• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CANM siz ameliyat için çok beklediiniz inşalah ameliyatını olursunuz ve bebeğiniz sizi çok bkletmez ..RABBİM CÜMLEMİZİN YARDIMICISI OLSUN..biz 6 bkleriz 3 ay biti giti..umutsuxlukla sonuçlamdı şimsi önümüzde ki 3 aya ıumut bağladık olmadı daha fazla bklemeden tüp bebek yaparız...bn gencim ama eşim 33 yşında ..kaynanam bkle diyor ama adam 40 yaşında mı baba olsun...6 ay gitsin fazla bir gelişme yoksa tüp bebek..gelişme varsa biraz daha bkleriz..ainşallah umutlarımız boşa çıkmaz..AMA ANNEMİN DEĞİMİ GİBİ ALLAHTAN GELEN BİR SORUN KULDAN GELSEYDİ DAHA ÇOK YIKILIRDIK..RABBİM ŞİMDİ VERMEMİŞSE ELBET HAYIRI VARDIR...

Evet gercekten bir seneye yaklasti nerdeyse insallah amin bu sabrin sonu selamettir canim yanliz benim icin degil hepimiz icin Allah sanada banada hepimizi de cok bekletmesin:16:Gercekten bu sonuca bakma vucut sperm yapimini 6 ayda yapabiliyor o yuzden 6 ay bekle diyolar ya zaten olmadi artik asi tup.Bence de beklemek iyi degil zaman su gibi akip geciyor biran once biseyler yapmak lazim tamam herkes ister dogal olsun ama obur turlu de zman kaybi esinin yasi da az degil.Kaynanayi bosver bildigini istedigini yap herzaman hee de gec.Beni dinlemiyonuz derse de biz oyle karar aldik beraber benim kararim degil oglunla konus der basindan atarsin

cnm benm bızım amelyattan once ole bı sorunumuz yoktu ama amelıyattan sonra performansta baya bı artma oldu bunda ılacların kecı boynuzunun buyk bı etkısı var ben bıde senın ıcın tekrar arastrıcm herseyı sıkıntı yapmamaya calıs senın ısın gercekten zor kayın valıde yannda olmak ayrı bı dert zaten sadece Allaha sıgın ondan yardım ıste dua et

Off sen onu bi de bana sor cok zor gercekten yanliz kalmak istiyosun olmuyor uyumak istesen olmuyor rahat edemiyosun kendi derdin yetmiyo gibi bide onlarla ugras,zirt pirt misafir gelir misafirlerin ogutlerini dinle zor yani kisaca gercekten.Sanirim bu varikoselden degil:25:sanmiyorum ben benim basimda bir dert yokki bacim gor iste.Dua ediyorum rabbime hep Allahim bana saglikli evlatlarla ver kendi evimde buyuteyim diye.Bazen sanki tasinsam bu evden gitsem olcakmis gibi geliyor

arkadaşlar aranıza yeni katıldın bana yardım edin lütfen eşim 3 yıl önce çift taraflı varikosel vardı 2 milyon sayısıydı sonra ameliyat oldu sayısı biraz yükselmişti 1 yıl önce 8 milyon olmuştu 2 aydır keçiboynuzu kürü ceviz incir yedirdim 1 hafta önce doktora gittik test yaptırdık sperm sayısı 28 milyon olmuş hızlı ileri hareketli % 12 yavaş ileri hareketli % 36 yerinde hateketli % 20 hareketsiz sperm % 32 doktor sol tarafta varikosel var önemli değil 6 ay bekleyin dedi ben başka bir hastanede kadın doğum uzmanına gittim adetin 2 yada 3 günü hormon testi istedi sonra üroloji doktoruna gönderdi yeniden test yaptırdık sayılar hemen hemen aynı çıktı ama doktor hızı az olduğuiçin varikosel ameliyat gerekiyor dedi 6 ay sonra hızı yükselmesse ilaç tedavisi yapmamız gerekiyor dedi ama eşim hepatit B var ilaç kullanıyor dediğimiz de karaciğeri zorlar dedi ne yapıcaz yeniden ameliyat olmasını istemiyorum aslında korkuyorum zaten 7 ay önce normal bir şekilde hamile kaldım ama bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum yeniden hamile kalabilir miyim bana yardım edin kafam çoook karışık doktorun biri diyor 6 ay bekleyin biri diyor ameliyat ne yapıcam ben :(((((((((

