Öncelikle Herkese Günaydın

iyi haftalar hepinizi özledim.
Canım öncelikle geçmiş olsun yaşadığın her duyguya burdaki her arkadaşım gibi ortak oluyorum yaşıyorum.
Varikosel ameliyatı için bizde enaz 6 ay bekledik olmadık normal yolla olur dendi.yok olmadı.varikosel ameliyatu olduk daha 3.ayımız oluyor test vermedk değişti mi değişmedi bilmiyorum ama.
tam o gün annemin göğüs kanseri haberini aldım eşim amelliyattayken.
malesef çalışmaları siz düşünün tek kız evlat annem söz konusu olunca gözüm ilk zamanlar eşimi görmedi bile.
şimdi şimdi kendime geliyorum ama söylediğin gibi işe giden bizler için bu süreç bile artık iki eş uyum ve zevkkinden eğlencesinden çıkıp gergin bir hal alıyor.
Allahım hakkımızda hayırlı nasip etsin burda paylaşıp rahatlıcaz gerekirse samimiyetlerimize inannırsak buluşcaz görüşcez benle ve güçlenecez çünkü anladığın insanların yanında olmak güçlendiriyor insanı...
sağlıcakla canım görüşürüz.
inh canım hayırlı bakalım.1 kişi yolu açsana bu topikte patlama olcak inşh di mi?:)
aynısı geçen bende düşündüm ister istemez sonra insan düşündüğünden utanıyor ama

öğle yemeğine çıktım.dönüşte tatlı tatlı bir kıza gözüm takıldı 2 yaşıdna var yok.annesi yalancı memesini vermiyor diye ne ağlıyor ne ağlıyor.kadın vermesini nededi yanlarına yaklaşınca anlıyorum ya kaybederseymiş o çocuk nasıl ağlıyor ama biliyormusunuz sanki canından can kopuyor.sonra ağzına memeyi bir taktı çocuğun ağzına vurdu resmen al al bunu bir kaybet asıl ben seni nasıl ağlatacam.
tam onları geçtim gözüm çocukta kaldı içim buruldu Allah seni kahretsin dedim yaa senin gibi anneyi sana çocuk veren Alahım dedim ya.
sonra utandım gene

hepimiz yaşıyoruz galiba benzerlerini.
Maşallah bayağı güzel olmuş çalışmalara devam o zaman.
bunu yaşan çok doğal canım ya sıkma canını bizler hep burdayız.üzülmüyoruz ki senin ne yaşadığını çok iyi anlıyoruz.Allahım hepimize nasip etsin.
Hayırlı olsun canım inşh güzel haberler verirsin bize...
evet ya bende kaçırmışım aslında toplansak ne güzel olur mu ben Kocaelideyim.
İşte bu yazı..............

Gerçkten burda yazılan herşeyi yaşıyorum.çocuklara hamilere takılıyor gözüm sonra nazarım değcek diye nasıl korkuyorum.

olimpiyat yarismacilari gibi hazirliklar ayyy çok güldüm buna yaaaaaaaaaaaa :)