Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
durumunuz cok cok kotu degil moralinizi bozmayin lutfen..hepimiz bu test sonuclarini ilk aldigimizda bir soka ugruyor butun buldugumuz bilgileri degrlendirmeye caliisyoruz..once sakin olun..hesreyin caresi var artik..bizler uzman degiliz ama gordugum kadariyla morfolojide sorun var eger 1 ise..hareketlilik yani motility iyi..%50 olmasi gerekiyor bildigim kadariyla a+b nin...biraz streten uzak durmaya calisip bitkisellere yonelin derim..nacizane benim fikrim..

ınş ıyı olur :18:

Insallah canim AMIIINNNNN.Bizimde sizin gibi guzel sonuclarimiz olur umarim tupe baslamadan once hamile kalirim.Sayilarniz resmen umut oldu bana daha fazla da artabilir tabiki.Ama doktor bize aciklarken demek baslangicta 2 milyon oldugu icin artis az olurmus mesela siz 15 milyonla oldunuz yine bir en azindan o degerlerde olanlarin daha cok yukselme ihtimali oluyormus sizin gibiler zor dedi ama insallah o doktorlarin dediklerini Allahim bosa cikarir da yuzumuzu guldurur.Cok kotu burdaki doktorlarin hic acimasi yok hic moral verme diye birsey yok.Belki esiminde psikolojisini bozdu doktorlar ve dusuk cikacak oyuzden sonuclar diye korkuyorum.Kum icinde bol bol su ic hatta sende onun icin kurler yap bikac kez

Gittim geldim korktugum kadar degildi cok acimadi sadece bikac saniyelik birsey hissettim yumurtaliklarinda tuplerinde cok iyi gorunuyor acikmi yani dedim evet acik dedi ama kagida birseyler yazdi sanki birsuru bu sonuclari kadin dogumcuya yollayip o soylucek yorumlucak ne oldugunu ama acik dedi ya rahatladim resmen zaten hic kapali gibi gelmiyordu bana:27:Sukur bari o sorun olmucak

tatlım tüplerinin açık olmasına çok çok sevindim inş test sonuçlarınızda iyi çıkacak sevineceğiz hep birlikte canım.moral çok önemli eşin canını sıkmasın o bile etkiliyor spermleri...

Kızlar güzel haberlerin yok malesef
3. Ay tahlil sonuçları ;
Toplam 52 milyon
Hacim 5,5
Ileri hız a+b %52
Morfoloji %2 idi
6.ay tahlil sonuçları
Toplam 21 milyon
Hacim 2,4
Ileri hız a+b %46
Morfoloji %3 olmuş acayip moralim bozuldu
Iki ayın arasında tek farklı olan eşim değerler iyi dediği için doktor sigaraya başladı birakmisti. Doktorda sigaraya devam edersen basladigimiz yere geri gelirsin dedi doktordan çıkınca adamı parcalayasim geldi o kadar da dedim içme çocuk olup doğsun istersen günde on paket iç farketmez dedim şimdi de tmm o zaman bırakırım yine diyor bende hiç icmeseydin belki daha da yükselecekti o zamanda nasip diyor deli olacağım
Hacmi de düşmüş
Sigaraya devam edeceksen aşılama yapalim en azından yoksa bu değerler daha da düşer sigarayla dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım keşke eşin sigaraya başlamasymış:43: doktor bize de sigara içiyorsan hemen bıracaksın demişti Allahtan eşim sigaradan nefret ediyor öyle bir sorunumuz olmadı fakat bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor sigara ve alkolden uzak duracaksın demişti...size tavsiyem argınmax kullanın bence hıza etki etti ve sayıya

2006 evlendık 2010 da varıkosel amelyatı oldum . ilac lar kurler vs hersey den sonra2011 de esim hamile kaldı 2012 aralık ta 39 haftalıkken kızımı kaybettım....eşimde kanpıhtılaşma cıktı ama bebegı neden kaybedık bılmıyoruz .tekrar bı cocugumuz olur sandık malesef tekrar yok bugun sperm testı ve ultrasyonn cektırdım ultrasyon sonucumda sol tarafta 2.5 bı genışlık yanı varıkosel tekrarlamıs amelyat omalımıyım bu ılk sorum sperm sonucumda cıktı bişey anlamadık doktora gostermeden duşuk oldugunu fark ettık ama sızın engın bılgılerınıze guvenerekten cvvplamanızı beklıyorum hormonda verdım yanınıza gelme ımkanım yok adıyamandayım malesef
HORMON
fsh:2.29
proklatin:6.48
total testeron:5.33
Lh:5.6
SPERMIYOGRAM....devlette yaptırdımm
sperm:19.5
motilitiy.a+b+c : 62.1
rapıt prog. motolity :6.7
slov " " :33.3
non " " :22.1
ımmotılıty d :37.9
morph % normal 30:1
msc:12.1
pmsc a:1.3
pmsc b:6.5
fsc:4
velocıtıy:8
smı :41
all sperm: 39
prog motıle sperm 15.6
functıol sperm. 8
ph.8
volume 2
vıscosıty : normal
lıquefactıon : normal
wbc: 1:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

