- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.661
ben tek şuna inanıyorum ne yaparsak yapalım allah ol demedikten sonra olmayacak. dua etmekten başka çaremiz yok ilaç ya da başka kürler boş kalıyor gibi allah nasibize yazdıysa zaten olacak ama vakti gelmeyince tabii ki olmaz vaktini beklemek lazım.
selamlar kızlar,
uzun zamandır yoktum. jonguıl canım yazdıklarını okuyunca heyecanlandım hızlı hızlı okudum sayfaları.
nasıp değilmiş bu ay da desene.
bı ay daha yaklastın kuzucuğuna öyle düşün.
Kesinlikle tatlim insallah kaderimizde vardir da Allah bize verir.Biz elimizden geleni yapip gerisini Allaha birakmaktan baska caremiz yok.Kimisi butun ay iliskiye girmeyipte adete yakin 3-4 gun onceden yapipta hamile kalanbile var iste o bebegin dunyaya gelmesi gerek saati gelmis ki yum gunu bile bazen sacma geliyor bana cahil gibi konustum ama ne bileyim olanin nasil oluyor ozaman.Canim benim degerleriniz duzeldi sabret yaza kadar bak benim agzima yaz takildi olacak biseyler.Olmadi asi denersiniz.Keske bizimde degerlerimiz cok cok artsa nerrdee.Gelecek ay test sonucumuz nasil cikar acaba martin sonunda doktora gidecegiz nisan test olur sonuca mayista aliriz heralde yada haziran.Nefret ediyorum burdan
Merhaba Günaydın Canlar;
Nasılsınız?Çok yoğunum pazar günü çok yoruldum biraz enerjsizi bir hafta benim için.:2:
hızlı hızlı okudum.joingl yanlış yazmış olabilirim.:18:
çok üzüldüm yaa sonunun kuvvetle olumlu bekliyorduk
ama neyse ki sağlıkla ilgili bir durumun yokmuş doktora gitmeden çok şükür bitince devam.
canm benm sdnde cok karamsardn bılıryrm içini ferah tut her yolu denıycez allah saglıkla ımtıhan etmrsınHayirlisi olsun kizlar uzulmeyin daha halen vakti zamani var demekki.Herseyi Allah biliyor o ol demeden olmayacak biz ne kadar yirtinsak uzulup aglasakta bosa.Zamani gelince olacak insallah.Dua edelimde rabbim cok bekletmesin bizleri.
Amin canim bende birkac haftadir bu karari aldim ve uyguluyorum su aralar pozitif bakiyorum ama tabi dusunce yine gitmiyor insanin beyninden.O istek olana kadar sonmeyecek elbette.Ama kendimizi de harap etmenin anlami yok.Elden birsey gelmyior artik bu saatten sonra herseyi yaptik yapiyoruz bekleyecegiz.Asi olmadi tup ama insallah o gunleri gormeyiz.Kotu olursakta herkes birbirine destek olacak burda boylelikle bu zor gunleri de asacagiz
dualar eminim yerjne ulasıyodr allah razı olsn ınsan boseyle ugrasnca cok ıyı oluyogercktensimdi de ben depresyona giriyomusumyok yok girmem insallah bende iyiyim cok sukur .. simdilerde yine ugraslarim basladi okula gidiyorum o bayagi bi ugras bugun dersler basladi .. insan bisey olmayinca sariyor cocuga .. evde de is yapamiyorrdum bile keyfim olmayinca ama simdi iyiyim cok sukur .. dualarimdasiniz butun kizlar - artik dualarimda Kadinlar kulubundekiler diye bir bolum actim :) her namaz sonrasi insallah :)
adetın gecıkınce acayıp bı umut sarıyo bu sefer kesın dıyosun oyuzden uzuluyosun tatlım anlıyorum bıdahakı aya zemın hazır taylım inşalıştım artık günüm geçmediği zaman hiç dert etmiyorum ama böyle günüm geçince acaba ihtimali benii umutlandırdı yoksa sorun yok en kötüye ihtimale hazırım yeter ki adet olacaksam zamanında gelsin o bile insanı hasta ediyor.
