• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
artık kabullendım her sabah bebek olmuyo dıye ruhsuz kalkıyodum yataktan sankı o olmayınca hayat bıtmıs hıcbıseyn tadı yokmus gıbı hıssedıyosum hep mutsuzdum sureklı baskaleınj dusunup kendımı yıpratıyodm yariş halindeydım içimden huc bısey yapmak gelmıyodu zaten sizinlede paylasıyodum sızlerde aynısınız bılıyorum içime bj rahalık geldı nedense kendımı baska seylerle oyalamaya calısıyorum mutlu olma benm elımde hayat cocuktan ıbaret degl bu bızım ımtıhanımızsa elimizden bısey gelmez tabı careler arıycaz ama daha fazla kendmi yıpratmıycam kım sorarsa sorsun gogsumh gere gere cvp vercm rabbım nasıp ederse dıye cok zorluyoruz kızlar ılla olcak dıye tutturuyoruz dogru degılmı once kabullenmemz lazım ben bı basmak atlıyorum sanırım bır buhran coktugunde kendımızı toparlamaya calısalım bız mutsuzlulugu sevıyoruz galıba rabbımıze guvenelım (ayakkabı bagcıgını bıle allahtan iste der annem ) şikayetımızı yaradana yapalım ve hayırlı Zamanda hayırlı ve saglıklı evlatlar isteyelım ( rabbım benı ve burdakı arkadaslarımın senden istegı hayırlı ve saglıklı evlat nasıp etmendr ve bunu tez zamnda hayırlısyla nasıp et gec olsun ama guc olmasın yureklerımızı daha fazla yakma allahım bızı daha fazla imtıhan etme bız aciz kullarına merhamet et sen en merhametlı olansın allahım ......
aminnnnn

aferim nazende sana :) tebrik ediyorum kararindan dolayi .. artik umud dolu mesajlarini bekliyoruz sekerimmm :)

tesekkur edeım canm buda sennde payın var unutma

simdi de ben depresyona giriyomusum :P yok yok girmem insallah bende iyiyim cok sukur .. simdilerde yine ugraslarim basladi okula gidiyorum o bayagi bi ugras bugun dersler basladi .. insan bisey olmayinca sariyor cocuga .. evde de is yapamiyorrdum bile keyfim olmayinca ama simdi iyiyim cok sukur .. dualarimdasiniz butun kizlar - artik dualarimda Kadinlar kulubundekiler diye bir bolum actim :) her namaz sonrasi insallah :)

kızlar ya demin adet belirtim yoktu birden ne olduysa karnım ağrıdı adet oldum :43::43: zaten testte çıkmayınca adet olacağımı anladım çünkü olsa kesin çıkardı. bir daha eşimi dinleyeceğim 1 hafta geçmeden test yapmayacağım adam haklı erkenden yapıyorum sonra ümitleniyorum. durum bu neyse artık bu ay daha daha sıkı çalışırız demek iyi çalışamamışız:1::1: umut olamadım sizlere inş bugün yarın güzel haberler veren birileri olur çok ihtiyacım var çünkü

hayirlisi olsun canim hep bildigimiz gibi bu istede bir hayir vardir .. napalim daha zamani gelmemis . bir daha biraz gec test yaparsin :) bende her testte bu karari veriyorum ama sonra yine heyecan yapip dayanamyorum :) bir dahaki aya bikac kisi bu haberi alsak ne guzel olur dimi :) cunku hepimiz birbirimizin heyecanini paylasiyoruz . Insallah duaya ve calismalara devam o zaman :)

kızlar ya demin adet belirtim yoktu birden ne olduysa karnım ağrıdı adet oldum :43::43: zaten testte çıkmayınca adet olacağımı anladım çünkü olsa kesin çıkardı. bir daha eşimi dinleyeceğim 1 hafta geçmeden test yapmayacağım adam haklı erkenden yapıyorum sonra ümitleniyorum. durum bu neyse artık bu ay daha daha sıkı çalışırız demek iyi çalışamamışız:1::1: umut olamadım sizlere inş bugün yarın güzel haberler veren birileri olur çok ihtiyacım var çünkü

canım üzme kendini.
demekki daha vakti gelmemiş.
biliyorsun önemli olan ille de olması değil hayırla, sağlıkla olması.
inşallah en yakın vakitte rabbim yüzünü güldürür.

dün aşılama sonrası11.gündü kanda baktırdım negatif..hayırlısı olsun....