merhaba ilk öncelikle erkek olduğunuz için umarım banlanmazsınız:9:.sperm sonuçlarınıza gelince çok detaylı bir test bu sadece sayınızın düşük olduğunu anladım ph ve volüm iyi sorun yok .morfoloji WHO ya göre %30 olması gerekiyordu sizinkide %30 zaten. varikosel tekrarlamaz! yanlış teşhis edilmiş bir ameliyat olmuşsunuz o yüzden var olan varikoseliniz hala devam ediyor. yanlış ameliyat olmuşsunuz doktor hatası ...yani başarısız bir ameliyat olmuşsunuz.bence iyi bir doktor bulup ameliyat olun

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littlebirdie__6

ayla_34__3

jonguil__6

optimst__3

evlimutlu__1

delinefsim__2

canim ben 6 tane okudum ekleyebilirsin ...

tatlım tüplerinin açık olmasına çok çok sevindim inş test sonuçlarınızda iyi çıkacak sevineceğiz hep birlikte canım.moral çok önemli eşin canını sıkmasın o bile etkiliyor spermleri...

Tesekkur ederim cnm :54:Insallah guzel cikar dua etmekten baska caremiz yok artik.Esime tek kelime etmiyorum,sadece bazen guzel haberler gordugum zaman diyorum bak 1 milyonmus hamile kalmis oluyor demekki dogal yoldan Allah verdikten sonra diyorum,onun haricinde tek kelime olumsuz kelime konusmuyorum moralini bozmasin spermler etkilenmesin diye ama benim icim icimi yiyiyor malesef:37::27:Ben aglayinca morali cok bozuluyor kendimi tutacagim diye gittim doktora ama tutamadim orda agladigim icin dogal olarak o da uzulup moralini bozdu sanirim her nekadar birsey demese belli etmese de onun icini biliyorum.Sanirim o da kendini kotu hissettigi icin n verdigim haplara ne kurlere ne de macunlara birsey diyor ne verirsem yiyiyor.Gecen hafta okadar kotu hissettim ki dusundum benim icin bizim icin ameliyat oldu sigarayi birakti hap kur ne verirsen yiyip iciyor kimisi ne hap icmek ne kur icmek ne de sigarayi birakmak istiyor.Insallah cabalarimiza deger hersey.Sabahta doktor cikisi dedimki esime ulen cocuk sen bir gel bak ben seni dovmuyormuyum ne acilar cekiyoruz yaa cocuk icin dedim saka yaptim tabiki.Dusunursek aslinda herkes cok cabaliyor belki moralleri bozuk oldugu icin bizden daha farkli calisiyor kafalari olaylara bizim gibi bakamiyorlar ama napalim artik beklemekten duadan baska yapilcak birsey yok son care tup illaki olacak insallah.Kaderimizde varsa olur

Tesekkur ederim cnm :54:Insallah guzel cikar dua etmekten baska caremiz yok artik.Esime tek kelime etmiyorum,sadece bazen guzel haberler gordugum zaman diyorum bak 1 milyonmus hamile kalmis oluyor demekki dogal yoldan Allah verdikten sonra diyorum,onun haricinde tek kelime olumsuz kelime konusmuyorum moralini bozmasin spermler etkilenmesin diye ama benim icim icimi yiyiyor malesef:37::27:Ben aglayinca morali cok bozuluyor kendimi tutacagim diye gittim doktora ama tutamadim orda agladigim icin dogal olarak o da uzulup moralini bozdu sanirim her nekadar birsey demese belli etmese de onun icini biliyorum.Sanirim o da kendini kotu hissettigi icin n verdigim haplara ne kurlere ne de macunlara birsey diyor ne verirsem yiyiyor.Gecen hafta okadar kotu hissettim ki dusundum benim icin bizim icin ameliyat oldu sigarayi birakti hap kur ne verirsen yiyip iciyor kimisi ne hap icmek ne kur icmek ne de sigarayi birakmak istiyor.Insallah cabalarimiza deger hersey.Sabahta doktor cikisi dedimki esime ulen cocuk sen bir gel bak ben seni dovmuyormuyum ne acilar cekiyoruz yaa cocuk icin dedim saka yaptim tabiki.Dusunursek aslinda herkes cok cabaliyor belki moralleri bozuk oldugu icin bizden daha farkli calisiyor kafalari olaylara bizim gibi bakamiyorlar ama napalim artik beklemekten duadan baska yapilcak birsey yok son care tup illaki olacak insallah.Kaderimizde varsa olur