canm yaa aslında hıc karsmasysın esın arasını kendı duzeltrdı ve senden kıymetlısı olmazdı demekkıaen xok ıyı nıyetlısın tatlım sımdı gtme bosver gorevını yapmıssın guzelce tatılını yap rabbım ıftıra atanlara cezasını vereck sen rahat ol bırazda onlar ugrassın ıyı olmk ıcn esın sorun etmıyosa uZak olmk enıyısıbelki konu ile ilgili olmayan bir yere yazacağım ama burada çok arkadaşım olduğu için yazmak istedim.belki içinizden birilerine anlatmışımdır. evlenmeden önce eşimin ailesi ile sorunlar yaşadım beni istemediler çok belli etti annesi ve ablası, namusuma varana kadar hakaret ettiler bana annemi zor ikna ettim ayrılacaksın dedi, eşimi çok sevdiğim için ayrılmadım annem de bu konuda anlayış gösterdi. tabii olan biten gerginlikler birleşince düğünümüz de ailelerimiz sorun yaşadı . ben kendi ailemle ilgili olan sorunları konuşup hesap sordum diyeyim ama eşimin ailesine tek bir kelime bile söylemedim o kadar namusuma dil uzattılar düğünümüzü mahvettiler tek kelime etmedim. dolasıyla ailelerle ilk bir yıl ilişkilerimiz pürüzlüydü ama ben hiç bir şey olmamış gibi her zaman eşimle birlikte kalkıp memleketine gittim. benim yüzümden ailesi ile ilişkileri bozuldu düzelsin diye( benim olan bitenden halbuki hiç bir suçum yok) ama yine de eşimin yanında bulundum ailesidir ilişkileri düzelsin diye bu zamana kadar hep gittim çalışmıyordum vaktim kısıtlı değildi bu konuda. bu yıl çalışıyorum ve bu konuda gerçekten vaktim çok kısıtlı ve eşim ailesi le arasını baya düzeltti yani bana düşen görev bitti kaç yıldır bunun çabası vardı eşim ailesi ile eskiye çok çok iyi görüşüyor. bu yıl gitmek kesinlikle istemiyorum hem vaktim yol 1 hafta olan tatilimi i tatil yaparak geçirmek istiyorum .artık eşim ailesi ile ilişkisini düzelttiğine göre tek gidebilir ben gidince benden destek alıyordu diyeyim. benim içimde düğündense namusuma ettiği hakaret bir türlü geçmiyor kendime saygısızlık yaptığımı düşünüyorum ama yine eşimin ailesi diye görüşüyorum her geçen gün bu hakaret beynimde daha canlanıyor nasıl yapar bana böyle bi hakaret diye kabul edemiyorum.ne dersiniz hakılımıyım sizce bu yazdıklarımda.
sen onlara fazlasıyla insanlık yapmışın eşin nasıl davranıyo bu konudabelki konu ile ilgili olmayan bir yere yazacağım ama burada çok arkadaşım olduğu için yazmak istedim.belki içinizden birilerine anlatmışımdır. evlenmeden önce eşimin ailesi ile sorunlar yaşadım beni istemediler çok belli etti annesi ve ablası, namusuma varana kadar hakaret ettiler bana annemi zor ikna ettim ayrılacaksın dedi, eşimi çok sevdiğim için ayrılmadım annem de bu konuda anlayış gösterdi. tabii olan biten gerginlikler birleşince düğünümüz de ailelerimiz sorun yaşadı . ben kendi ailemle ilgili olan sorunları konuşup hesap sordum diyeyim ama eşimin ailesine tek bir kelime bile söylemedim o kadar namusuma dil uzattılar düğünümüzü mahvettiler tek kelime etmedim. dolasıyla ailelerle ilk bir yıl ilişkilerimiz pürüzlüydü ama ben hiç bir şey olmamış gibi her zaman eşimle birlikte kalkıp memleketine gittim. benim yüzümden ailesi ile ilişkileri bozuldu düzelsin diye( benim olan bitenden halbuki hiç bir suçum yok) ama yine de eşimin yanında bulundum ailesidir ilişkileri düzelsin diye bu zamana kadar hep gittim çalışmıyordum vaktim kısıtlı değildi bu konuda. bu yıl çalışıyorum ve bu konuda gerçekten vaktim çok kısıtlı ve eşim ailesi le arasını baya düzeltti yani bana düşen görev bitti kaç yıldır bunun çabası vardı eşim ailesi ile eskiye çok çok iyi görüşüyor. bu yıl gitmek kesinlikle istemiyorum hem vaktim yol 1 hafta olan tatilimi i tatil yaparak geçirmek istiyorum .artık eşim ailesi ile ilişkisini düzelttiğine göre tek gidebilir ben gidince benden destek alıyordu diyeyim. benim içimde düğündense namusuma ettiği hakaret bir türlü geçmiyor kendime saygısızlık yaptığımı düşünüyorum ama yine eşimin ailesi diye görüşüyorum her geçen gün bu hakaret beynimde daha canlanıyor nasıl yapar bana böyle bi hakaret diye kabul edemiyorum.ne dersiniz hakılımıyım sizce bu yazdıklarımda.