Hayirlisi olsun kizlar uzulmeyin daha halen vakti zamani var demekki.Herseyi Allah biliyor o ol demeden olmayacak biz ne kadar yirtinsak uzulup aglasakta bosa.Zamani gelince olacak insallah.Dua edelimde rabbim cok bekletmesin bizleri.

artık kabullendım her sabah bebek olmuyo dıye ruhsuz kalkıyodum yataktan sankı o olmayınca hayat bıtmıs hıcbıseyn tadı yokmus gıbı hıssedıyosum hep mutsuzdum sureklı baskaleınj dusunup kendımı yıpratıyodm yariş halindeydım içimden huc bısey yapmak gelmıyodu zaten sizinlede paylasıyodum sızlerde aynısınız bılıyorum içime bj rahalık geldı nedense kendımı baska seylerle oyalamaya calısıyorum mutlu olma benm elımde hayat cocuktan ıbaret degl bu bızım ımtıhanımızsa elimizden bısey gelmez tabı careler arıycaz ama daha fazla kendmi yıpratmıycam kım sorarsa sorsun gogsumh gere gere cvp vercm rabbım nasıp ederse dıye cok zorluyoruz kızlar ılla olcak dıye tutturuyoruz dogru degılmı once kabullenmemz lazım ben bı basmak atlıyorum sanırım bır buhran coktugunde kendımızı toparlamaya calısalım bız mutsuzlulugu sevıyoruz galıba rabbımıze guvenelım (ayakkabı bagcıgını bıle allahtan iste der annem ) şikayetımızı yaradana yapalım ve hayırlı Zamanda hayırlı ve saglıklı evlatlar isteyelım ( rabbım benı ve burdakı arkadaslarımın senden istegı hayırlı ve saglıklı evlat nasıp etmendr ve bunu tez zamnda hayırlısyla nasıp et gec olsun ama guc olmasın yureklerımızı daha fazla yakma allahım bızı daha fazla imtıhan etme bız aciz kullarına merhamet et sen en merhametlı olansın allahım ......
aminnnnn

Amin canim bende birkac haftadir bu karari aldim ve uyguluyorum su aralar pozitif bakiyorum ama tabi dusunce yine gitmiyor insanin beyninden.O istek olana kadar sonmeyecek elbette.Ama kendimizi de harap etmenin anlami yok.Elden birsey gelmyior artik bu saatten sonra herseyi yaptik yapiyoruz bekleyecegiz.Asi olmadi tup ama insallah o gunleri gormeyiz.Kotu olursakta herkes birbirine destek olacak burda boylelikle bu zor gunleri de asacagiz

canim yaa resmen adet oldunmu simdi :47: yabiktik artik su kirmizilardan yeter artik gelmesinler her ay oyle hayirlisi uzulme insallah gelecek aylarda olur

evet canım başıma gelenler geç oldum ya iş yerinde oldum bide ped takmıştım sabah her ihtimale karşı tuvalete gittim pedi değiştirdim gece olanı taktım 2 saat içinde dere gibi gelmiş olmalı ki pantolonuma bulaşmış kaç yaşındayım haaytımda böyle bir şey ilk defa başıma geldi tuvalete gittim bir daha geri gelemedim geri gelsem erkekler görecek diye ödüm koptu:1::1: hemen eşimi aradım uzun hırka istedim öyle durdum işten çıkana kadar hayret bir şey valla nasıl böyle bir şey oldu anlamadım:1::1:

Merhaba Canım
Bende özellikle regli olup olmadıgına bakmak için siteye girdim benim de iki aydır 4 gun gecıkme oluyordu bu ay doktora gıttım baktı kontrol ettı hersey gayet guzel ama cocuk fıkrını ne zaman kafandan cıkarırsan oste o zaman hamıle kalırsın cunku psıkolojık olarak etkiliyorsun kendını dedı ama ıste gel gor ki nasıl dusunmeyelım onu daha cözemedim :D İnşallah tez vakitte bebek isteyen herkes güzel haberleri alırız

aynen tatlım stres baş belası resmen her hastalığın başı.allah sabır veriyor canım vermese durmazdık en azından şükür sabırlıyız.