öyle tatlım düşünsene tam tersi olsa sorun eşinde değilde sende olduğunu ve her doktor çıkışı eşin ağlasa çocuğumuz olmayacak gibi hislere kapılıp.kendini suçlanmış hissedrsin yani benim yüzünde baba olmayacak diye düşünüp kahrolursun...onlar bi de erkek gurur da işin içine girince daha derin duygular taşıyorlar o yüzden mümkün oldukça ağlamamak ,olumsuz konuşmamak lazım.ilk başlarda bende çok ağlıyordum ama artık hiç ağlamıyorum.tek çaremizin allah olduğunu biliyorum rabbim istedikten sonra 1 spermle bile olacağını bildiğim için kendimi hep bu şekilde motive ediyorum tatlım.gerisini hiç hiç düşünmüyorum artık yok hız yok sayı ne de hesap kitap yapma işi bitti hepsi.ister bir ay boyunca 1 kere çalışma olsun ister hiç olmasın bıraktım artık...

insallah canim, ama sizlerde biran once Allah in izniyle hamile kalinki sevincim eksik kalmasin:16::16:abd deyim tatlim..

ayyy yaaa yemin ediyorum bende kafa beyin kalmadi uctu gitti resmen simdi hatirladim evet onceden de sormustun canim kusuruma bakma artik sen benim kafa cok dolu olunca calismiyor malesef.Cok ozur dilerim.:30::30::30::30:

öyle tatlım düşünsene tam tersi olsa sorun eşinde değilde sende olduğunu ve her doktor çıkışı eşin ağlasa çocuğumuz olmayacak gibi hislere kapılıp.kendini suçlanmış hissedrsin yani benim yüzünde baba olmayacak diye düşünüp kahrolursun...onlar bi de erkek gurur da işin içine girince daha derin duygular taşıyorlar o yüzden mümkün oldukça ağlamamak ,olumsuz konuşmamak lazım.ilk başlarda bende çok ağlıyordum ama artık hiç ağlamıyorum.tek çaremizin allah olduğunu biliyorum rabbim istedikten sonra 1 spermle bile olacağını bildiğim için kendimi hep bu şekilde motive ediyorum tatlım.gerisini hiç hiç düşünmüyorum artık yok hız yok sayı ne de hesap kitap yapma işi bitti hepsi.ister bir ay boyunca 1 kere çalışma olsun ister hiç olmasın bıraktım artık...

Evet cnm haklisin basindan beri birsey demedim esime sadece sigaradan dolayi kavga ettigimizde biraz ustune gittim onuda kotu bir niyetle demedim icmesin diye onun iyiligi icin oyle soyledim.Birde su doktorlar beni aglatmasa tam olacak yapim geregi hassas bir insan olduggum icin gozyaslari akiveriyor hmen nefret ediyorum bu huyumdan:19:Sizin artik cok iyi sonuclar dusunme akisina birak artik onemli gunleri degerlendirin gerisini kasma artik.Hic olmadi ilk asilaman mutlaka tutacak bak sen yaza kadar hic olmadi yazin hamile kalacaksin soylenmistin diyeceksin bana:52::52::52::52:

merhaba ilk öncelikle erkek olduğunuz için umarım banlanmazsınız:9:.sperm sonuçlarınıza gelince çok detaylı bir test bu sadece sayınızın düşük olduğunu anladım ph ve volüm iyi sorun yok .morfoloji WHO ya göre %30 olması gerekiyordu sizinkide %30 zaten. varikosel tekrarlamaz! yanlış teşhis edilmiş bir ameliyat olmuşsunuz o yüzden var olan varikoseliniz hala devam ediyor. yanlış ameliyat olmuşsunuz doktor hatası ...yani başarısız bir ameliyat olmuşsunuz.bence iyi bir doktor bulup ameliyat olun

kaan hocaya gonderdım eşim adına kopyala yapıtır yaptım tumyazılanlar cıkmıs yanı ben eda :1:kafam oyle dolukı arkadasımmm bı teselııı bı umut aradımmm aceleyle anam banlamsınlar benı hakketten ben erkek dglmmm:1::1:ispatlanmazdaaa:52::52::52:

ayyy yaaa yemin ediyorum bende kafa beyin kalmadi uctu gitti resmen simdi hatirladim evet onceden de sormustun canim kusuruma bakma artik sen benim kafa cok dolu olunca calismiyor malesef.Cok ozur dilerim.:30::30::30::30:

