Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

maşallah 50 bin olmuş hareket oranı falan neydi Allah hayırlı haberler duyursun inşallah hamilesindir

saol canım inşallah .%65 i hareketliydi.

tatlım inş tutar tüpün.canım normalde 5 gün falan beklenemiyor mu embiryoların döllenmesi sizin üçün gün mü oldu kaç yumurtan toplandı canım şimdiden bende öğreneyim yavaş yavaş sonum tüp gibi

6 yumurtam toplandı 5 tanesi döllenmişti zaten.
5. güne pek çıkacak gibi gözükmemiş.sayıda az olunca riske atmayalım 3. günde transferi yapalım demiş doktorum.
5 embriyonun en kalite olanları bunlarmış.
bunlar içinde 5 üzerinden 4 puan verebiliriz dedi doktor.
kalan 3 taneyi dondurmak istedik ama maalesef olmadı
size kalanlar için umut vermek istemem boşa paranızda gitmesin kalan 3 taneyi imha edicez dediler.tamam dedik ne yapalım.
üzüldüm biraz transfer edilenlerin 5. güne gitmemesine ve kalanların imha edilmesine ama yapacak bişey yok.
Ağlayarak gittim ağlayarak geldim.öldüm heyecandan.rabbim içimdeki 2 yavruma hayırlı ömürler versin inşallah...

inş tatlım tutar tüpün ablamın 12 yumurtası toplanmıştı 3.gün transfer ettiler dediğin gibi yavaş yavaş ölmeye başladığı için 3.gün en iyi olanını yerleştirdiler geri kalanları dondurmak istediler ama olamadı geçen haberini aldık tutmamış tüpü çok üzüldük. aynı şekilde bi arkadaşımın 16 yumurtası toplandı 5.gün transfer oldu tuttu şuan hamile.inş senin bebeklerin sıkı sıkı tutunur canım onlarda bir sorun yoktu sebepsiz infertilite idi. masraflarınız ne kadar oldu tatlım?

hayırlısı.orasını rabbim bilir.
4200 TL tüp bebek, 1750 TL de ilaçlar tuttu.

tatlım nbr nasılsın nasıl gidiyor.bu ara topikte hüzün ve karamsarlık var sende güzel haberler var mı canım

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz? Sayfalar cok ilerlemis ipin ucunu kacirdim bakamadim :) bu gece 1.30 da catlarma ignemi yaptiriyorum carsamba oglende asilamam olacak.. iki tane yumurtam varmis ama esim yine cok ateslendi ve bi haftadir antibiyotik kullaniyor. Dr.um eger bu asilama tutmazaa artik denemeyelim dedi ta ki bademcik ameliyati olana kadar.. benden bu kadar :)

evet canım okumustum yazını. Rabbım dermansız dert vermesın canımızla sevdıklerımzle ımtıhan etmesın. yok canım neden yanlış anlayayım bana başka bı pencere açtın tesekkur ederım

Sen nerelerde kaldin kiz..tekrar gecmis olsun .insallah bu defa tutar canim.

Cogu kisi oyle canim bende oyle dedigin gibi belki kandirmaca aldanmaca ama kendimizi aldatmaktan baskada caremiz yok malesef yoksaa ne yasadigimizdan anlayacagiz ne de bu hayattan.Omur de zamanda geciyor en cok ona uzuluyorum.

Sagolun kizlar iyiki varsiniz halden anladiginiz icin cok memnunum.Bazen insan ister istemez belli donemlerde duygularina hakim olamiyor ne kadar pozitif olsakta bazen iste olmuyor o.Tup olursa da napalim canim insanlar diyecek belki sende bende sorun var diye konusacaklar ama istediklerini konussunlar istemiyorum diyordum hep demiyecegim artik oyle.Sorunumdan da bahsetmeyecegim Allah ne zaman verirse o zaman olur bende istiyorum diyecegim belki en azindan aa demekki olmuyor der susarlar.

saol canım inşallah .%65 i hareketliydi.

Canim hayirli olsun insallah yakindir bebek haberlerin.3uz falan mi olacak sanki?Birde sperm sayisi 50 milyona cikmis hic yoktu yazmissin o nasil cikti belkide artik degerleriniz duzelmisti normal kalamazmiydin ki?Gecici bir durummuymus anlamadim ben pek?Kusura bakma cok soru sordum

Canim insallah tutar.Ya esinde kendine baksaya.Bir rahatsizligimi var once onun cozumune bakin canim belki o da etkiliyordur spermleri olamaz mi?Sonucta bademciklerden dolayi atesi olur ve sperm sayisi duser.Benimde gelecek ay asilama gorusmem var doktor kafami karistiracak diye korkuyorum cunku asiyi gelecek sene bu zamanlar falan yaptiririm diyordum sonrada olmadi tup.Ama tabi doktor fikrimi degistirmez ve ben sabredebilirsem.2 ay calisma olmayacak yazin insallah hayalim Turkiyeye geldigimde hamile olurum orda ailemin yaninda ogrenir esime buraya haber yollarim ne guzel olurdu hayali bile super mutlu ediyor insani

canım saolasın.inşallh yavrularım bırakmaz benı.
canım bizde hiç yoktu.eşim azospermdı.varıkosel ameliyatından sonra 50 bın çıktı.en fazla bu sayı 100 bıne çıkabildi.
milyonu hiç görmedik biz.
ve 100 bin kadar spermle normal yol imkansızdı tatlım.bizim başka şansımız yoktu.

amın allah sızlerede nasıp etsın ınsallah

GÜNAYDIN CANLAR...

MUTLU SALILAR SALLAYIN GİTSİN HERŞEYİ.........

Canım hayırlı olsun.İnşh tutar.hayırlısı bakalım.

evet canım okumustum yazını. Rabbım dermansız dert vermesın canımızla sevdıklerımzle ımtıhan etmesın. yok canım neden yanlış anlayayım bana başka bı pencere açtın tesekkur ederım

Çok sevindim böyle düşünmene tam tanışmıyoruz belki yanlış anlaşılırım dediydim ama sağol canım benim.

Her zaman yanındayız canım hepimiz yaşıyoruz birlikte atlatacağız bak görürsün...

günaydınn tatlım...zaman farkı oldugu için blki güleceksinn ne günaydnı diyeceksin ama :)

haklsın canımm bizimikiler de tüpe karşydı insnaalrın laf edrler diye ...ama anlımızda mı yazılacak tüp bebek diye..
geçen eşim sordu tüp de normal herkesin çocuğu gibi olacak demi dedi... şaşırdımmm nasıl normal anormal olsa istemzdim herhlde dedim...yok yani kan gurubu faln diye laf geçirdi...
o da norlam olmaz diye karşıydı hep...
anlttım nasıl oldugunu bizim ağzımızdan çıkana kadar da kimse bilmez tüp oldugunu dedim içi rahataldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…