• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
illa umut baglıycak bıseyler buluyz tatlım ben ası yaptrdgm zamn daha dusuktu cnm %10 du tup merkezydı yanı dengesz işte

doğru canım bakalım bizde 15 gün sonra tekrar test vereceğiz bakalım ne oldu sperm değerleri ameliyat olduk 6 ayı doldurduk bu sefer nasıl artış oluyor diye merak girdi içimize artık hamile kalana kadar 2 ayda bir doktora gidip test verir eşim :1::1:

evet onlar bizden daha ağır yaşıyorlar erkekler dertlerini anlatmaz biz öyle değiliz ki annemize en önemlisi burada her şeyimiz paylaşıyoruz onlar kapalı kutu gibiler belki bir iki kişiye zar zor anlatırlar dertlerini o yüzden kendi haline bırak tatlım görüşmek istemiyorsa görüşmeyin en iyisi o.

evet yok bende oyuzden ustelemiyorum artik niye gitmiyoruz gidelim vs demiyorum.Bazen insanlardan uzak olmak gerek sahsen bana iyi geliyor sevmiyorum biyere gitmeyi insan icine girmeyi

aşılama sonrası 9.günüm crinone jel kullanıyorum.ikki gündür geçmek bilmeyen başağrım halsizliğim sıcak basmalarım var.özellikle baş ağrım dayanılacak gibi değil ilaç almakta istemiyorum..normalmi acaba....

Canim bence asin tuttu hamilesin insallah is yapma bol bol dinlen yatmani tavsiye ederim vitaminli seyler ye

doğru canım bakalım bizde 15 gün sonra tekrar test vereceğiz bakalım ne oldu sperm değerleri ameliyat olduk 6 ayı doldurduk bu sefer nasıl artış oluyor diye merak girdi içimize artık hamile kalana kadar 2 ayda bir doktora gidip test verir eşim :1::1:

inş bıdahakı sefere gerek kalmaz canm yeter ya alıskanlık oldu resmen

aşılama sonrası 9.günüm crinone jel kullanıyorum.ikki gündür geçmek bilmeyen başağrım halsizliğim sıcak basmalarım var.özellikle baş ağrım dayanılacak gibi değil ilaç almakta istemiyorum..normalmi acaba....

inş aşın tutmuştur bitanem valla bizlere umut ol burada hamile haberleri almayalı çok oldu:21:

evet yok bende oyuzden ustelemiyorum artik niye gitmiyoruz gidelim vs demiyorum.Bazen insanlardan uzak olmak gerek sahsen bana iyi geliyor sevmiyorum biyere gitmeyi insan icine girmeyi

Canim bence asin tuttu hamilesin insallah is yapma bol bol dinlen yatmani tavsiye ederim vitaminli seyler ye

hayırlısı olsun inşallah....

yarın 10.gün belki idrardan bakarım..sizede haber veririm kan için biraz daha bekleyeceğim...
canm cat igNesının etkısı gecmemştr bırazdaha bekle serm ben şnş tutmustr canm
aynen test vermeyince sanki bir şeyler bozulacak gibi hissediyoruz galiba tedbir amaçlı yani:))

evet. canm yaa ama bız daha test vermedk esım pek yanasmıyo

ne güzel tatlım inş bizlere de allah nasip eder çok sağol bilgilerin için.normal yolla hamile kaldın dimi ameliyattan 2 yıl sonra hamile kalmışsın ama olsun yani kalmışsın süper. rabbim kolay hamilelik yaşatsın sana. bizlere umut olduğun için çok teşekkür ederim tatlım.

Tabi ikisinde de normal yolla hamile kaldim, ama 2012 de dis gebelikle sonuclandi, doktor tekrar dis gebelik riskin var dedi, ama elhamdurillah 2014 yani simdiki dis gebelik degil bebegi keseyide gorduk 3.aya giriyorum nasipse.

tup bebek asilama vs zaten gebe kalirsiniz, ama sizin normal yolla gebe kalabileceginizi soyluyorum ben, cunki dedigim gibi benim esimde ameliyat oldu. fakat sabir gerekiyor. cevreyide cok takmayin, bebek varmi olmuyormu diye soran olursa nasip deyin gecin aciklama yapmayin yipranmayin yani.

yaa işte Allah'tan ümit kesilmez.moral oldu valla sağol tatlım.

ayy tebrik ederim,evlatlarına sağlıklı sıhhatli ömürler versin Rabbim.
bizim 14 ay oldu ameliyat olalı,demek ki ümidimi kaybetmemeliyim:)

canim tesekkur ederim bir evladim olucak ins. rabbim sizleride nasip etsin, dua et ins sende gebe kalicaksin ben hissediyorum. umidini hic kaybetme, hamile oldugumu ogrendigimden beri K.k daki BAYANLARa hep dua ediyorum.