Oncelikle hosgeldin aramiza insallah tez vakitte bebegine kavusmani dilerim.Sayiniz dusuk bizimde ayni daha olmadik ama duzelme olmus bence baya ama 3 yildir bekliyomusun ameliyattan sonra 3 yil mi beklediniz uzun bir zaman bence.Eger doktor ol diyorsa bence olmakla birsey kaybetmez kazanirsiniz.Hepatit B kullanmasi gerek diye biliyosun ama doktorlar iyisini bilir tabiki danisin iyi bir doktora Biliyosun varikosel ilerleyen birsey ve sonra daha da kotu de olabilir Allah korusun.Tabi ki hamile kalabilirsin neden olmasin ki bak 7 ay once kalmissin demekki duzelme var ama spermler yetersiz zayif oldugu icin dusukler olu gebelikler oluyo iste bunun icinde tedavi sart.Siz yine de deneyin.Benim tanidigim biri vardi ayni senin gibi oldu karninda olmus hap aldi evde kendi dusurttu sonradan cok pisman oldu ya bidaha olmazsa cok kan kaybetti ozaman vs ama bak gecen gun ogrendim ki hamile rabbim istedikten sonra neden olmasin herseyi yaratan Allah elbet bize de birgun bir can verir insallah

Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın içim de bir umut var olacak gibi doktor adetin 2 yada 3 günü hormon testi yaptır dedi ne için yapılıyo bu test biliyor musunuz

selam kızlar benim eşimde de varikosel var ve 1 oğlum var 2.bebeği düşünüyoruz ameliyat olmadı henüz eşim bitkisel takviye yapıyo şuan

Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın içim de bir umut var olacak gibi doktor adetin 2 yada 3 günü hormon testi yaptır dedi ne için yapılıyo bu test biliyor musunuz

yumurtalıkların ne kadar sağlıklı diye bakılıyor canım ..yumurtlaman iyi mi diye... adetlerin düzenli mi canım?

kızlar iyi akşamlar, herkes iyidir umarım.

sanırım herkes beklmede bu aralar.

Rabbim dayanma gücümüzü artırsın.

ben bu ay keçiboynuzunu yaptım eşime.

diğer ayda çakşır ı denemek istiyorum nasıl yapılıyo bilgisi olan var mı?

kızlar iyi akşamlar, herkes iyidir umarım.

sanırım herkes beklmede bu aralar.

Rabbim dayanma gücümüzü artırsın.

ben bu ay keçiboynuzunu yaptım eşime.

diğer ayda çakşır ı denemek istiyorum nasıl yapılıyo bilgisi olan var mı?

Canim ben caksirin kokunu cektirip almistim tam toz olarak deil biraz daha buyuk kus yemi gibi :) onu yarim kavanoz bala 11 kasik kattim icine pekmez koydum polen de alip kattim oyle verdim.. goz kararari macun haline getirmistim..

Canim ben caksirin kokunu cektirip almistim tam toz olarak deil biraz daha buyuk kus yemi gibi :) onu yarim kavanoz bala 11 kasik kattim icine pekmez koydum polen de alip kattim oyle verdim.. goz kararari macun haline getirmistim..

canım ben direkt çakşır otu diye aldım. ama bir şeyin içine katılacak büyüklükte değiller zaten serttte. aslında seninki daha iyiymiş canım ben bunu kullandıktan sonra öyle yapayım

Bayanlar MErhaba :)
Eşim 11 Kasım'da ameliyat olmuştu ve ben bu ay hamileyimmmmm :)

merhaba canm senin adına çok sevndim inşALLAH HAYIRLI İLE LİNE DE ALIRSINIZ...eşinin değleri kaçtı ameliyatta önce..ve hangi ilaçalrı kundınız...( listeye ekliyorum seni umut olur hpimize..

