- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.561
Tatlimm normalde ovulasyona 2. Idrarla bakiliyor.. ama sen 3 saat sivi tuketme tuslete gitme varsa ki insallah vardir cikar bebeim testte
ah canım keşke hamile kalsam burayı nasıl bırakırım ya ömür boyu unutmam canım merak etmeyin başınızın etini yemeye devam ederim
canim simdi tamamen adetin kesildi mi baska belirtin falan yokmu yarina kadar test yap yarin pazartesi kanda baktirirsin
tatlım o gün adet oldum diye yazdığım gün şu şekilde akıntı oldu beyaz renk arasında pembe bi renk çok küçük ama o akıntıyı görünce adet oluyordum hep 2 gündür olmadım yani o akıntıdan sonra o gün mutlaka olurdum canım. tek belirtim var belim çok ağrıyor karnım hiç ağrımıyor normalde adet olacağım gün karnım ağrır.
o senin tatlılığın şekerim
aa evet çok hamaratımdır,özellikle belirttim bunu
canm benm dua edıyorum inş hamılesındr ama bu gidiş hat onu gosterıyo inş tatlım
sağolun canım bende ediyorum hepimiz için inş en yakın zamanda hamile kalırız.allah kimsenin başına vermesin her bakımdan sabır isteyen bir durum.
sondurum nedr cnm test yapabılcenmı
yapacam tatlım kahvaltı yaptım sıvı tükettim 4 saat sonra adet olmazsam gebelik testi yapacam.sabah ovulasyon testi yaptım dünkü teste göre daha koyu çıktı canım.
gordum tatlım gercekten baya koyu cıkmıs hadı bakalım inş cnm kendım kadar sevıncm inankı
biliyorum canım çünkü bende burada hamile kalan haber verince seviniyordum eşime bile söylüyordum tek tek değerlerini sayıyordum bize yakın falan diye burada birinin değerlerinin düzelmesi ya da hamile kalması beni çok çok mutlu ediyor yüreğime su serpiliyor resmen .rabbim hepimize nasip etsin çok zor bir durum sadece kendimiz değil ki iki aile de bizden haber bekliyor baskı altında hissediyor insan kendini
evet canm kendın olsa beklıyceksın ama ıste onlarda torun sahıbı olsun istyosn cok zor beklemek ama torun
haberınj alcaklar bılıyorum
biliyorum canım çünkü bende burada hamile kalan haber verince seviniyordum eşime bile söylüyordum tek tek değerlerini sayıyordum bize yakın falan diye burada birinin değerlerinin düzelmesi ya da hamile kalması beni çok çok mutlu ediyor yüreğime su serpiliyor resmen .rabbim hepimize nasip etsin çok zor bir durum sadece kendimiz değil ki iki aile de bizden haber bekliyor baskı altında hissediyor insan kendini
smin canm aminnn sen dur bekle bak kendıne konduramyn ama cok yakınsın bu ıhtımaleinş canım şuan ezan okunuyor allahım en yakın zamanda bana ve arkadaşlarıma nasip et dua ettim canım inş allah büyük biliyorum bir gün hamile kalacaz ama ne zaman bilmiyorum inş en yakın zamandır o zaman
topiği heycanlandırmışsın hamilesindir inşallah dahada sevindirirsin bizleri :)
smin canm aminnn sen dur bekle bak kendıne konduramyn ama cok yakınsın bu ıhtımale
inş canım ben kaçtım eşim test alacak inş vazgeçmez sıvı tükkettiğim için akşama doğru yaparım testi haber verecem size öptüm hepinizi
yorum yapın kızlar of ya keşke şuan gebelik testi alma imkanım olsa
Biz eşimle 6 önce evlendik evlendikten 1 ay sonra eşimin testislerinde ağrı oluştu doktora gittiğimizde varikosel tehşisi kondu sperm testi istedi ve sonucu 1-2 hareketli 3-4 hareketsiz di yani çok kötü bir durummuş. Doktor ameliyatı önerdi zaten ağrısı da vardı. Ameliyatı 2,5 ay önce oldu. 2 hafta sonra bir daha test yapacak ama internette bu kadar kötü bir durumda varikosel ameliyatı ile düzelme olmaz yazılmış gerçekten moralim çok bozuk. Uykularım bozuldu1-2 hareketli 3-4 hareketsiz ten sonra düzelme şansı yok mu? doktor nedenin varikoselden olup olmadığını bilmiyoruz ameliyattan 3 ay sonra test yapacaksınız eğer varikoseldense düzelme olacaktır dedi ama internette araştırkca moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?