- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
- #3.981
Slm arkadaslar. Benim esimdede sol tarafli 2.dereceden varikosel vardi.ameliyatinin 3. Ayinda hamile kaldim. Simdi 6 aylik bir kizim var cok sukur. Busureci yasamis biri olarak tecrubelerimi paylasmak istedim. Ameliyat basit bir operasyon korkmayin. Biz keciboynuzu kuru yapmistik, faydasi oldugunu dusunuyorum. Rahim filmi cektirmemis arkadaslar varsada cektirmelerink tavsiye ederim, benim azda olsa tikaniklik oldugunu rahim filmi cekilirken acildigini soylemislerdi. Hamile kaldigim ay preseed jel kullanmistim, sperm hareketini kolaylastirdigi icin sansi arttirdigini dusunuyorum. Tek sebep varikoselse 1 yil icinde sonuc alinabilecegini dusunuyorum. Bu sure uzamissa asilama yada tup bebek denenebilir. Cunku emnim bircogumuz benim gibi varikoseli gec farkettik, olasi tedavi edilebilecek baska bir sorun varsa gec kalinmamasi adina soyluyorum. Bazi durumlarda tedavi icin iliskiye ara vermek gerekebiliyor. Ben hep keske daha once dr.a gitseydkm, keske bebek olayini bu kadar ertelemeseydik diye keskeler yasadigim icin yazmak istedim. Allah yar ve yardimciniz olsun, tedavileriniz puruzsuz ilerlesin, cok sukur tedavisi var. Tez zamanda duzenli eviniz, bebeginizin oyuncaklari, kiyafetleri ile dagilsin :))
aa merhaba...seni tanıyorum,diğer topikten ve kadınlar kulübüne üye olmam sayende olmuştu

kızını Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah...
bizim ameliyat olalı ay oldu,rahim filmi çektirdim,geçen ay negatif aşılamam oldu.beklemedeyiz bakalım.inşallah birgün ben de senin gibi başkalarına umut olabilirim...