Varikosel Derdi Yaşayanlar Buyrun Topiğimize...

selam benim eşimde 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu. önceki değerlerimiz ml/7.300.000 ileri hız %0 morfoloji %1 di ameliyatın 5.ayında ml/9.800.000 ileri hız %12 morfoloji %1 birdaha test yaptırmadık bu test öncesi 3 ay klomen kullanmıştı eşim dr onu bıraktırdı. vitaminleri falanda bıraktık son durum ne bilmiyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Şuan bendede erken yumrta çatlaması ve erken adet görme sorunu var..

selam benim eşimde 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu. önceki değerlerimiz ml/7.300.000 ileri hız %0 morfoloji %1 di ameliyatın 5.ayında ml/9.800.000 ileri hız %12 morfoloji %1 birdaha test yaptırmadık bu test öncesi 3 ay klomen kullanmıştı eşim dr onu bıraktırdı. vitaminleri falanda bıraktık son durum ne bilmiyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Şuan bendede erken yumrta çatlaması ve erken adet görme sorunu var..

canım allah gönlümüze göre versin inşallah.ileri hareketlilik artmış ne güzel keçiboynuzu kürünü mutlaka uygula ilaçlar fayda etmiyor pek.birde aktarlar özel karışımlar hazırlıyorlar özellikle bu işler için ugrasan aktarlar var ne varsa doğal karışımlarda var yine.

kızlar hepınıze hayırlı aksamlar.bilmeyenler için söylüyorum. erkek kısırlıgı bölümünde varıkoselle ılgılı topıc var zaten. bu topık bu yüzden ilgi görmüyor. sorularınıza cevap bulmak için oraya takılmanızı tavsıye edıyorum. rabbım hepınızın gönlüne göre versın..

Yalnız _secret_ ın güvenilirliğinden emin değilim.Bana kalırsa hiç aramayın sormayın muhtemelen reklam yapıyor. Sizin çevrenizde varsa araştırın...

Bu yazıyı yeni farkettim hakkımda ithamda bulunmuşunuz.Keşke düşüncelerinizi benim konumda paylaşmış olsaydınızda cevabınızı alsaydınız arkamdan değil...
Beni tanımadığınız halde hakımda bu kanıya nasıl vardınız merak ettim doğrusu.Ben sadece daha önce yaşadığım ve nedemek olduğunu çok iyi bildiğim bir konuda gerçekten faydasını gördüğüm bir şeyi , aynı problemi yaşayanlarla paylaştım. Ve herhangi bir yer belirtmedim.Israr edenler üzerine sadece eşimin gittiği terapistin numarasını verdim.O da yeterli gelmedi ısrarla klinik numarası istediler bilmediğim halde arkadaşlardan alıp onuda verdim yine suçlu oldum.Sonuçta aradan 3 yıl geçti klinik felan değişmiş nereden bileyim ben.Kişi kendisi nasılsa karşısındakini öyle sanırmış gerçekten . Kim bilir belkide sizin amacınız reklamdır. oriflime parfümü nasıl diye başlık açtığınıza göre...çamur at izi kalsın birilerini karalamak bu kadar kolay nasıl olsa. Sizin bana inanıp inanmamanzın yada arayıp aramamanızın bana ne faydası olacak söylermisiniz??
Benim asıl şaşırdığım nokta ise bu tedaviyi benden önce kimsenin paylaşmamış olması.Bizden daha önce varikoselden kurtulup yavrusuna kavuşanlar olmuş.Bizden sonrada olmuş,halada oluyordur sonuçta bizde tavsiyelerle ulaştık nasıl hala duyulmamış hayret ediyorum. Ama sabırla bekliyorum mutlaka yavrusuna kavuşan birileri burayada uğrayacaktır. Belkide benim gibi yıllar sonra googlede dolaşırken varikosel konusuna ratlarlarda yaşadıklarını paylaşmak isterler.İşte ozaman bana inanmayanlara en güzel cevap olması ümidindeyim...

