- Konu Sahibi delinefsim
- #1.541
CANM siz ameliyat için çok beklediiniz inşalah ameliyatını olursunuz ve bebeğiniz sizi çok bkletmez ..RABBİM CÜMLEMİZİN YARDIMICISI OLSUN..biz 6 bkleriz 3 ay biti giti..umutsuxlukla sonuçlamdı şimsi önümüzde ki 3 aya ıumut bağladık olmadı daha fazla bklemeden tüp bebek yaparız...bn gencim ama eşim 33 yşında ..kaynanam bkle diyor ama adam 40 yaşında mı baba olsun...6 ay gitsin fazla bir gelişme yoksa tüp bebek..gelişme varsa biraz daha bkleriz..ainşallah umutlarımız boşa çıkmaz..AMA ANNEMİN DEĞİMİ GİBİ ALLAHTAN GELEN BİR SORUN KULDAN GELSEYDİ DAHA ÇOK YIKILIRDIK..RABBİM ŞİMDİ VERMEMİŞSE ELBET HAYIRI VARDIR...
Evet gercekten bir seneye yaklasti nerdeyse insallah amin bu sabrin sonu selamettir canim yanliz benim icin degil hepimiz icin Allah sanada banada hepimizi de cok bekletmesin

cnm benm bızım amelyattan once ole bı sorunumuz yoktu ama amelıyattan sonra performansta baya bı artma oldu bunda ılacların kecı boynuzunun buyk bı etkısı var ben bıde senın ıcın tekrar arastrıcm herseyı sıkıntı yapmamaya calıs senın ısın gercekten zor kayın valıde yannda olmak ayrı bı dert zaten sadece Allaha sıgın ondan yardım ıste dua et
Off sen onu bi de bana sor cok zor gercekten yanliz kalmak istiyosun olmuyor uyumak istesen olmuyor rahat edemiyosun kendi derdin yetmiyo gibi bide onlarla ugras,zirt pirt misafir gelir misafirlerin ogutlerini dinle zor yani kisaca gercekten.Sanirim bu varikoselden degil

arkadaşlar aranıza yeni katıldın bana yardım edin lütfen eşim 3 yıl önce çift taraflı varikosel vardı 2 milyon sayısıydı sonra ameliyat oldu sayısı biraz yükselmişti 1 yıl önce 8 milyon olmuştu 2 aydır keçiboynuzu kürü ceviz incir yedirdim 1 hafta önce doktora gittik test yaptırdık sperm sayısı 28 milyon olmuş hızlı ileri hareketli % 12 yavaş ileri hareketli % 36 yerinde hateketli % 20 hareketsiz sperm % 32 doktor sol tarafta varikosel var önemli değil 6 ay bekleyin dedi ben başka bir hastanede kadın doğum uzmanına gittim adetin 2 yada 3 günü hormon testi istedi sonra üroloji doktoruna gönderdi yeniden test yaptırdık sayılar hemen hemen aynı çıktı ama doktor hızı az olduğuiçin varikosel ameliyat gerekiyor dedi 6 ay sonra hızı yükselmesse ilaç tedavisi yapmamız gerekiyor dedi ama eşim hepatit B var ilaç kullanıyor dediğimiz de karaciğeri zorlar dedi ne yapıcaz yeniden ameliyat olmasını istemiyorum aslında korkuyorum zaten 7 ay önce normal bir şekilde hamile kaldım ama bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum yeniden hamile kalabilir miyim bana yardım edin kafam çoook karışık doktorun biri diyor 6 ay bekleyin biri diyor ameliyat ne yapıcam ben((((((((
Oncelikle hosgeldin aramiza insallah tez vakitte bebegine kavusmani dilerim.Sayiniz dusuk bizimde ayni daha olmadik ama duzelme olmus bence baya ama 3 yildir bekliyomusun ameliyattan sonra 3 yil mi beklediniz uzun bir zaman bence.Eger doktor ol diyorsa bence olmakla birsey kaybetmez kazanirsiniz.Hepatit B kullanmasi gerek diye biliyosun ama doktorlar iyisini bilir tabiki danisin iyi bir doktora Biliyosun varikosel ilerleyen birsey ve sonra daha da kotu de olabilir Allah korusun.Tabi ki hamile kalabilirsin neden olmasin ki bak 7 ay once kalmissin demekki duzelme var ama spermler yetersiz zayif oldugu icin dusukler olu gebelikler oluyo iste bunun icinde tedavi sart.Siz yine de deneyin.Benim tanidigim biri vardi ayni senin gibi oldu karninda olmus hap aldi evde kendi dusurttu sonradan cok pisman oldu ya bidaha olmazsa cok kan kaybetti ozaman vs ama bak gecen gun ogrendim ki hamile rabbim istedikten sonra neden olmasin herseyi yaratan Allah elbet bize de birgun bir can verir insallah