- Konu Sahibi delinefsim
- #1.461
canım benim bir kuzenim var 34 yasında henüz evlenmedi evlenmeyi çok istiyor ama kimseyi de beğenemiyor, bir de kulturlu halden anlayan anlayıslı biridir her neyse geçenlerde konusuyoruz benim yaşım gectı bu saatten sonra evlensemde cocuk olması zor ıhtımal yumurtalarım azalıyor demeye basladı bende ne olacak hiç olmazsa tup bebek yaptırırsın ne var ne uzuluyorsun dedım ve dediğime pişman oldum tup bebeği duyunca şekli şemali değişti aaa yokk ne tup ebbeği olmazsa da olmaz yok hayır tup bebek yaptırtmam ALLAH cok aratmasın eger bebek sevgısı ıstegı cok agır basarsa bole bıseyı belkı durunurum yoksa hayır tup bebekle olmaz demesin mi bir de yuzunu burustura burustura o kadar kotu bişeymiş gibi bahsetti ki o an başımdan aşağı kaynar sular boşaldı sanki bir an durdum ve durumuma baktım benim eşim azosperm 1 tane bile sperm yok varikosel ameliyatı oldu bekliyoruz ve belki bizim tup bebek umudumuz bile yok etrafımızdaki insanların bizim umudumuza bile bakış açıları ne kadar yaralayıcı.
o yuzden kimseye de soyleyemıyorum , ilerde tup bebekle cocuk sahıbi olsak kımseye soylemem bunu bile , biliyorum benim ailemde tup bebek diye bir garip karsılayacak , anlamıyorum nedir niye boyle dusunuyorlar.
biz su an istemiyoruz demeye basladık etrafa 2015 ten once ıstemıyoruz karar aldık 30 yasımıza gelemden dusunmuyoruz dıye, bilmiyorlar ki bebek hasretinden her sabah yataktan mutsuz mutsuz aglamaklı uyanıyorum , her gece yataga mutsuz mutsuz gırıyorum.
seni o kadar iyi anlıyorum ki , yok canım tabiki Rabbim doğal yollarla vermezse elbette aşılamadır tüp bebektir deneyeceğim. yeter ki olsun sağlıklı olsun da ha tüp bebek olmuş ha doğal yoldan o benim için önemli değil ama diyorum ya insanların bakışı beni rahatsz ediyor ve hala umudum var doğal yollardan olur mu diye.
bende aşılama ya da tüp bebek olursa ailemden başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum.
bakalm kuzularımız hangi yollarla nasip olacak bize.
bizimde imtihanımız bu ne yapaılm canım. eşim " herkesin bi imtihanı var Allah herkesi bir şeyle deniyo. bak evimiz var arabamız var bi bebeğimiz eksik." der.
ablamın maddı durumu iyi değil kayınbabası ile oturuyo rabbim ona ikinciyi nasip etti.
ne yaparsın beklemekten başka çaremiz yok. dua edelim de Rabbim sabrını da beraberinde versin