belki konu ile ilgili olmayan bir yere yazacağım ama burada çok arkadaşım olduğu için yazmak istedim.belki içinizden birilerine anlatmışımdır. evlenmeden önce eşimin ailesi ile sorunlar yaşadım beni istemediler çok belli etti annesi ve ablası, namusuma varana kadar hakaret ettiler bana annemi zor ikna ettim ayrılacaksın dedi, eşimi çok sevdiğim için ayrılmadım annem de bu konuda anlayış gösterdi. tabii olan biten gerginlikler birleşince düğünümüz de ailelerimiz sorun yaşadı . ben kendi ailemle ilgili olan sorunları konuşup hesap sordum diyeyim ama eşimin ailesine tek bir kelime bile söylemedim o kadar namusuma dil uzattılar düğünümüzü mahvettiler tek kelime etmedim. dolasıyla ailelerle ilk bir yıl ilişkilerimiz pürüzlüydü ama ben hiç bir şey olmamış gibi her zaman eşimle birlikte kalkıp memleketine gittim. benim yüzümden ailesi ile ilişkileri bozuldu düzelsin diye( benim olan bitenden halbuki hiç bir suçum yok) ama yine de eşimin yanında bulundum ailesidir ilişkileri düzelsin diye bu zamana kadar hep gittim çalışmıyordum vaktim kısıtlı değildi bu konuda. bu yıl çalışıyorum ve bu konuda gerçekten vaktim çok kısıtlı ve eşim ailesi le arasını baya düzeltti yani bana düşen görev bitti kaç yıldır bunun çabası vardı eşim ailesi ile eskiye çok çok iyi görüşüyor. bu yıl gitmek kesinlikle istemiyorum hem vaktim yol 1 hafta olan tatilimi i tatil yaparak geçirmek istiyorum .artık eşim ailesi ile ilişkisini düzelttiğine göre tek gidebilir ben gidince benden destek alıyordu diyeyim. benim içimde düğündense namusuma ettiği hakaret bir türlü geçmiyor kendime saygısızlık yaptığımı düşünüyorum ama yine eşimin ailesi diye görüşüyorum her geçen gün bu hakaret beynimde daha canlanıyor nasıl yapar bana böyle bi hakaret diye kabul edemiyorum.ne dersiniz hakılımıyım sizce bu yazdıklarımda.
Ayyy kuzummm sen fazla bile yapmissin.. senin yasadiklarini bende yasadim benide anasi tutturdu dugunden 2 hafta once beni istemiyormus bi ton iftira atarak tabii ama saolsun esim biliyordu neyin ne oldugunu dugunde misafir gibi oturduklarindan bi sorun olmadi ama aslinda beni istememesinin nedeni onla yasamiyacakmisiz oglunu elinden almisim.. ewimizle onun evi arasindaki mesafede 15 dk arabayla dusunun yanii.. ama hic kimse kusura bakmasin sadece bayramdan bayrama gidiyorum esimde begenmiyorsa oda gitsin anasinin yanina bende esimi seviyorum ama kendime saygisizlikta yapamam.. esim her pazar gider hafta arasida gider ben daha faxlasini yapamam kendime hakaret etmis olurum diye dusunuyorum.. sen yspacagini yapmissin zaten daha da yipratma canim kendini...
