• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugun keyfim yok okula gidicektim gitmicem - arkadasa da gitmicem okurum bende yazarim insallah bi kendime geleyim oncede .. bana da dua edin olurmu :( bugun cok keyifsizim ..
canım geçmiş olsun.Bende kötüyüm hiç halim yok,keyfim yok.
Canlar arkadaşa unveble diyemi niyetliyoruz.yanlışlık yapmayım.

kızlaaarrr ben geldim, benimde zeynep gibi ayın üçünde adet olacakken malesef dün adet oldum, inşallah zeynepciğim olmamışsındır, sonra depresyona girdim, iki gecedir uyku uyuyamıyorum ağlamaktan, çok kötü oldum, bide eşime çok kızdım :47:, ben devlet desteği için haziranı beklerken gidip kardeşine 3 bin liralık düğün hediyesi alınca çıldırdım, küstüm, iyice ağladım, bu kadar pahalı olacağını düşünmüyordum, sonra bi sinir bi kızgınlıkla dün dedim eşime gidip kredi çekicem hazır adetliyim tüp bebeğe başlıyoruz, kafamı kırayım niye daha önce başlamadım, ameliyatla düzlemesini bekliyorum ama yaşım 30, belki tutar bebek, ikinci normal olsun, ne olurdu, borca girmeyek diye bekle bekle, başkalarının borcunu ödeyip duruyorum evlendim evleneli, :43: ve bu kızgınlıkla umut tüp bebek merkezine gidip bu akşam görüşmeye karar verdim, nasılsa değerlerde düşüyordu, macun falan kullanıyorduk ama hazirana kadar dayanamıycam, nasılsa borca girip duruyo sağolsun kocam, yani benim ki biraz kızgınlık tüp bebeği olacak :35: gıcık kocam gıcık, yinede seviyorum manyağı, gidelim dedim tamam dedi hemen :27: velhasıl kelam eğer bu aya yetişirse ben başlayacam bi fiyatını falan konuşayım da hadi hayırlısı, Allah hemen herkese nasip etsin, özellikle zeynep gün gecince nasıl umut oluyor bende heveslendim, inşaaaalllaaaahh bebek vardır göbişinde, kimse kimsenin istikakından çalmıyor, hepimiz ama hepimiz hamile olalım da şü görümceye kızgınlığım teselli bulsun herkese öptm :54:

Kızlar ben okudum 2 tane.Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin arkadaşımıza.İnşallah dileyen isteyen herkesede nasip etsin.

kızlaaarrr ben geldim, benimde zeynep gibi ayın üçünde adet olacakken malesef dün adet oldum, inşallah zeynepciğim olmamışsındır, sonra depresyona girdim, iki gecedir uyku uyuyamıyorum ağlamaktan, çok kötü oldum, bide eşime çok kızdım :47:, ben devlet desteği için haziranı beklerken gidip kardeşine 3 bin liralık düğün hediyesi alınca çıldırdım, küstüm, iyice ağladım, bu kadar pahalı olacağını düşünmüyordum, sonra bi sinir bi kızgınlıkla dün dedim eşime gidip kredi çekicem hazır adetliyim tüp bebeğe başlıyoruz, kafamı kırayım niye daha önce başlamadım, ameliyatla düzlemesini bekliyorum ama yaşım 30, belki tutar bebek, ikinci normal olsun, ne olurdu, borca girmeyek diye bekle bekle, başkalarının borcunu ödeyip duruyorum evlendim evleneli, :43: ve bu kızgınlıkla umut tüp bebek merkezine gidip bu akşam görüşmeye karar verdim, nasılsa değerlerde düşüyordu, macun falan kullanıyorduk ama hazirana kadar dayanamıycam, nasılsa borca girip duruyo sağolsun kocam, yani benim ki biraz kızgınlık tüp bebeği olacak :35: gıcık kocam gıcık, yinede seviyorum manyağı, gidelim dedim tamam dedi hemen :27: velhasıl kelam eğer bu aya yetişirse ben başlayacam bi fiyatını falan konuşayım da hadi hayırlısı, Allah hemen herkese nasip etsin, özellikle zeynep gün gecince nasıl umut oluyor bende heveslendim, inşaaaalllaaaahh bebek vardır göbişinde, kimse kimsenin istikakından çalmıyor, hepimiz ama hepimiz hamile olalım da şü görümceye kızgınlığım teselli bulsun herkese öptm :54:

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

zeynepcim aslinda nasil ayniyiz dimi :) idrar testi yapiyoz belki cikmamistir diyoruz - gec dollenmedir diyoruz saglam olsun diye kan testi yapiyoz - sonra yine ona da inanmasak olurmu diye bahaneler bulmaya calisiyoz - ya karismissa diye - eger adet olursak hmmm ustune gormemidir diye supheleniyoz - yani kendimizi hamile cikarmak icin buluyoz da buluyoz :) kizlar ya bu kadar zekamizi baska seylere kullansak heralde bisey kesfederdik :) heepimizin durumu ayni aslinda ama gercekten mantikli bakinca komigiz :) hayirlisi insallah Rabbim tez zamanda bu heyecanli bekleyisimize son verirde hamile oldugumuzu kesin ogrenir bebislerimizi bekleriz ..:54:

:9::9::9::9:evet yahu çok komiğiz...
kendimizi zorla hamile yapıcaz:9::9::9:
halbuki kesin olsun diye kan testi yaptırmıştım,sonrada belki karışmıştır diyorum.saçmalığa bak:47::47::47::47:
hakikaten bu zekayı başka yere harcasak neler yaparız neler:27::27:
inşallah hayırlısıyla tez vakitte,dediğin gibi kesin olarak hamile olduğumuzu öğreniriz canımm:49::49::49:

ahh kuzum benim,dün kan testi yaptırdım negatiif malesef...adet olmayı bekliyorum bir dahaki aya hazırlık için.bende çok umutlanmıştım ama olmadı ne yapalım...

3 bin liralık ne hediyesiymiş bu yahuu:47::47:çok iyi yapmışsın şekerim.aslında beklemek bazen banada çok mantıksız geliyor.her işte bir hayır var derler,belki görümcenin yüzünden hamile olacaksın kuzum.:49::49::49:
ne güzel demişsin,hepimiz ama hepimiz hamile olalım hemen inşallahhhhh:49::49:
fiyat hakkında bana da bilgi verirmisin?bende araştırmaya başlayacağım artık.

tamam canım ben bugün 3 tane okumuştum bir tane daha yaz bana okurum kesin...Zeynep falan okur gelirler onlar takip edelim bölüştürelim kızlara

kızlar 14 tane kamıştı.hesaplarıma göre 14 'ün 10 uda okunmuş,şimdi 2 tanede ben okuyacağım 2 tane kalıyor sanırım.bir de siz hesaplayın yanlışlık olmasın.hemen kalkıp okuyu heran adet olucam

Back
X