Evet cnm haklisin basindan beri birsey demedim esime sadece sigaradan dolayi kavga ettigimizde biraz ustune gittim onuda kotu bir niyetle demedim icmesin diye onun iyiligi icin oyle soyledim.Birde su doktorlar beni aglatmasa tam olacak yapim geregi hassas bir insan olduggum icin gozyaslari akiveriyor hmen nefret ediyorum bu huyumdan:19:Sizin artik cok iyi sonuclar dusunme akisina birak artik onemli gunleri degerlendirin gerisini kasma artik.Hic olmadi ilk asilaman mutlaka tutacak bak sen yaza kadar hic olmadi yazin hamile kalacaksin soylenmistin diyeceksin bana:52::52::52::52:

ah canım keşke olacağını bilsem keşke hiç dert etmeyeceğim ama düzelse kaç yıldır olmayınca hep olmayacak gibi hissediyorum o yüzden sanki mucize gibi geliyor bana...allah hepimizin yüzünü güldürür umarım...biraz daha bekleyeceğiz olmazsa artık aşı maşı bir şeyler yaptırırız.2.5 yıl oldu olsun artık biliyorum daha uzun zaman bekleyenler var kızmasınlar bana ama olmayınca 1 ya da 2 yıl farketmiyor o duygular hep aynı aslında.10 yıl bekleyende biran önce olsun ister 1 yıl bekleyende...derdimiz gerçekten ortak...

kaan hocaya gonderdım eşim adına kopyala yapıtır yaptım tumyazılanlar cıkmıs yanı ben eda :1:kafam oyle dolukı arkadasımmm bı teselııı bı umut aradımmm aceleyle anam banlamsınlar benı hakketten ben erkek dglmmm:1::1:ispatlanmazdaaa:52::52::52:

pardon yazınızdan erkek olduğu anlaşılıyor o yüzden..kaan hoca cevap yazdı mı?

amelyat oldu eşım ben hamılde kaldım sayımızda yukseldı ozamanlar varıkosel tekrarlayan bı hastalık bılgınıze bız acık amelyat yaptırdık tekrar etmış olabılır cunku esım tam 24 saat ayakta caalışıyordu ve cok ayakta durmak yasak ve cocugun vefatından sınrada bunalımlardaydık yenı ayıktık ınanın çok kötu gunlerdı :14::14::14:offff hıc gucum yok oyle yorgunumkı hayata nasıl altından kalkcam bılmıyorum acısı hasretı derken sekız yıl oldu evlenelı artık yasam sevıncım yk ınanın bıseyler umut olmalı ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeee kızımla gıtsem bıterdı dıyorum oda ısyan oluyor kal mucadele et dıyorum kendıme oda gucum yokkı eşimi uzmeyeyım dedım ama ıyı dglm kızlar dua edın :50:

amelyat oldu eşım ben hamılde kaldım sayımızda yukseldı ozamanlar varıkosel tekrarlayan bı hastalık bılgınıze bız acık amelyat yaptırdık tekrar etmış olabılır cunku esım tam 24 saat ayakta caalışıyordu ve cok ayakta durmak yasak ve cocugun vefatından sınrada bunalımlardaydık yenı ayıktık ınanın çok kötu gunlerdı :14::14::14:offff hıc gucum yok oyle yorgunumkı hayata nasıl altından kalkcam bılmıyorum acısı hasretı derken sekız yıl oldu evlenelı artık yasam sevıncım yk ınanın bıseyler umut olmalı ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeee kızımla gıtsem bıterdı dıyorum oda ısyan oluyor kal mucadele et dıyorum kendıme oda gucum yokkı eşimi uzmeyeyım dedım ama ıyı dglm kızlar dua edın :50:

açık ameliyatlarda bu tür komplikasyonlar olabiliyor maalesef doktor göz ile görebildiği için ama mikro cerrahi operasyonlarda mercek altında yapıldığı için gözden kaçma ihtimali olmuyor.demek doktorlar eşinizin venlerini bağlarken gözden kaçırdığı damarlar olmuş o yüzden varikosel tekrarlandı diye sanıyorsunuz halbuki varikosel tekrarlaması diye bir şey yok yanlış biliniyor...hatalı ameliyat var

açık ameliyatlarda bu tür komplikasyonlar olabiliyor maalesef doktor göz ile görebildiği için ama mikro cerrahi operasyonlarda mercek altında yapıldığı için gözden kaçma ihtimali olmuyor.demek doktorlar eşinizin venlerini bağlarken gözden kaçırdığı damarlar olmuş o yüzden varikosel tekrarlandı diye sanıyorsunuz halbuki varikosel tekrarlaması diye bir şey yok yanlış biliniyor...hatalı ameliyat var

dogrudur pekı ozaman sayımız 85 mılyon olmustu demek hepsıne mudahele edemedııı :30:

Back
X