canm benm sdnde cok karamsardn bılıryrm içini ferah tut her yolu denıycez allah saglıkla ımtıhan etmrsın
dualar eminim yerjne ulasıyodr allah razı olsn ınsan boseyle ugrasnca cok ıyı oluyogerckten
adetın gecıkınce acayıp bı umut sarıyo bu sefer kesın dıyosun oyuzden uzuluyosun tatlım anlıyorum bıdahakı aya zemın hazır taylım inş
canm yaa aslında hıc karsmasysın esın arasını kendı duzeltrdı ve senden kıymetlısı olmazdı demekkıaen xok ıyı nıyetlısın tatlım sımdı gtme bosver gorevını yapmıssın guzelce tatılını yap rabbım ıftıra atanlara cezasını vereck sen rahat ol bırazda onlar ugrassın ıyı olmk ıcn esın sorun etmıyosa uZak olmk enıyısı
sen onlara fazlasıyla insanlık yapmışın eşin nasıl davranıyo bu konuda
Ayyy kuzummm sen fazla bile yapmissin.. senin yasadiklarini bende yasadim benide anasi tutturdu dugunden 2 hafta once beni istemiyormus bi ton iftira atarak tabii ama saolsun esim biliyordu neyin ne oldugunu dugunde misafir gibi oturduklarindan bi sorun olmadi ama aslinda beni istememesinin nedeni onla yasamiyacakmisiz oglunu elinden almisim.. ewimizle onun evi arasindaki mesafede 15 dk arabayla dusunun yanii.. ama hic kimse kusura bakmasin sadece bayramdan bayrama gidiyorum esimde begenmiyorsa oda gitsin anasinin yanina bende esimi seviyorum ama kendime saygisizlikta yapamam.. esim her pazar gider hafta arasida gider ben daha faxlasini yapamam kendime hakaret etmis olurum diye dusunuyorum.. sen yspacagini yapmissin zaten daha da yipratma canim kendini...
eşim beni haklı buluyor çünkü benimle birlikte yaşadı düğünü ama hakaret ettiği zaman eşim yoktu yanımda askerdeydi eşim... hatta annesi ilk inkar etti Allahtan annemde bu hakareti duymuştu ikimiz söyleyince yok sen kızımsın kendi kızımdan çok severim seni ayırt etmem dedikçe daha midem bulandı çünkü koca bir yalan.
Yaa en gicik oldugumdan soylemis.Sen benim kizimsin.Hic inanmiyorum buna hatta asil hislerini bildigim icin daha cok ofkemi kabartiyor.insanin en guzel gunlerini zehir edip sonrada 9 gunler sanki hic yasanmamis gibi davranilmasindan ayrica nefret ediyorum.
Ayyy bu konu nerden geldi kiz en basini okuyamadim.Ama gorunce dayanamadim yazmadan.Sizi bilmemde dugun zamani yapilanlardan sonra bana ne yaparlarsa yapsinlar ancak icimdeki ofkeyi kabartiyorlar unutamiyorummm yolu yokk!!!
bir kaç sayfa öncesinde yazmıştım tatlım.annesinin kızına ne kadar düşkün olduğunu biliyorum zaten kendi kızımdan ayırt etmem lafını duyunca yapmacık bir insan olduğunu oradan anladım. beni hiç istemiyordu şimdi evlendik ya şimdi istiyor ama ne için istiyor boşansak millet konuşacak oğlu boşandı diye konuşacak millet o yüzden... her zaman kendi menfaatini düşündü zaten düğün de ondan önceki hakareti de bencilliği yüzünden oldu.
senı tebrık edıyorum senn yaptıgını kımse yapamaz canım esın sana destek oluyosa sorun yok demektr
Valla canim keske normal insan olsaydilar da guzel guzel gecinseydik.. esim ana kuzusudur ama bana hic baski yapmaz kendi gider gorusur ama bana lafetmez..
canm herkes ıyı gecınmek ister aman bısver sen uzak dur kafan rahat olsun yeter 5 gorumceyle ugrasılmaz ne kadar ıyı olmaya calısrsan okadar yıpranıyosun
Ah canim allah yardimcin olsun.Bende onlardan yok zaten kayinvaldede ittifak yapicak insan olsa daha neler yapcak kimbilir.Birde seninki cok asikar esine karsida benim kayinvalidem birde cok isini bilir oyle bir sey cevirir irtada suclu ben kalirim.Afedersin beni halleder sinir krizine girerim o guler ben o sinirle tek kelime etsem boynunu buker aglar ben cadi olurum ya ah annem olmasa ben neler yapcamda annem cok sagduyulu sakinlestirdi hep beni.Simdi uzagimda azcik rahatim tabi teknoloji yuzunden hergun evimizdeler ama buna sukurCanim benim yine iyisin benim kaynana esime ne zaman birakip geleceksin evine diyor yaa benim esimde onlar ne soylerse gelir bana anlatir.. bide aman cocuk yapacaz diye odu kopuyor her hafta soruyomus esim yok deyince siritiyormuss.. benim annem ben mutlu olayim nerde kiminle olursam olayim diyedusunuyor ama iste bole bencil analarda varr.. bi de bende 5 gorumce var hepsi birbirinden fena it surusu gibiler zaten :)) hala ortalik karistirmaya dewam ediyorlar sonrada sen bunu soyledin dedigimde inkar ediyor allaha havale ettim canim artik allah cah yardimcimiz olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?