- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
- #4.921
kızlar selam zeynebim takma kafaya aynı durumlar bende de oluyor, para yönünden bizimde, hep dediğini yaparım yaparım, bi kere hayır deyince para yardımı yapamam deyince benimkide hemen başlar söylenmeye, zaten gönüllü yapmıyorsun diye, bu zamanda tırnağın varsa başını kaşı, bizim hiç mi derdimiz tasamız yok canım, sürekli başkaları için koşturuyoruz, geçmiş olsun rabbim şifa versin ama seninde belki istemiyordu canın, ama erkek milleti böyle evliyken herşeye katlanılıyor, aslında biz bayanlar bazen beyaz yalan söylemeliyiz mesela o geldiğinde yatak döşek yatıp, bende rahatsızım midem çok ağrıyo sen git gel desen, ama sana diyorum da bende pat pat lafı söyleyiveriyorum yüzüne, hiç kurnaz olamıyorum, bu arada eşim test yaptırdı dün, tüp bebek için bi bakalım bizim laboratuvarda demişlerdi, bir ay macun kullanmıştık, ileri hareket sıfırdı 25 olmuş, yerinde hareket sıfırdı 14 olmuş, sayı sanırım aynı milimde 9 milyon testten pek anlamadım bide bunu kurugere bakmışlar ondan hiç bisi anlamadım morfoloji iyidi ama kuyruk baş kafa anlamıyorum ben ondanFakat volüm az olmuş ikidir az oluyor 0.9 ml çıkmış, hayırlısı bakalım, sigarayı bırakıp şu macunlara devam etsek belki biraz daha artar ama beklemek istemiyorum artık bi tane olsun da olmazsa yine o macundan alır ikinci bebişi bedavaya getiririm
Hayırlısı allahtan kızlar herkesin şansı yaver gitsin
güzel artış olmuş...macunu ne kadr kulndı..?