmadıgı için orda yapmdık...250 tl olması sigorlatı oldugumuz için di...sıgorta yoksa ne kdr bilmiyorum..
anladım canm...şehire göre değişiyor olabilir..ama ameliyat basit bir ameliyat 2000 tl çok fazla gibi...inşallah en iyi si bulup yaparsınız ve faydasını görürsünüz canm...anladım cnm saol verdıgın bılgıler ıcınRabbim sifalar versın herkese evlat ısteyen herkesede en kısa zamanda da hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın bizim sigortamız var ama dedıgım gıbı 2000 tl ıstedıler cıft taraflı olursa tektaraflı 1000 tl hayırlısı artık bakalım
anladım canm...şehire göre değişiyor olabilir..ama ameliyat basit bir ameliyat 2000 tl çok fazla gibi...inşallah en iyi si bulup yaparsınız ve faydasını görürsünüz canm...
arkadaşlar ama hadi bana bilgi verecek başka arkadaşlar bekliyorum sizleri burda
inşallah canım yaa sizede cok geçmiş olsun yokmu bi gelişme suan sizde
hayr canm beklmedeyiz şimdi ..
Arkadaşlar merhaba istanbulda avrupa yakasında güvenilir bir doktor ve hastane fiyat bilgisi verebilecek arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum çok çok acil olarak
kızlar geçen yıl eşim sol tarafından ameliyat oldu, sağ tarafta da varmış biraz ama doktor ikisini de yapmayı önermemiş, diğeri iyileşmesine yardım ediyormuş. 350 lira verdik ama akraba indirimi vardı,zaten çok basit bir ameliyat .ben de ameliyatın 4. ayında hamile kaldım darısı başınıza inşallah
zaten önemli olan doktorunuzun iyi olması ama parasıda önemli tabi maddi imkanlarımız dahilinde olmalımerhaba canım...
biz ankarada yaşıyoruz ve doktorumuz burda bir tüp bebek merkezinde görev yapıyor.
aynı tüp bebek merkezinde 7 aralıkta micro cerrahi yöntemiyle olduk ameliyatı.
ve 3500 TL ödedik.
doktor önemli diye düşünüyorum, basit kolay iyileşilen ama önemli bir ameliyat bence.
biz doktorumuzdan memnun olduğumuz için başka bi yerden fiyat bile almadık.
hakkınızda hayırlısı olsun.
maşallah canım Allah hayırlısıyla kucagınasa almayı nasıp etsın ınsallahkızlar geçen yıl eşim sol tarafından ameliyat oldu, sağ tarafta da varmış biraz ama doktor ikisini de yapmayı önermemiş, diğeri iyileşmesine yardım ediyormuş. 350 lira verdik ama akraba indirimi vardı,zaten çok basit bir ameliyat .ben de ameliyatın 4. ayında hamile kaldım darısı başınıza inşallah
evet en iyisi mikro cerrahi zaten hakkınızdan hayırlısı olsunmerhaba benim eşimde 22 kasımda istanbul medicana hastanesinde ameliyat oldu, 4500 lira dediler, doktorumuzla konustuk ameliyata hem bizim doktorumuz hemde 1 profesor girdiçift taraftan baktılar gözden kaçacak birşey olmaması için mikro ile oldu. doktorlar da ek ücretlerini almadılar indirim yaptırdık doktorumuz sagolsun cok yardımcı oldu akrabasıymısız gıbı konustu 2500 lıraya amelıyatı olduk. sonra çok sukur bir sorun cıkmadı 1 ay gecti bekliyoruz fakat bızım ılerlemıstı sagda ve solda vardı.cıftaraflı oldu .
Benim eşim de yeni ameliyat oldu 24 aralıkta Doç. Dr. Cevdet Kaya yaptı ameliyatını. Daha önceki doktorların hepsi sol tarafta varikosel var demişlerdi. Cevdet hocamız kendi muayenesinde sol tarafında 3. Derece, sağ tarafında da 1. Derece olduğunu söylemiş ve kesin sonuç alabilmek için çift taraflı yapalım demiş. Özel Çağıner Hastanesinde oldu ameliyatını, 28'inde (yarın) kontrolü var. Ameliyattan sonra vurulan 2 iğne dışında tek bir ağrı kesici dahi almadı, sadece doktorun verdiği diğer 2 hapı kullanıyor. Her işini kendi görebiliyor bir şikayeti yok.
Hastane lüks değil ama güzel, personel ilgili. Cevdet hoca da her zaman ilgileniyor. Biz memnun kaldık şu ana kadar tecrübe ettiğimizden. Umarım ilerki 6ay 1 sene zarfında motilite ve morfolojide de beklediğimiz iyileşmeler görülür. Nasip tabi...
Ameliyat çift taraflı herşey dahil 1200-Euro tuttu.
merhaba canım.
hayırlısıyla doğum yap, bebişini sağlıklı bir şekilde kavuş inşallah.
peki ameliyattan önce sperm durumunuz nasıldı?
bizde şuan hiç sperm yok.
eğer sperm çıkışı olursada doğal yolla olacak kadar olmaz tüp bebek olur dedi doktor.
merak ettim sizde durumlar nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?