hayirlisi olsun canim hep bildigimiz gibi bu istede bir hayir vardir .. napalim daha zamani gelmemis . bir daha biraz gec test yaparsin :) bende her testte bu karari veriyorum ama sonra yine heyecan yapip dayanamyorum :) bir dahaki aya bikac kisi bu haberi alsak ne guzel olur dimi :) cunku hepimiz birbirimizin heyecanini paylasiyoruz . Insallah duaya ve calismalara devam o zaman :)

ya anlamiyorum burdami bir garip ordami orda perhiz 3 gun burda en az 5 gun hatta 1 hafta yapmamasi gerek

canm benm hayırlısı demekten baska care yok nedıyelım bıdaha denycenmı asıyı

ah canm benm bıdahakı aya haZırsın artık tatlım tam gaz devam yılmak yok o bızi ısteyene kadar cabalıycaz artık

alıştım artık günüm geçmediği zaman hiç dert etmiyorum ama böyle günüm geçince acaba ihtimali benii umutlandırdı yoksa sorun yok en kötüye ihtimale hazırım yeter ki adet olacaksam zamanında gelsin o bile insanı hasta ediyor.

tabii canım burada biri hamile kalınca havalara uçuyor gibi hissediyorum abartmıyorum yani...inş en yakın zamanda hepimiz tek tek hamile haberleri veririz çok çalışın kızlar 1 ay bile olsa atlamayın:1:

Hayirlisi olsun kizlar uzulmeyin daha halen vakti zamani var demekki.Herseyi Allah biliyor o ol demeden olmayacak biz ne kadar yirtinsak uzulup aglasakta bosa.Zamani gelince olacak insallah.Dua edelimde rabbim cok bekletmesin bizleri.

Amin canim bende birkac haftadir bu karari aldim ve uyguluyorum su aralar pozitif bakiyorum ama tabi dusunce yine gitmiyor insanin beyninden.O istek olana kadar sonmeyecek elbette.Ama kendimizi de harap etmenin anlami yok.Elden birsey gelmyior artik bu saatten sonra herseyi yaptik yapiyoruz bekleyecegiz.Asi olmadi tup ama insallah o gunleri gormeyiz.Kotu olursakta herkes birbirine destek olacak burda boylelikle bu zor gunleri de asacagiz

ben tek şuna inanıyorum ne yaparsak yapalım allah ol demedikten sonra olmayacak. dua etmekten başka çaremiz yok ilaç ya da başka kürler boş kalıyor gibi allah nasibize yazdıysa zaten olacak ama vakti gelmeyince tabii ki olmaz vaktini beklemek lazım.

canım seni merak ettim hemen neti açtım güzel haberler alıcam diye herşeyin hayırlısı.güzel bi haber alsak da moralimiz düzelse.Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah canım peş peşe gelicek bu gidişle güzel haberler:)

dün aşılama sonrası11.gündü kanda baktırdım negatif..hayırlısı olsun....

hayırlısı olsun canım benim de ilk aşılamam negatifti ondan sonra da eşim ameliyat oldu.inş bundan sonrakilerde güzel haberler bekleriz...

aminnnnn

canım duana amin demekten başka bişey gelmiyor elden.benimde aklım fikrim bu duygu.sosyal hayatım neredeyse sıfıra indi.insanların sorularından kaçmak için,kendimi eve hapsettim.Allah öncelikle bu duyguyla baş etme gücü versin.Gönlümüzdekini hayırlı eyleyip en kısa sürede versin inş...

slm kızlarr
ben geldim:43:bu günün hamile haberinide aldım taze taze geldim.bi tanıdığım 3 ay olmuştu korunmayı bırakalı hamile kalmış.. haber verdi.... Allah ım hergün birisi hamile hergün biri çocuğunun cinsiyetini öğreniyor. hergün birisi soruyor mutlaka sende yokmu bişey diye.... hele şu dr. tavsiye edenleri boğasım gelio. en son birine dedimki ayy yok gtmiyorum ben dr.a fln her türlü test tahl,il yapıldı bana her şey normal dedim...

bana cvp yazanlara teşekkür ederim çok yığılıyor sayfalar yazdıklarınızı okuyorum ama tek tek cvp veremiyorum kusura bakmayın nolur. hiç bi değişklik yok.
jonguil im boşver cnm adet olmuşsun ama olsun az kaldı ben inanıyorum sana...
bende perşembe yada cuma görürüm kırmızıları ... inşallah gelmez diiycem ama gelicek biliyorum... hepinizi öpüyorum kocişlerinize iyi bakın.spermencikleri iyi besleyin. yapılacak çok işim var ben kaçtım....

