Erkek İnfertilitesi Varikosel için At Kestanesi kullanan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar at kestanesı kullandım ve mucızevi bişey oldu 1grade varıkosel ultrasyonde yok gözukuyor

bizim varikosel 1. derece ama fsh yüksek, fsh a etkisi olur mu bilen var mı,
At kestanesı kullandık ultrasyonde varıkosel gıtmiş goxukuyor bukadar erken tesır gosterırmi bılemedım tekrar ultrasyon cektırcez eger oyleyse at kestanesı mucızevı bırsey varıkosel için

@KaF
KaSe18 varıkosel için at kestanesı bilgısını bu yazıdan öğrendım çok detaylı yazan kısıye cok cok tskler

merhaba burdamısınız

merhaba at kestanesını kullandınız mı

Merhaba sanırım bebeğiniz olmuş Allah bağışlasın. Benim eşimde de varikosel var . At kestanesi kürü yapmayı düşünüyorum. Sizde bu kürden sonra mı hamile kaldınız. Teşekkürler

At kestanesı kullandık ultrasyonde varıkosel gıtmiş goxukuyor bukadar erken tesır gosterırmi bılemedım tekrar ultrasyon cektırcez eger oyleyse at kestanesı mucızevı bırsey varıkosel için

At kestanesi varikosele iyi geldimi acaba. Bide hangi marka kullanmıstınız?

Konu açılalı çok olmuş ama... Varikosel için At kestanesi kullanıp sonuç alan başka arkadaşlarda oldumu acaba?

Konu açılalı çok olmuş ama... Varikosel için At kestanesi kullanıp sonuç alan başka arkadaşlarda oldumu acaba?
Geçen ay GNC marka kullanmaya başladık henüz doktora gitmedik test sonucunda olumlu bir değişiklik olursa yazarım. Araştırmalarıma göre faydası var tabi varikoselin dereceside önemli sanırım.

Arkadaslar varıkosel için kesınlıkle ameliyat olun cok basıt bı ameliyat en gec deferler 6 ayda cıkıyor bızım hareket sıfırdan 43 e arttı

Geçen ay GNC marka kullanmaya başladık henüz doktora gitmedik test sonucunda olumlu bir değişiklik olursa yazarım. Araştırmalarıma göre faydası var tabi varikoselin dereceside önemli sanırım.
Merhaba epey zaman olmuş yazalı ama merak ettim bi sonuç aldınız mı acaba GNC marka at kestanesinden?

Merhaba gnc marka at kestanesini nerden aldınız ben internette bulamadım.bir de nasıl kullandınız.yaninda başka bir şey kullandı mi eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…