• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tabi ikisinde de normal yolla hamile kaldim, ama 2012 de dis gebelikle sonuclandi, doktor tekrar dis gebelik riskin var dedi, ama elhamdurillah 2014 yani simdiki dis gebelik degil bebegi keseyide gorduk 3.aya giriyorum nasipse.

tup bebek asilama vs zaten gebe kalirsiniz, ama sizin normal yolla gebe kalabileceginizi soyluyorum ben, cunki dedigim gibi benim esimde ameliyat oldu. fakat sabir gerekiyor. cevreyide cok takmayin, bebek varmi olmuyormu diye soran olursa nasip deyin gecin aciklama yapmayin yipranmayin yani.

canim tesekkur ederim bir evladim olucak ins. rabbim sizleride nasip etsin, dua et ins sende gebe kalicaksin ben hissediyorum. umidini hic kaybetme, hamile oldugumu ogrendigimden beri K.k daki BAYANLARa hep dua ediyorum.

haklısın tatlım ama çevre yüzünden insan daha stres oluyor.allah inş bizlere de nasip eder. inş sorunsuz bi şekilde hamilelik geçirirsin canım. duaların için sağol.en çok ihtiyacımız olduğu şey dua zaten.

Meerhaba kizlar.annem ameliyat oldu cok sukur guzel geecti ve skmdi agrilari az.... o yuzden giemiyorjm...neler yazdiniz okumaga vaktin olnadi.....jongul kijj adet oldub mu..hep aklimdasin..ins olnamissindr eve grnce ilk isin seni listeye hamile yazmak olur...gadj kizkar ben çıkıyorum kendini ze Iyi bakin

geçmiş olsun tatlım allah annene ağrı sızı vermesin inş.ya canım bende adet oldum mu bilmiyorum dün hafif bi pembemsi bişey geldi adet oldum sandım hala sökülmedi ama hep bu şekilde adet olurdum akşama doğru sökülür canım keşke hamile olsaydım ama nerde ya.

kızlar malum ben sonradan katıldım aranıza. o yuzden pek tanımıyorum sizleri.

herkes hangi şehirden kaç yaşında ne iş yapıyo?

kafamız dağılsın bıraz:34:

merhaba canım bende 26 yaşındayım.yaşadığım şehri özelden yazarım küçük bi yerde yaşadığım için malum tanıyan falan olur yazdıklarımdan. bi şirkettin gümrükleme firmasında çalışıyorum canım.

Merhaba Canlar Günaydın;
Naıslınız?

geldi bile gelmez olaydı:5:

ah canım ya üzüldüm :25: off ya :26: neyse gene bir başlangıca hazırlık olcak inşh.inşh zor da olsa toprlanmak bir daha ki aya ümidimizi bağlıyacağız yine.bende hastayım malesef :26: inşh bir sonraki ay mart kedileri gibi olalım :16::16::16:

su kırmızılar bırakın artık yakamızı yaaa illet resmen düşün yakamızdan:(((((

aynen canım ya bırkasınlar yakamızı :5::5::1:

aynen o arkadaşı zaten çok bencil her zaman eşimi ya karısını bi yerde beklerken ya otobüs beklerken ya da bi yerde evrak falan filan beklerken arar eşi gelince ya da otobüs vakti gelince ben kapatıyorum der 2 dk olmaz konuşmaları öylesine aradığı zaman hamile haberlerini çocuğun cinsiyeti için falan arar dün aradı eşim açmadı benim yanımda açma şu adamla konuşma diyorum açmıyor.benden uzak olsun böyle düşüncesiz insanlar.

offffff sıkıldım vallahi böyle tiplerden..uyuz insanlar kendini erkek sanıyor şimdi karısı hamile kalınca ama asıl erkeklik öyle olmuyor bilmiyor.biraz ağır oldu ama gerçekten sinirlendim:47: takma canım boşver yok say bunları :33:
iyiyim tatlım.sen nasılsın?annen nasıl?

Meerhaba kizlar.annem ameliyat oldu cok sukur guzel geecti ve skmdi agrilari az.... o yuzden giemiyorjm...neler yazdiniz okumaga vaktin olnadi.....jongul kijj adet oldub mu..hep aklimdasin..ins olnamissindr eve grnce ilk isin seni listeye hamile yazmak olur...gadj kizkar ben çıkıyorum kendini ze Iyi bakin

canım benim çok geçmiş...Allahım bir an önce şifasını versin.Kendine çok iyi bak :16:

geçmiş olsun tatlım,çar çabuk iyileşsin annen inşallah.

ben Eskişehirliyim,24 yaşındayım ev hanımıyım ama boş durmuyorum,el işi yapıp satıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumm:9::9::9:

:1::1::1: çok güldüm en yaşlı benim yaaaaa aranızda :ssz::ssz::ssz::26:
34yaşındaydayım kocaelinden katılıyorum.müşteri hizmetleri alanında çalışıyorum.

Kizlar cok gecmis olsun.. allah annelerinize acil sifalar versin...
sağol canım.nasılsın?

