canım benim hepimiz aynı durumdayız içimizden birkaçımız şanslıyız, test yaptırmadan hamile kaldığını öğrenebiliyor, bizimde üç ay doldu aslında ama yumurtlama dönemindeyim diye teste göndermedim ocak 8-9 hasta olacağım o zaman gitmesini istiyorum, ama inan bende çok korkuyorum, şimdi bi umut bekliyoruz ya sonuçlar kötü gelirse diye, okuduğum bi kaç topikte hızı sayısı yapısı tamamen düşen buna rağmen hamile kalanları okudum, ameliyat öncesi sayı 20 milyonken 1 milyona düştüğü halde hamile kalanlar var, bilmiyorum ama belkide sperm kalitesi iyileştiğinden yada o tek spermin o olmasından yumurtayı döllüyor işte, yaşın kaç bilmiyorum ama ben 31 yaşındayım ve biraz daha beklemeni destekliyorum, çünkü biz ameliyat olmadan önce aşılama aşılama tüp diye yönlendirdiler, sperm düzelmeden işlem yaptırmaya kalktık, belki biraz geç tesir edecek belki yavaş yavaş yükselecek, doktor buna tabiki garanti veremez, ama bence bu kadar beklemişken bekle hayatım zaman bi şekilde geçiyor şu üç ayı da bekle hayırlısı ile olmazsa tüp şansın var nasılsa bugünde üç ay sonra da deneyebilirsin sonuçta, ama sakın umudunu kaybetme, dün haber aldım iki aşılaması tutmayan 4 senelik evli bi akrabamız dün doğum yaptı hemde 8 aylık

4 sene gelmeyi bilmedi, karnımda da durmayı bilemedi diyor kız, kendiliğinden hamile kaldı neden bizlerinde öyle olmasın sabır dile sadece...