Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım adet siklusun kaç?mesela ben 28 günde bir regl oluyorum,10. günden itibaren başlıyodum yapmaya.

surelab yada ovitrella alabilirsin tatlım.gtti gidiyorda var bir göz at istersen.

canm genelde 28 gunde bır oluyorum bu ay 31 de oldum mesela suan adetımın14. gunu alsammı acaba gecmı kaldım yada

tatlım adet siklusun kaç?mesela ben 28 günde bir regl oluyorum,10. günden itibaren başlıyodum yapmaya.

surelab yada ovitrella alabilirsin tatlım.gtti gidiyorda var bir göz at istersen.

gitti gdıyodan alırdım cnm neyse artık bıdaha adet olunca alırım buseferlık sen bana yol goster

anladım tatlım işte hep umutla ayaktayız ıns zeynebım senn içindw cok dua edıyorum beklemek cok zor gercekten (

canım benim ALLAH razı olsun.

öylle yaa umut olmadan olmuyo işte.
bebek fikrinden bir uzaklaşsam herşey daha kolay olacak ama ...

benm esımde ole canm hıc sorma onlar kesın sonuc istıyolar bızım kafamzda neler dolanıyo bınbır turlu dusunce inş adetn gelmez cnm hamılesındr inş

doktor ham,lesin diyecek öyle diyor teste güven olmaz diyor bizde hayalet çizgi görsek kesin hamileyiz diye ortada gezinecez

canım benim ALLAH razı olsun.

öylle yaa umut olmadan olmuyo işte.
bebek fikrinden bir uzaklaşsam herşey daha kolay olacak ama ...

uzaklasmak mumkunmu canm ya gece ruyamda sezeryanla dogum yapmıskm oglum olmus bıde emzırıyorum bıde okadar buyuk kı 6aylık faln tabı inanmym ben hala

doktor ham,lesin diyecek öyle diyor teste güven olmaz diyor bizde hayalet çizgi görsek kesin hamileyiz diye ortada gezinecez

canm ya artık benm eaım kalp atısını duymadan inanmaz kımyasal gebelıkten dolayı bnde hak verıyorum aynı dusunuym benm durumum farklı ama

uzaklasmak mumkunmu canm ya gece ruyamda sezeryanla dogum yapmıskm oglum olmus bıde emzırıyorum bıde okadar buyuk kı 6aylık faln tabı inanmym ben hala

bilinç altımıza öyle işlemiş ki rüyamızda görsek bile inanmıyoruz yaa

gülelim mi ağlayalım mı töbeeee

siliği görseydim hemen hastaneye gidecektim ama çıkmayınca gerek yok yani olsa çıkardı kaç gün geçti sonuçta.yarın olurum adet sökülür

nasıl sevinmiştim,umutlanmıştım bir bilsen...seni düşünemiyorum bile.inşallah geç döllnmedir hala umudumu kaybetmicem ben

siliği görseydim hemen hastaneye gidecektim ama çıkmayınca gerek yok yani olsa çıkardı kaç gün geçti sonuçta.yarın olurum adet sökülür

Catladim ben valla bugun kkyi acamadim da calistim butun gun eve gel kocanin utusu derken gece 11 oldu yeni actim.Neyse bosverelim beni de gercekten hep aklimdaydim napti ki insallah hamiledir diye.Umidini hicbirzaman kaybetme,Allah umidimizi kaybettirecek durumlara dusurmesin ki sukur durumlarimiz herseye ragmen umutsuz olacak kadar degil.Oyle yada boyle sansimiz var.Hem tatlim nerden biliyorsun ki cogu kisinin idrar testinde cikmiyor kanda cikiyor.Beniim icime sen hamilesin gibi doguyor umitlendirmekte istemiyorum sonra bilyorum insan cok uzuluyor ama kan testini yaptir kurtul yaa boyle stres olup durmaktan iyidir.Hem hamileysen de zarar verirsin bebise boyle stresle.Bana noluyorsa bende kendimi hamileymisim gibi hissediyorum bu ay.Halbuki umitlenecek bir durumumuzda ya yok ama Allah buyuk.Birde millette umitlendiriyor yok ruyalarinda hamile gormusler oglum olmusta vs vs iste.Insallah dogru cikar

ya tatlım bu sabah ilk idrarımla yaptım yine çıkmadı hala adet olmadım 2 gün daha bekleyecem çarşamba doktora randevu alacam hamile değilsem bile en azından sorun ne diye giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…