Merhaba Canlar Günaydın;
Naıslınız?

ah canım ya üzüldüm :25: off ya :26: neyse gene bir başlangıca hazırlık olcak inşh.inşh zor da olsa toprlanmak bir daha ki aya ümidimizi bağlıyacağız yine.bende hastayım malesef :26: inşh bir sonraki ay mart kedileri gibi olalım :16::16::16:

ya hala sökülmedi dün biraz akıntı geldi o kadar bekliyorum gıcık oldum gelecekse gelsin demin ovulasyon testi yaptım ne silik ne değil ama ovulasyon keşke gebelik testinde çıksa böyle çizgi:1:

ya hala sökülmedi dün biraz akıntı geldi o kadar bekliyorum gıcık oldum gelecekse gelsin demin ovulasyon testi yaptım ne silik ne değil ama ovulasyon keşke gebelik testinde çıksa böyle çizgi:1:

:1::1::1: hayırlısı canım inşh.yerleşme kanaması diyorlar o değildir di mi?
tam nasıl oluyor bilmiyorum ama?:26:

:1::1::1: hayırlısı canım inşh.yerleşme kanaması diyorlar o değildir di mi?
tam nasıl oluyor bilmiyorum ama?:26:

valla canım gelen akıntı çok çok az pembe bir şeydi o akıntıyı görünce hep adet oluyordum 3 4 saat sonra sabah olurum dedim ama hala sökülmedi neyse bakalım bakim pazartesiye kadar bekleyeyim olmaz<sa kan testi yaptırırım yaptığım ovulasyon testini yükleyebilirsem yükleyeyim bi bakın kızlar

Merhaba Canlar Günaydın;
Naıslınız?

aynen canım ya bırkasınlar yakamızı :5::5::1:

offffff sıkıldım vallahi böyle tiplerden..uyuz insanlar kendini erkek sanıyor şimdi karısı hamile kalınca ama asıl erkeklik öyle olmuyor bilmiyor.biraz ağır oldu ama gerçekten sinirlendim:47: takma canım boşver yok say bunları :33:

canım benim çok geçmiş...Allahım bir an önce şifasını versin.Kendine çok iyi bak :16:

:1::1::1: çok güldüm en yaşlı benim yaaaaa aranızda :ssz::ssz::ssz::26:
34yaşındaydayım kocaelinden katılıyorum.müşteri hizmetleri alanında çalışıyorum.

sağol canım.nasılsın?

Tatlim iyiyim cok sukur.. beklemedeyim daha 12 gunum var bekliyorum bakalim..

kızlar bugün ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız ovulasyon ama güven olmaz adetim 2 gün gecikti dün hafif pembe akıntı oldu bugün hala adetim sökülmedi anlamadım gelecekse gelsin ya

Eklentiler

• $IMG0068A.webp
    $IMG0068A.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 36
kızlar bugün ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız ovulasyon ama güven olmaz adetim 2 gün gecikti dün hafif pembe akıntı oldu bugün hala adetim sökülmedi anlamadım gelecekse gelsin ya

Canim ya hic anlamiyorum su ovulasyondan.. ama sanki silik cizgi deil gibi.. hadi ins. Hamilesindir bi test yapsana tatlim guzel haberler ver bize..

Canim ya hic anlamiyorum su ovulasyondan.. ama sanki silik cizgi deil gibi.. hadi ins. Hamilesindir bi test yapsana tatlim guzel haberler ver bize..

testelerin hepsini 25.günden yapmaya başladım bitirdim canım eşim kızıyor yapma diye bir hafta geçsin öyle yap diyor bende ovulasyon yaptım akşam adet olmazsam bir daha yaparım canım mehmetelif vardıya o ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenmişti.

testelerin hepsini 25.günden yapmaya başladım bitirdim canım eşim kızıyor yapma diye bir hafta geçsin öyle yap diyor bende ovulasyon yaptım akşam adet olmazsam bir daha yaparım canım mehmetelif vardıya o ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenmişti.

Ewet tatlim hatirliyorum.. bak heycan yaptim simdi tekrar yap aksama bu testi hadi insallah hamilesindir de seviniriz burda:16:

valla canım gelen akıntı çok çok az pembe bir şeydi o akıntıyı görünce hep adet oluyordum 3 4 saat sonra sabah olurum dedim ama hala sökülmedi neyse bakalım bakim pazartesiye kadar bekleyeyim olmaz<sa kan testi yaptırırım yaptığım ovulasyon testini yükleyebilirsem yükleyeyim bi bakın kızlar

canım tam anlayamıyorum ama ben hiç ovulasyon testi yapmadım.

Tatlim iyiyim cok sukur.. beklemedeyim daha 12 gunum var bekliyorum bakalim..

hadi bakalım güzel haberler inşh.

canım benim tam anlayamadım ama inşh pazartesiye kadar gelmez de testini yaparsın:32:

canım tam anlayamıyorum ama ben hiç ovulasyon testi yapmadım.

hadi bakalım güzel haberler inşh.

canım benim tam anlayamadım ama inşh pazartesiye kadar gelmez de testini yaparsın:32:

inş tatlım ya böyle gecikince gıcık oluyorum olacaksam olayım ya da testte çıksın zaten içizin yanıyor bi de böyle olunca daha kötü oluyorum:5:

Back
X