- Konu Sahibi delinefsim
- #3.821
adetim 3 mart belki başlarım aşılamaya bilmiyorum...
sen hamile kal,bak nasıl başlyorum o zaman![]()
Aaaa tmm ozaman canimm bsk kendim icin deilde sen asilamaya basla diye hamile olayim istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetim 3 mart belki başlarım aşılamaya bilmiyorum...
sen hamile kal,bak nasıl başlyorum o zaman![]()
herkesin imtihanı farklı farklı...yinede şükür halimize.arkadaşına üzüldüm,inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
yaa olmadı bi daha ki ay bir aşılama daha yaptırayım,kafam çorba gibi.
epeydir moralim yerindeydi,bugün depresif ruh halim var![]()
Canım;
Zeynepcim aramızda en genç sensin galiba :)
Oyy kıyamam sana hepimizin derdi aynı akıl vermek gibi olmasın ama bak ben yaşıma rağmen şöyle düşünüyorum.
Aşılamayı hemen olmak istemiyorum.Kendimi şuan rahim filmine odakladım.İlk önce mart adetim gelsin onu çektiricem ve bir süre bekliyeceğim.Bunuda 6 ay gibi düşündüm bu sürede sonundada eşimin değerlerine göre aşılamamı yoksa direk tüpmü denerim ona göre karar vericem.Ve Allah ta nasip ederse rahim filminden sonra yumurtlama günü falan kovalamıcam.Çok çok uzun yıllar olmadı bu yollora düşeli ama çok yoruldum sürekli gerginlik,bekleyiş,hayatımı erteliyoruz ne?
Yani bence kendine ve eşine göre bir plan yap tabi erkekler bu işlerden sen bilirsin nasıl istersen diye sıyrılıyor dediğin gibi bunada ayrıca kızıyorum.
Bir yön belirle buna tabiki hemen tüp denemek te dahil ama azcık dinlensen akışına bıraksan ve düşünmesen bu sürede en güzeli..
Ve kaçma kimseden canım çok zor ama üzerine gidince daha rahat ediyorum ben eğer hiç sahip olamıyacak gibi bakarsan bebeklere insan gözü görsün istemiyor.Ama benimde bir gün olacak Allah'ın izniyle diyerek bakınca daha rahat hissediyor insan sanki.
Tabi tüm yazdıklarım benim hissedik gördüklerim.Son karar elbet senle eşinin.
Biz öyle bebeğe odaklandıkki yuvamızın tadını huzurunu çıkaramaz olduk.Ben azcık mola diyorum. :)
Bu arada maşallah değerleriniz ne kadar güzel ben hareket edemeyen spermlerle bile beklemedeyim.
Altın konusunda canım artacak diyorlar benimde bir iki ufak tefek var takip ediyorum ne olur ne olmaz diye yükselince bozdurucam artması önemli dip not geçiyim dedim.
Canım herşeyin hayırlısını diliyorum herzaman hepimiz için..
Canım akıl vermek gibisin olmasın yanlış anlama sakın.ağrısız sızız 10 dk bu işlemi yaotrdığım için eğer istanbuldaysan ya da yakınsan radyomarı öneririm rahim filmi için.Canım;
Zeynepcim aramızda en genç sensin galiba :)
Oyy kıyamam sana hepimizin derdi aynı akıl vermek gibi olmasın ama bak ben yaşıma rağmen şöyle düşünüyorum.
Aşılamayı hemen olmak istemiyorum.Kendimi şuan rahim filmine odakladım.İlk önce mart adetim gelsin onu çektiricem ve bir süre bekliyeceğim.Bunuda 6 ay gibi düşündüm bu sürede sonundada eşimin değerlerine göre aşılamamı yoksa direk tüpmü denerim ona göre karar vericem.Ve Allah ta nasip ederse rahim filminden sonra yumurtlama günü falan kovalamıcam.Çok çok uzun yıllar olmadı bu yollora düşeli ama çok yoruldum sürekli gerginlik,bekleyiş,hayatımı erteliyoruz ne?
Yani bence kendine ve eşine göre bir plan yap tabi erkekler bu işlerden sen bilirsin nasıl istersen diye sıyrılıyor dediğin gibi bunada ayrıca kızıyorum.
Bir yön belirle buna tabiki hemen tüp denemek te dahil ama azcık dinlensen akışına bıraksan ve düşünmesen bu sürede en güzeli..
Ve kaçma kimseden canım çok zor ama üzerine gidince daha rahat ediyorum ben eğer hiç sahip olamıyacak gibi bakarsan bebeklere insan gözü görsün istemiyor.Ama benimde bir gün olacak Allah'ın izniyle diyerek bakınca daha rahat hissediyor insan sanki.
