• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam arkaslr. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat pek yazma fırsatı bulamıyorum. Eşimde varikosel var.daha once 2 kez tüp denedik ama olmadı sonra bir mucize oldu ve normal yoldan hamile kaldım. Ama 9 haftada kalbi durduğu için kaybettim. Şimdi yeni bir tedaviye başladık. Cupping Therapy diye bir yöntem yani hacamat bize yüzde 90 varikoselden kurtulacağımızı söylediler. Esim varikosel ameliyatı olmadı çünkü doktor olsanda ise yaramaz dedi. Her iki tarafta 4 derceymis. Esim dün ilk seansını oldu toplam 6 seans dediler 6 . Seansın sonunda sperm testi yapılacak ve gelişmeye göre 7 ve8. Seans yapılacak Yada yapılmayacak. Bizim sperm sayımız 1 milyon hareketli 0 inşallah bu tedavi derdimize deva olur. Gelişmeleri yazacağım ve bilgi vereceğim.

kızlar meryem suresini okumak için liste yapacaz...önce kime okuyacaksak onun listesini yapıp daha sonra sırayla hepsine 41 tane okuyalım herkes okuyabilecii kadarını okur...

tamam tatlım kime istersek başlayalım listeyi yap sen aktif takılan belli başlı kişiler var zaten okumak isteyenleri listesini yap ben katılırım.adetim yeni bitti iyi olur yani

kızlar eşim aradı :(:43::43::43:
syımız 5 milyon
hız hala %10
olmayacak galiba...:19::19::19::19:
boşuna umut etmek boşuna sanırım..kabullenmek gerekiyor blki de...

tatlım siz 5.ayınızda verdiniz daha tam 6.ay olmamıştı dur tatlım hemen umutsuzluğa düşme 1 yıla kadar bekleyin diyor lütfen canım üzme kendini inş herşey yoluna girecek

kizlar bugun esim teste gitti ve simdi geldim lab. i aradim sonucu da 5 dakika once e-maille aldim .. daha esim gormeden size yaziyorum ..

ameliyatimiz 8 ekimdi yani nerdeyse 5 ay oldu ..

ml de sayimiz 9 milyon - toplamda 27 milyon . ileri hizlimiz % 30 - yerinde hareketli % 8 - hareketsiz % 62 .. morfoloji % 4 ( ama sinir da % 4 gozukuyor ) ..

ameliyat oncesinde 8 milyon mlde vardi .. toplam 16 milyon idi ileri hareketli 0 idi ..yavas hareketli % 15 idi .. ama sanirim bunlarin test metodklari farkli .. sanirim bu iyi bi sonuc - referans da ileri hareketlinin % 32 olmasi gerekiyor yaziyor bizimki % 30 . hayirlisi bakalim haftaya simdi ilk isim benimde dr dan randevu alip gitmem ve gerekirse hemen arginmax ne ise destege baslamak ..

yani umudunu kesenlere soyluyorum benim anladigim kadariyla bizim hizda ise yaramis ameliyat demek ki .. bu nedenle sizde umudunuzu kaybetmeyin

kimseyle konusmadan size yazdim dualarinizi bekliyorum .. dun dogum gunumdu biraz yogundum mesajlari okuyamadim bakinca yazicam size ..

Selam arkaslr. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat pek yazma fırsatı bulamıyorum. Eşimde varikosel var.daha once 2 kez tüp denedik ama olmadı sonra bir mucize oldu ve normal yoldan hamile kaldım. Ama 9 haftada kalbi durduğu için kaybettim. Şimdi yeni bir tedaviye başladık. Cupping Therapy diye bir yöntem yani hacamat bize yüzde 90 varikoselden kurtulacağımızı söylediler. Esim varikosel ameliyatı olmadı çünkü doktor olsanda ise yaramaz dedi. Her iki tarafta 4 derceymis. Esim dün ilk seansını oldu toplam 6 seans dediler 6 . Seansın sonunda sperm testi yapılacak ve gelişmeye göre 7 ve8. Seans yapılacak Yada yapılmayacak. Bizim sperm sayımız 1 milyon hareketli 0 inşallah bu tedavi derdimize deva olur. Gelişmeleri yazacağım ve bilgi vereceğim.

bu cupping therapy i bende ameliyat oncesi okumustum fatihte bir yer yazmislar hatta arayip konusmustum .. sifa bulanlar var gibi sonrasinda ben esime guvenemedim gitmez diye bunun icin ameliyat istedim - ama ben altrenatif tibba inaniyorum da cok uzman kisilerin olmasi gerekiyor . hayirlisi sonuclarini bizimlede paylasirsan seviniriz ..

kızlar 41 MERYEM SURESİNİ OKUMAK İÇİN LİSTEMİZ...

adzeynep

delinefsim

nazende88

herseygüzelolacak

okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..pazatresi günü başlarız ALLAHIN İZNİ İLE..

sıra bu şekilde yapmamın nedeni de ameliyat listesine göre yapmak istedim sizcede bir sorun yoksa eğer..

beni de ekle canim ne okursaniz hepsine katilirim tefriciye de cekebiliriz birlikte ..

kızlar eşim aradı :(:43::43::43:
syımız 5 milyon
hız hala %10
olmayacak galiba...:19::19::19::19:
boşuna umut etmek boşuna sanırım..kabullenmek gerekiyor blki de...

umudunu yitirme bu hiz dedikleri olay laboratuarda bile farkli olabilir biraz iyi bir laboratuara gidin .. benim esim de bugun verdi ama raporu detayli hatta videoya cekip cd veriyoalrmis dr da bakiyormus bakalim haftaya ben dr a gitme niyetindeyim sonrasinda sizinle paylasirim gerekenleri .. ne dicek bakalim bizede .. ne demisti jonguillerin doktoru sadece 20 tane sperme ihtiyacimiz var degilmi .. hadi umudun yerine gelsin .. 1 tane sperm icin ugrasanlar var halimize cok sukur dimi canim ..