ben asılamada doktorun elınin ıyı olmasjna cok inanıyorum hanı derler ya elınde bısey var dıye bıldgm bi dr var her yaptıgı asılama tutuyomus sizce kızlar katılıyomusunz??????
ben pek katılmıyorum tatlım.sonuçta yumurtanın yakınına bırakılıyor spermler,onu döllenmesi doktorun elinde değil.
ama şu şekilde katılıyorum,beim 10 tane filan yumurtam oluştu ve hepsi çatladı kiste dönüşmedi çok şükür.kk dan duydum 3 tane yumurtası oluşup bir tanesi kiste dönüşen çok kadın var.doktorun hastayı,bünyesini tanıması kesinlikle çok önemli.
aminnnnn
öncelikle amiiin:)))

bende artık çok takmıyorum galiba.hatta bu ay o kadar sakinim ki,ilişkiden sonra hemen kalkıp duşumu aldım,ayakları dikip beklemedim.içimden bir his artık sona yaklaştığımı,yakında hamile olacağımı söylüyor.
bu arada pozitifliğinin devamını diliyorum:9::9::9:
simdi de ben depresyona giriyomusum :P yok yok girmem insallah bende iyiyim cok sukur .. simdilerde yine ugraslarim basladi okula gidiyorum o bayagi bi ugras bugun dersler basladi .. insan bisey olmayinca sariyor cocuga .. evde de is yapamiyorrdum bile keyfim olmayinca ama simdi iyiyim cok sukur .. dualarimdasiniz butun kizlar - artik dualarimda Kadinlar kulubundekiler diye bir bolum actim :) her namaz sonrasi insallah :)
dualarındas bize yer verdiğin çin sağol tatlım,bende aynı şekilde kk daki tüm bebek isteyen kadınlara nasip et anneliği diyorum:32:
inş bebeğim sağol inş siz bana bu ay umut olacaksınız iyi çalışın bak biz iyi çalıştık ramak kalmıştı hamile kalmama:1:
bu ay sadece 13. gün çalışma oldu,yumurta muhtemelen 14. gün çatladı.tuttuysa tutmuştur,nasip....
slm kızlarr
ben geldim:43:bu günün hamile haberinide aldım taze taze geldim.bi tanıdığım 3 ay olmuştu korunmayı bırakalı hamile kalmış.. haber verdi.... Allah ım hergün birisi hamile hergün biri çocuğunun cinsiyetini öğreniyor. hergün birisi soruyor mutlaka sende yokmu bişey diye.... hele şu dr. tavsiye edenleri boğasım gelio. en son birine dedimki ayy yok gtmiyorum ben dr.a fln her türlü test tahl,il yapıldı bana her şey normal dedim...

bana cvp yazanlara teşekkür ederim çok yığılıyor sayfalar yazdıklarınızı okuyorum ama tek tek cvp veremiyorum kusura bakmayın nolur. hiç bi değişklik yok.
jonguil im boşver cnm adet olmuşsun ama olsun az kaldı ben inanıyorum sana...
bende perşembe yada cuma görürüm kırmızıları ... inşallah gelmez diiycem ama gelicek biliyorum... hepinizi öpüyorum kocişlerinize iyi bakın.spermencikleri iyi besleyin. yapılacak çok işim var ben kaçtım....

ahh canım,hergüb hamile haberini bende alıyorum.hadii artık sende bebek al diyorlar.sanki pazarda satılıyor:47::47::47:

Allah böyle insanları ıslah etsin.
geçenlerde eşimin amca hanımı dedi ki,amaaann olmuyor diye üzülme olmadı evlatlık alırsın,bizim komşu evlatlık aldıda çocuk aynı o kadına benzedi gittii...ne bu şimdi teselli mi:53::53:

Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır. {İnşirâh 5/6}

Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.
Gerçekten senin için ahiret dünyadan daha hayırlıdır.
Pek yakında Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın. {Duhâ 3/5

kızlar bugün ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız ovulasyon ama güven olmaz adetim 2 gün gecikti dün hafif pembe akıntı oldu bugün hala adetim sökülmedi anlamadım gelecekse gelsin ya

selamlar kızlar,

uzun zamandır yoktum. jonguıl canım yazdıklarını okuyunca heyecanlandım hızlı hızlı okudum sayfaları.

nasıp değilmiş bu ay da desene.

bı ay daha yaklastın kuzucuğuna öyle düşün.

Back
X