Tabi tüm yazdıklarım benim hissedik gördüklerim.Son karar elbet senle eşinin.
Biz öyle bebeğe odaklandıkki yuvamızın tadını huzurunu çıkaramaz olduk.Ben azcık mola diyorum. :)
Bu arada maşallah değerleriniz ne kadar güzel ben hareket edemeyen spermlerle bile beklemedeyim.
Altın konusunda canım artacak diyorlar benimde bir iki ufak tefek var takip ediyorum ne olur ne olmaz diye yükselince bozdurucam artması önemli dip not geçiyim dedim.
Canım herşeyin hayırlısını diliyorum herzaman hepimiz için..
amin canım.Aminnnn...bekleyen isteyen herkes gorur insallah canim o gunlerii![]()
adetın yaklastı tatlım ondan bu ruh halın bılıyorum sen asılamaya odaklan bozma moralını hadı amaaa lutfennnn
Aaaa tmm ozaman canimm bsk kendim icin deilde sen asilamaya basla diye hamile olayim istiyorum![]()
bencede benim için hamile kalmış ol lütfen![]()
Canim ileri hareket yuzdesi dusmus ama sayi yukselmis. Yani ilk testte sayinin % 26 si yaklasik 11 milyon ileri giden oluyor. Simdi ise sayi yukseldigi icin 71 milyonun % 24 u 17.5 milyon ileri hareketli oluyor.. buda ileri gidenlerin neredeyse iki katina cikmis oluyor..
.
Canım sağol yazdığın için .Akıl ver tabi yokki bendeCanım akıl vermek gibisin olmasın yanlış anlama sakın.ağrısız sızız 10 dk bu işlemi yaotrdığım için eğer istanbuldaysan ya da yakınsan radyomarı öneririm rahim filmi için.
amin canım.
herkesin imtihanı farklı farklı...yinede şükür halimize.arkadaşına üzüldüm,inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
yaa olmadı bi daha ki ay bir aşılama daha yaptırayım,kafam çorba gibi.
epeydir moralim yerindeydi,bugün depresif ruh halim var![]()
bizim adet günlerimiz yakın mıydı ben mi öyle hatırlıyorum?
evet hep o adet üzünden![]()
yani şimdi senin dediğine göre ileri hareket düşmüş gibi görünsede sayı yükseldiği için dahamı iyi olmuş oluyo eskiye göre
bnm 10 mart canm varua elımde olsa ayları yakalarım tutarım bı bakmısım mart olmus gerıye donup bakmak cok gucume gıdıyo ınan
Tabiki tatlim hesapla 41.7milyonun % 26 sini.. 41.7 yi 26 ile carp 100 bol.. bide son sayiyi 24 ile carp 100 bol.. yaklasik 11 milyon iken simdi 17. 5 milyon rahat ol![]()
kıss nasıl hesapladın onu?bizimkinide hesaplasan bir zahmet:26::26:
anladım tatlım haklısın her ay baktırsanız bile olur aslında. dün eşime doktor test yapmamış ya keşke yaptırsaydın sen dedim 2 ay sonra yaptırırım dedi alala belki denk gelecekti yenilendiğine çok merak ediyordum nisan 16 bekleyeceğiz
Tatlim sizin ileri hareket kacti yavas ve hizli? Toplam olani deil ama yerinde hareket olmasin..
sağol tatlım...çok sevindim iyi olmasına![]()
kızlar bugün içim çok huzursuz,çok mutsuzum...pazar günü arkadaşa davetliyiz diğer arkadaşlarla.hepimiz çok yakın tarihlerde evlendik,10-15 gün var düğün aralıklarımız.şimdi bu arkadaşların 2 sinin bebeği var 2 side hamile.sadece ben değilim.içim br tuhaf.
acaba diyorum adetle beraber hemen tüp bebeğe başlasam mı?fikirlerinizi almak istiyorum.bilmeyenler için söyliyeyim,ameliyat olalı 15 ay oldu,
şuanda total sperm sayısı:50 milyon,
ml sayı :10 milyon,
hareket :%70
morfoloji :%70
siz olsanız bekler misiz daha fazla?bu arada 24 yaşındayım.
sağol tatlım...
canm yaşın genç ama bklemek çok zor...bn de 22 yaşındayım 23 e az kaldı ama ...
ama her gün 1 yıl atlıyorum sanki yaşımdam..
ne zamdnn beri değerleriniz böyle..
tatlım ileri hızlı hareketli:%20
ileri yavaş hareketli:%20
yerinde hareketli:%30
Tabiki tatlim hesapla 41.7milyonun % 26 sini.. 41.7 yi 26 ile carp 100 bol.. bide son sayiyi 24 ile carp 100 bol.. yaklasik 11 milyon iken simdi 17. 5 milyon rahat ol![]()