Varikosel Derdi Yaşayanlar Buyrun Topiğimize...

biz muzdaribiz canım 1,5 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz.Benim kontrollerim sırasında eşimde test verdi ama ilk testlerde sperm sayısı normal çıktı. Dr değişikliği yaptım ve o zaman eşimden bi daha test istediler ve sperm sayısı düştü .Uroloji dr gitti varikosel var gibi göründüğü sölendi. Şimdi film çekilecek ve varikoselimiz ameliyatlık mı değilmi öğrenilecek. :50::18:

biz muzdaribiz canım 1,5 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz.Benim kontrollerim sırasında eşimde test verdi ama ilk testlerde sperm sayısı normal çıktı. Dr değişikliği yaptım ve o zaman eşimden bi daha test istediler ve sperm sayısı düştü .Uroloji dr gitti varikosel var gibi göründüğü sölendi. Şimdi film çekilecek ve varikoselimiz ameliyatlık mı değilmi öğrenilecek. :50::18:

canım biz 6 doktora gittik 2 si varikosel dedi diğerleri tüp bebek dedi.varikoselin tek çaresi ameliyat ameliyattan sonra hamilelik şansı çok yuksek ama hemen değil ilk 3 ay belli olmuyor asıl 6, ay sperm testlerinde belli oluyor.bizim hareketlilik te düşük sizin sadece sayımı düşüktü ?

Bizim doktorumuz bitkisel karışımları da önerdi. ameliyatın 4, ayındayız az da olsa spermlerde artış var ama karışımlara daha baslamadık.

canım biz 6 doktora gittik 2 si varikosel dedi diğerleri tüp bebek dedi.varikoselin tek çaresi ameliyat ameliyattan sonra hamilelik şansı çok yuksek ama hemen değil ilk 3 ay belli olmuyor asıl 6, ay sperm testlerinde belli oluyor.bizim hareketlilik te düşük sizin sadece sayımı düşüktü ?

ii akşamlar sperm sayımızda 13 milyondu yani azdı birde şekil bozukluğu mevcut.bende duydum 3 6 ay arasında sonuç alınıormuş ama bizim bir arkadaşımız 40 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş varikosel ameliyattan sonra başka birisi 2 ay sonunda .Şimdi testleri yapacağız ameliyat mı ne diyecek onu bekleyeceğiz 1,5 yıl beklemişiz 6 ay daha bekleriz galiba :)))

Merhaba,
geçen gün bir arkadaş varikosel konusunda yazmıştı.Eşi varikosel ameliyatı olmamış, "cupping therapy" diye bir tedavi uygulamışlar klinikte kasıklardan.Sanırım halk arasında "hacamat" diye biliniyor. Ayrıca şuanda anne olduğunu da eklemişti.

Merhaba,
geçen gün bir arkadaş varikosel konusunda yazmıştı.Eşi varikosel ameliyatı olmamış, "cupping therapy" diye bir tedavi uygulamışlar klinikte kasıklardan.Sanırım halk arasında "hacamat" diye biliniyor. Ayrıca şuanda anne olduğunu da eklemişti.

bnde okudum onu
ama arastırıp ogrenmek lazım
sadece varıkosel olanlaramı uygulanıor
yoksa spermı olmayan tum erkekleremı
nasıl uygulama yapılıor ogrenmek lazım
numarasını yazmı klınıgın

bnde okudum onu
ama arastırıp ogrenmek lazım
sadece varıkosel olanlaramı uygulanıor
yoksa spermı olmayan tum erkekleremı
nasıl uygulama yapılıor ogrenmek lazım
numarasını yazmı klınıgın

Evet ya o da var sperm azsa da uygulandığını zannetmiyorum ama sormak lazım. Kliniğin adını yazmamıştı sanırım..

yazdı sanırım cnm
doktorun adı falan yazılıydı

Arkadaşlar terapistin numarasını veriyorum.İsteyen kendisine ulaşıp merak ettiklerini sorabilir.
Klinik:0212 533 69 03 - 01
Fatih bey cep:05308706445 klinikten ulaşamazsanız cepten Ali saygının tavsiyesi ile aradık derseniz geri çevirmez sizi mutlaka ilgilenir.

böyle yazmış canım arkadaş. Üye adı: _secret_ Konu adı: Varikoselden Ameliyatsız kurtulduk. Şimdi Anneyim:)

Yalnız _secret_ ın güvenilirliğinden emin değilim.Bana kalırsa hiç aramayın sormayın muhtemelen reklam yapıyor. Sizin çevrenizde varsa araştırın...

ii akşamlar sperm sayımızda 13 milyondu yani azdı birde şekil bozukluğu mevcut.bende duydum 3 6 ay arasında sonuç alınıormuş ama bizim bir arkadaşımız 40 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş varikosel ameliyattan sonra başka birisi 2 ay sonunda .Şimdi testleri yapacağız ameliyat mı ne diyecek onu bekleyeceğiz 1,5 yıl beklemişiz 6 ay daha bekleriz galiba :)))

valla cnm bende bekliyorum işte hayırlısı olur inşallah 4 ay oldu bizimde

evet cnm .Ameliyat oldu bitti artık napalım beklemekten başka çaremiz yok.6 ay testini bekliyorum işte bu sefer testle beraber kültür testide yaptıracağız belki mikrop vardır kimbiir.bizde 2 seneyi geçti bekliyoruz bi 3 ay daha bekleyebilirim herhalde :(

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar.

aynı dertten bizde de var. eşim 8 ay önce ameliyat oldu,çift taraflı.

ilk 4.ayda artış olmuştu ama 2 gün önce tekrar test verdi.(8.ayımız oluyor bu)

inanılmaz düşmüş.:18:

hadi ilk aylarda düşüş oluyor ama neden bizim 8.ayda oldu??? bizim tüp bebekten başka çaremiz yok sanırım. allah büyüktür ama en son testte 1ml'de 1.800 milyon vardı.

ben anladım ki ameliyat herkese çözüm sunmuyor.

Arkadaşlar terapistin numarasını veriyorum.İsteyen kendisine ulaşıp merak ettiklerini sorabilir.
Klinik:0212 533 69 03 - 01
Fatih bey cep:05308706445 klinikten ulaşamazsanız cepten Ali saygının tavsiyesi ile aradık derseniz geri çevirmez sizi mutlaka ilgilenir.

böyle yazmış canım arkadaş. Üye adı: _secret_ Konu adı: Varikoselden Ameliyatsız kurtulduk. Şimdi Anneyim:)

ne güzel canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza. :nazar:

Back
X