Aynen canım öyle mevlam neylerse iyi eyler güzel eyler.

amin canım hayırlı cumalar...:16:

canım öncelikle hayırlı olsun asıl işi aşmışınız bence sayı artar.morfoloji en önemlsi tez zamanda şifa inşh canım:16::16:

sağol canım.sen nasılsın? az iyi olmaya başladı gene geldi kemoterapi zamanı :26: 27 şubatta gene gidecek gene 5 gün yatacak:18::18:
inşh Rabbim sonunu güzel eylesin bazen çok korkuyorum ama sonra diyorum geçecek geçecek Yaradanın yanında şükür et...:16::16::16::16::16::16:

canım nasılsın?

inşh gelmez kırmızalar canım umudumuz ol inşh...:16::16::16:

iyiyim tatlım.sen nasılsın?annen nasıl?

Tabi ikisinde de normal yolla hamile kaldim, ama 2012 de dis gebelikle sonuclandi, doktor tekrar dis gebelik riskin var dedi, ama elhamdurillah 2014 yani simdiki dis gebelik degil bebegi keseyide gorduk 3.aya giriyorum nasipse.

tup bebek asilama vs zaten gebe kalirsiniz, ama sizin normal yolla gebe kalabileceginizi soyluyorum ben, cunki dedigim gibi benim esimde ameliyat oldu. fakat sabir gerekiyor. cevreyide cok takmayin, bebek varmi olmuyormu diye soran olursa nasip deyin gecin aciklama yapmayin yipranmayin yani.

canim tesekkur ederim bir evladim olucak ins. rabbim sizleride nasip etsin, dua et ins sende gebe kalicaksin ben hissediyorum. umidini hic kaybetme, hamile oldugumu ogrendigimden beri K.k daki BAYANLARa hep dua ediyorum.

sağol tatlım Allah razı olsun.aa ilk gebeliğin dış gebelikle sonuçlanmış ben 2. bebeğin olacak sanmştım.

haklısın,bu hastalıkta sabır çok önemli,biraz sabredrsek doğru tedaviyle normal yolla anne olabiliriz.

bize umt vermek için yazdın ya valla çok sağol.böyle şeylere çok ihtiyaç duyuyoruz.

Meerhaba kizlar.annem ameliyat oldu cok sukur guzel geecti ve skmdi agrilari az.... o yuzden giemiyorjm...neler yazdiniz okumaga vaktin olnadi.....jongul kijj adet oldub mu..hep aklimdasin..ins olnamissindr eve grnce ilk isin seni listeye hamile yazmak olur...gadj kizkar ben çıkıyorum kendini ze Iyi bakin

kızlar malum ben sonradan katıldım aranıza. o yuzden pek tanımıyorum sizleri.

herkes hangi şehirden kaç yaşında ne iş yapıyo?

kafamız dağılsın bıraz:34:

Meerhaba kizlar.annem ameliyat oldu cok sukur guzel geecti ve skmdi agrilari az.... o yuzden giemiyorjm...neler yazdiniz okumaga vaktin olnadi.....jongul kijj adet oldub mu..hep aklimdasin..ins olnamissindr eve grnce ilk isin seni listeye hamile yazmak olur...gadj kizkar ben çıkıyorum kendini ze Iyi bakin
geçmiş olsun tatlım,çar çabuk iyileşsin annen inşallah..

ben Eskişehirliyim,24 yaşındayım ev hanımıyım ama boş durmuyorum,el işi yapıp satıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumm:9::9::9:

geçmiş olsun tatlım,çar çabuk iyileşsin annen inşallah..

ben Eskişehirliyim,24 yaşındayım ev hanımıyım ama boş durmuyorum,el işi yapıp satıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumm:9::9::9:
canm benm yaa cok tatlısın masaalah kızımızda pek hamarat

bende yalovalıyım 26 yasındayım canm sen?

Back
X