Merhaba Canım,
Biz ameliyattan sonra hiç bir ilaç kullanmadık. Doktorlar bana PCO dedi,83 kiloyum,kilo ver yoksa hamile kalamazsın dedi.
Eşimin %65 ölü spermi vardı,kalanlarında %10u ileri hareketliydi,toplam sperm sayısıda olması gerekenden biraz azdı.

Ben 3 ay adet görmedim stresten. En son Kasım'da oldum işte,sonra da ovulasyon testi ile yumurtlama günümü takip ettim.
Şükür rabbime oldu :) Extra olarak 10 gün falan soğan kürü yaptım,geçen ay adeti de öyle oldum.sonrada hamile kaldfım zaten

Canim biliyorum daha olmadik ama az kaldi beni de listeye eklermisin daha zaman var ama en azindan kendimi de listede goreyim artik yaaww cok bekledim ama ben 14 ocak 2014 tarihimiz bu arada 13 ocakta kandilmis galiba insallah bizim icin bir ugur hayir olur 2014 yili.

KIZLAR HEPINIZIN YENI YILINI KUTLAR ONCE SAGLIK MUTLULUK VE HUZUR SONRADA YENI YILDA HEPIMIZIN GOBUSLERININ DOLMASINI DILERIM HEPINIZI COOOK OPTUM KADER ARKADASLARIM BENIM :16::16::16::16::16:

Canim biliyorum daha olmadik ama az kaldi beni de listeye eklermisin daha zaman var ama en azindan kendimi de listede goreyim artik yaaww cok bekledim ama ben 14 ocak 2014 tarihimiz bu arada 13 ocakta kandilmis galiba insallah bizim icin bir ugur hayir olur 2014 yili.

KIZLAR HEPINIZIN YENI YILINI KUTLAR ONCE SAGLIK MUTLULUK VE HUZUR SONRADA YENI YILDA HEPIMIZIN GOBUSLERININ DOLMASINI DILERIM HEPINIZI COOOK OPTUM KADER ARKADASLARIM BENIM :16::16::16::16::16:

tmam canm ..ekliyorum..RABBİM YARDINIZ OLOSUN..İNŞallah HAYIRLI HABERLEİN LAIRIZ..CANM.O KADR BKLEDİNİZ HAYIRLI OLUR HAKINIZDA..

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..

dildildem=30 nisan 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

leman24= 15 ekim 2013..

EsRa1982 =14 Kasım 2013

nazende88 =12 kasım 2013

sefcn =13 haziran 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

arzugursel54= 11 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

kelesdilek = 25 kasım 2013

btd08=7 Aralık 2013

arzugursel54 = 11 kasım 2013 *****hamile ....

feelcrying= 14 ocak 2014

merhaba kızlar..
yumurtalıkların sorun oldugunu nası anlrız.yani hormon testi yapımadan beli olur mu..adetlerim düzenli.. 1 yıl önce hormn teti yaptım sorun yoktu..ama bu yakınlarda henüz hormon testi yaptırmadım...

merhaba kızlar..
yumurtalıkların sorun oldugunu nası anlrız.yani hormon testi yapımadan beli olur mu..adetlerim düzenli.. 1 yıl önce hormn teti yaptım sorun yoktu..ama bu yakınlarda henüz hormon testi yaptırmadım...

progesteron testi yaptır adetin başlangıcından say 21.ve 23. günler arası yaptır

progesteron testi yaptır adetin başlangıcından say 21.ve 23. günler arası yaptır

o ne için ...hormon testi adetin 2 günü yapılıyor onda belli olmuyor mu..bnm demk istedğim bulundugum yerde öyle test faan yapılmıyor ...adetlerim düzenli..ağrısız...4.ile 5 gün arası dır...görülmüğü kadrıyla normal yani..yiede de yumurtlama ma gibi ihtimal olura evde anlaşılır mı diyorum

Back
X