- Konu Sahibi immortalwoman
Varikosel derdinden muzdarip olan bayanlar buyrun hep beraber yaşadıklarımızı paylaşalım ve bu süreci birlikte aşalım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz muzdaribiz canım 1,5 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz.Benim kontrollerim sırasında eşimde test verdi ama ilk testlerde sperm sayısı normal çıktı. Dr değişikliği yaptım ve o zaman eşimden bi daha test istediler ve sperm sayısı düştü .Uroloji dr gitti varikosel var gibi göründüğü sölendi. Şimdi film çekilecek ve varikoselimiz ameliyatlık mı değilmi öğrenilecek.:18:
canım biz 6 doktora gittik 2 si varikosel dedi diğerleri tüp bebek dedi.varikoselin tek çaresi ameliyat ameliyattan sonra hamilelik şansı çok yuksek ama hemen değil ilk 3 ay belli olmuyor asıl 6, ay sperm testlerinde belli oluyor.bizim hareketlilik te düşük sizin sadece sayımı düşüktü ?
Merhaba,
geçen gün bir arkadaş varikosel konusunda yazmıştı.Eşi varikosel ameliyatı olmamış, "cupping therapy" diye bir tedavi uygulamışlar klinikte kasıklardan.Sanırım halk arasında "hacamat" diye biliniyor. Ayrıca şuanda anne olduğunu da eklemişti.
bnde okudum onu
ama arastırıp ogrenmek lazım
sadece varıkosel olanlaramı uygulanıor
yoksa spermı olmayan tum erkekleremı
nasıl uygulama yapılıor ogrenmek lazım
numarasını yazmı klınıgın
Evet ya o da var sperm azsa da uygulandığını zannetmiyorum ama sormak lazım. Kliniğin adını yazmamıştı sanırım..
yazdı sanırım cnm
doktorun adı falan yazılıydı
ii akşamlar sperm sayımızda 13 milyondu yani azdı birde şekil bozukluğu mevcut.bende duydum 3 6 ay arasında sonuç alınıormuş ama bizim bir arkadaşımız 40 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş varikosel ameliyattan sonra başka birisi 2 ay sonunda .Şimdi testleri yapacağız ameliyat mı ne diyecek onu bekleyeceğiz 1,5 yıl beklemişiz 6 ay daha bekleriz galiba :)))
ii akşamlar sperm sayımızda 13 milyondu yani azdı birde şekil bozukluğu mevcut.bende duydum 3 6 ay arasında sonuç alınıormuş ama bizim bir arkadaşımız 40 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş varikosel ameliyattan sonra başka birisi 2 ay sonunda .Şimdi testleri yapacağız ameliyat mı ne diyecek onu bekleyeceğiz 1,5 yıl beklemişiz 6 ay daha bekleriz galiba :)))
Arkadaşlar terapistin numarasını veriyorum.İsteyen kendisine ulaşıp merak ettiklerini sorabilir.
Klinik:0212 533 69 03 - 01
Fatih bey cep:05308706445 klinikten ulaşamazsanız cepten Ali saygının tavsiyesi ile aradık derseniz geri çevirmez sizi mutlaka ilgilenir.
böyle yazmış canım arkadaş. Üye adı: _secret_ Konu adı: Varikoselden Ameliyatsız kurtulduk. Şimdi Anneyim:)