- Konu Sahibi immortalwoman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam benim eşimde 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu. önceki değerlerimiz ml/7.300.000 ileri hız %0 morfoloji %1 di ameliyatın 5.ayında ml/9.800.000 ileri hız %12 morfoloji %1 birdaha test yaptırmadık bu test öncesi 3 ay klomen kullanmıştı eşim dr onu bıraktırdı. vitaminleri falanda bıraktık son durum ne bilmiyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Şuan bendede erken yumrta çatlaması ve erken adet görme sorunu var..
Yalnız _secret_ ın güvenilirliğinden emin değilim.Bana kalırsa hiç aramayın sormayın muhtemelen reklam yapıyor. Sizin çevrenizde varsa araştırın...
ii akşamlar sperm sayımızda 13 milyondu yani azdı birde şekil bozukluğu mevcut.bende duydum 3 6 ay arasında sonuç alınıormuş ama bizim bir arkadaşımız 40 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş varikosel ameliyattan sonra başka birisi 2 ay sonunda .Şimdi testleri yapacağız ameliyat mı ne diyecek onu bekleyeceğiz 1,5 yıl beklemişiz 6 ay daha bekleriz galiba :)))
all işte benim gibi düşünen biri dahabizde 2 yıl bitecek neredeyse bebek isteyeli bizde 12 gün önce ameliyat olduk.bende aynı öyle dedim dieğr topicteki aarkadaşlarında bilgi ve tecrübeleri sayesinde ameliyata karar verdik.Nasılsa aşılama deniyecektik.Dedik bari eşim ameliyat olsun şansımız artar yada belki doğal yoldan kalırız.Şimdi 7-8 ay zaman verdik bekleyeceğiz
ben geldimm ben varımmm
bende geldim....bende 1 yıllık evliyim eylül 14 de eşim ameliyat olalı 3 ay bitecek,bakalım kontroller nsl çıkacak,bizimki çift taraflı ve ilerlemiş haliydi,,,ben ameliyatdan umutsuzum açıkcası ama yinede hayırlısı umarım bebişlerimiz hayırlısıyla gelir kısa zamanda
valla tatlım hiç belli olmuyor bu işler en iyisini düşünmeye çalış belkide umdupundan daha da iiolacak bizii olacak sanmıştık kötü oldu.ama bizimki eminimki stres kaynaklı.eşimö çok stresli hep düşünceli.allah gönlümüze göre versin inşallah.
aminnnn...ben eşimde çok stres yok o baştan kabullenmiş,bizim çocuğumuz hiç olmayacak diyo,,,,ama ben çok stresliyim..allah yardımcımız olsun,sabır gerektiren bir yola çıktık,umarım rabbim hayırlısıyla bizede anne olmayı nasip eder
amin canım herkes şifasını bir yerlerde arayacak ve inş. bir yerdede bulacak