ii akşamlar sperm sayımızda 13 milyondu yani azdı birde şekil bozukluğu mevcut.bende duydum 3 6 ay arasında sonuç alınıormuş ama bizim bir arkadaşımız 40 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş varikosel ameliyattan sonra başka birisi 2 ay sonunda .Şimdi testleri yapacağız ameliyat mı ne diyecek onu bekleyeceğiz 1,5 yıl beklemişiz 6 ay daha bekleriz galiba :)))

all işte benim gibi düşünen biri daha:16::16:bizde 2 yıl bitecek neredeyse bebek isteyeli bizde 12 gün önce ameliyat olduk.bende aynı öyle dedim dieğr topicteki aarkadaşlarında bilgi ve tecrübeleri sayesinde ameliyata karar verdik.Nasılsa aşılama deniyecektik.Dedik bari eşim ameliyat olsun şansımız artar yada belki doğal yoldan kalırız.Şimdi 7-8 ay zaman verdik bekleyeceğiz

all işte benim gibi düşünen biri daha:16::16:bizde 2 yıl bitecek neredeyse bebek isteyeli bizde 12 gün önce ameliyat olduk.bende aynı öyle dedim dieğr topicteki aarkadaşlarında bilgi ve tecrübeleri sayesinde ameliyata karar verdik.Nasılsa aşılama deniyecektik.Dedik bari eşim ameliyat olsun şansımız artar yada belki doğal yoldan kalırız.Şimdi 7-8 ay zaman verdik bekleyeceğiz

tatlım konu sahibi olaraktan öncelikle hakkınızda hayırlısını diliyorum.bizim ameliyat işe yaramadı 8 ay sonraki testlerde sonuçlkar ameliyattan önceki testten daha da düşük çıktı.ameliyattan önce 3,3 m,lyon sperm % 7 hareketlilik vardı fakat su an 600,000 sperm ve %0 hareketlilik var.aşılama dahi yapmıyorlar bize.5 milyondan fazla olması gerekiyormus.ege ünv. hastanesinde izmirde tüp bebek için randevu aldım hayırlısı bakalım.ameliyat % 40 olumsuz sonuc yaratıyormus oda bize denk geldi nasip işte.umarım sizde işe yarar ve en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız.

bende geldim....bende 1 yıllık evliyim eylül 14 de eşim ameliyat olalı 3 ay bitecek,bakalım kontroller nsl çıkacak,bizimki çift taraflı ve ilerlemiş haliydi,,,ben ameliyatdan umutsuzum açıkcası ama yinede hayırlısı umarım bebişlerimiz hayırlısıyla gelir kısa zamanda

bende geldim....bende 1 yıllık evliyim eylül 14 de eşim ameliyat olalı 3 ay bitecek,bakalım kontroller nsl çıkacak,bizimki çift taraflı ve ilerlemiş haliydi,,,ben ameliyatdan umutsuzum açıkcası ama yinede hayırlısı umarım bebişlerimiz hayırlısıyla gelir kısa zamanda

valla tatlım hiç belli olmuyor bu işler en iyisini düşünmeye çalış belkide umdupundan daha da iiolacak bizii olacak sanmıştık kötü oldu.ama bizimki eminimki stres kaynaklı.eşimö çok stresli hep düşünceli.allah gönlümüze göre versin inşallah.

valla tatlım hiç belli olmuyor bu işler en iyisini düşünmeye çalış belkide umdupundan daha da iiolacak bizii olacak sanmıştık kötü oldu.ama bizimki eminimki stres kaynaklı.eşimö çok stresli hep düşünceli.allah gönlümüze göre versin inşallah.

aminnnn...ben eşimde çok stres yok o baştan kabullenmiş,bizim çocuğumuz hiç olmayacak diyo,,,,ama ben çok stresliyim..allah yardımcımız olsun,sabır gerektiren bir yola çıktık,umarım rabbim hayırlısıyla bizede anne olmayı nasip eder

aminnnn...ben eşimde çok stres yok o baştan kabullenmiş,bizim çocuğumuz hiç olmayacak diyo,,,,ama ben çok stresliyim..allah yardımcımız olsun,sabır gerektiren bir yola çıktık,umarım rabbim hayırlısıyla bizede anne olmayı nasip eder

amin canım herkes şifasını bir yerlerde arayacak ve inş. bir yerdede bulacak

arkadaşlar merhaba çok uzun sure olmus yazılmayalı sonuclarınız nasıl hamıle kalan oldumu eşi amalıyat olupda bilgi verirmisiniz

Back
X