- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
- #4.241
ewet cnm ...ama sonuç 2 saat te çıkıyorr...
tamam cnm.olsun bekleriz artık.bide beklerken adet oluyomuşum ayyy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet cnm ...ama sonuç 2 saat te çıkıyorr...
olmadıkça insan stres yapıyor hep bir şeyler kullanmaya bir şeyler yapmaya yöneliyor sanki bir şey içmeseler olmayacak gibi düşünüyoruz ama kaderimizde varsa ilaç içseler de içmeseler de olacaksa olur zaten tatlım...allah hakkımız da hayırlı neyse onu versin rabbim yaptığımız duaları kabul etsin inş. Meryem suresini günde 3 tane okusak 1 kişi için 1 ayda hepimize sıra gelir zaten fazla kimse yok canım.
tamam cnm.olsun bekleriz artık.bide beklerken adet oluyomuşum ayyy![]()
tamam cnm.olsun bekleriz artık.bide beklerken adet oluyomuşum ayyy![]()
ewet aynen...YETER Kİ OL DESİN...
ama işte içimiz rahat etmiyor...
öyle güzel olurduda hepsi okyabilir mi aacaba günde 3 tane ...çalışan müsait olamayan falan var..
olsun beklerim ben,internet kesilir,elektrik gider çatlarım bendetatlım hatta hastaneye bile gitmene gerek yok devlet hastaneleri internette laboratuvar sonuçlarını veriyor.ben 2 yıl önce internetten bakmıştım kan sonucuma hamile olsaydım hastaneye gidecektim olmadığımı öğrenince gitmeye gerek kaladı
hamile değişsen eğer şimdi adet olursun inşalalh...Bnde kide dua işte...ama o bklemek varsa kimsesiz kalmak gibi yaaa
işte 6 kişi belirlesek günde 3 defa okuyacak 3 günde hatta 2 günde bir kişiyi bitiririz tatlım 6 kişi günde 3 kere okusa diğerleri bir tane okusa 3.gün başka birine geçeriz.ben günde 3 kere okurum tatlım mesela 5 kişi daha varsa okuyalım mı bu şekilde?
ok..bnde 3 tane okurum...
neyse kızlar ben çıkıyorum.15.30 gibi kan testine gideceğim.dua edin bana.gelince yazıcam mutlaka...
inş güzel haberlerle gelirsin tatlım allah yardımcın olsun![]()
neyse kızlar ben çıkıyorum.15.30 gibi kan testine gideceğim.dua edin bana.gelince yazıcam mutlaka...
tamam canım duyuru yapalımIkimiz günde 3 tane okuyacağız yarın 3 tane okumaya başlayalım 3 kere okumak isteyen söylesin diğerleri 1 kere yada kaç kere okumak isterse 2 günde 1 kişiyi bitirmiş oluruz 1 ayda hepimize sıra gelir...
güzel haberlerle inşallah benim test yaptırmaya bile gerek kalmadan adetim geliyor(( Rabbim herkese nasip etsin.
tmam...duyuru yapıyorum :)))
boşver tatlım bekleyip stres olacağına adet ol daha iyi çok kötü bir şey çünkü hamile değilsen adet olmak daha iyi yani bu ay boşuna sters yaşadım bundan önceki aylar adet oluyordum günümde hiç stres yaşamıyordum alıştığım için bu ay ilk defa umutlanmıştım ama olmadı![]()
yap tatlım inş hamile haberlerini de duyuracağız Zeynep hemen gidip gelse off valla ben bile stres oldum
![]()
güzel haberlerle inşallah benim test yaptırmaya bile gerek kalmadan adetim geliyor(( Rabbim herkese nasip etsin.
MERYEM SURESİNİ OKUMAYA BAŞLIYAN ARKADAŞLAR...ÖNCELİKLE unbelivable ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...AMA GÜN DE 1 TANE OKUYARAK UNBELİVABLE ARKADAŞIMIZI BİTİRMEK AYI BULACAK NERDEYSE..O YÜZDEN BEN.. VE JONGUİL GÜNDE 3 TANE OKYACAĞIZ..BİZİMLE BERABER 3 TANE OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞALR LÜTFEN SÖYLESİ...HIZLI OKUYUP BİTİRELİM Kİ 1 AY BİR KİŞİYİ DEĞİL HEPİMİZİ SIĞDIRALIM...VE BAŞKA DUALARA GEÇELİM...