kizlar bugun esim teste gitti ve simdi geldim lab. i aradim sonucu da 5 dakika once e-maille aldim .. daha esim gormeden size yaziyorum ..

ml de sayimiz 9 milyon - toplamda 27 milyon . ileri hizlimiz % 30 - yerinde hareketli % 8 - hareketsiz % 62 .. morfoloji % 4 ( ama sinir da % 4 gozukuyor ) ..

ameliyat oncesinde 8 milyon mlde vardi .. toplam 16 milyon idi ileri hareketli 0 idi ..yavas hareketli % 15 idi .. ama sanirim bunlarin test metodklari farkli .. sanirim bu iyi bi sonuc - referans da ileri hareketlinin % 32 olmasi gerekiyor yaziyor bizimki % 30 . hayirlisi bakalim haftaya simdi ilk isim benimde dr dan randevu alip gitmem ve gerekirse hemen arginmax ne ise destege baslamak ..

yani umudunu kesenlere soyluyorum benim anladigim kadariyla bizim hizda ise yaramis ameliyat demek ki .. bu nedenle sizde umudunuzu kaybetmeyin

kimseyle konusmadan size yazdim dualarinizi bekliyorum .. dun dogum gunumdu biraz yogundum mesajlari okuyamadim bakinca yazicam size ..

Hayirli olsun cnm cok sevindim senin adina eminim dahada yukselecek degerleriniz ve yakinda hamis kalacaksin.Bence artik esinde biraz olsun rahatlamistir kendine guvenir.Erkekler iste:34:Bu bence sana en guzel dogum gunu hediyesi olmus :16::16::16:

canım hızımız %10 ...:(
istemesem de umudum yıkılıyor..
ameliyta olalı 5 ayı gçti ..
hız %45 den 10 düştü:
sayı da önce 3 milyon du şimdi 5 ..
değerlerimiz allak bullak..
bu yüzden bklemek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum...

ahh canim benim yaa kiyamam bizimde 4.derece yuksek bayaa doktor anlatirkenn boylee huuuuuggggeeeeeeeee dedi o derece bekle tatlim 6.aya hatta 8 aya kadar dalgalanmalar oluyormus bizimde duzelecek insallah olmadi tup yapariz napalim kaderimizde yoksa elden birsey gelmez sabir insallah seneye hayatimiz daha farkli olacak inan buna

bu cupping therapy i bende ameliyat oncesi okumustum fatihte bir yer yazmislar hatta arayip konusmustum .. sifa bulanlar var gibi sonrasinda ben esime guvenemedim gitmez diye bunun icin ameliyat istedim - ama ben altrenatif tibba inaniyorum da cok uzman kisilerin olmasi gerekiyor . hayirlisi sonuclarini bizimlede paylasirsan seviniriz ..

Bende pek inanmıyordum ama bir kaç arkadaşımın farklı hastalıklardan dolayı şifa bulduğunu görünce fikrim değişti. Pazartesi ikinci seansımız var ve gelişmeleri size yazacağım umarım bizede şifa olur.

Hayirli olsun cnm cok sevindim senin adina eminim dahada yukselecek degerleriniz ve yakinda hamis kalacaksin.Bence artik esinde biraz olsun rahatlamistir kendine guvenir.Erkekler iste:34:Bu bence sana en guzel dogum gunu hediyesi olmus :16::16::16:

esimin daha haberi yok :) uyyuyor su anda ..yani testin sahibinden once siz ogreniyosunuz ne kadar degerlisiniz benim icin bilin yani :)

zaten kocamin sonuclardan da haberi yok degerleri dustumu ciktimi - hiz nedir morfoloj nedir ne olmasi gerekir hicc bilmez :) nasil olsa takip eden biri var - bugun teste gittigi icin memnun olmadi nefret ediyor test vermekten .. zorla gidiyor .. bakalim bende bir doktora gideyim de ne olcak .. Insallah canim dua edelim bakalim ..

Bende pek inanmıyordum ama bir kaç arkadaşımın farklı hastalıklardan dolayı şifa bulduğunu görünce fikrim değişti. Pazartesi ikinci seansımız var ve gelişmeleri size yazacağım umarım bizede şifa olur.

bu kupa tedavisi nasil yapiyolar bilmiyorum ama ben gecmiste hacamat yaptirdim ve cok faydasini gorenleri de bliyorum ben biraz detoks niyetiyle yaptirmistim bi hastaligim yoktu yani .. Insallah olur sizede sifa .. Allah yardimcimiz olsun hepimizin ..

canım sonuçlar güzel çıkmış sevindim:32::32:bizim değerler birbirine çok benziyor,bizim de ml de 10 milyon idi...sayımızın biraz dahya artması gerekiyor.zaten sizin ameliyat olalı sanırım 6 ay olduğu için çok yakında iyice düzeleceğine inanıyorum:49::49:

canım sonuçlar güzel çıkmış sevindim:32::32:bizim değerler birbirine çok benziyor,bizim de ml de 10 milyon idi...sayımızın biraz dahya artması gerekiyor.zaten sizin ameliyat olalı sanırım 6 ay olduğu için çok yakında iyice düzeleceğine inanıyorum:49::49:

insallah canim bizim daha 5 ay oldu hatta 1 hafta sonra 5 ay olcak .. ben dayanamadim 6 ayi bekleyemedim .. zar zor adami gonderdim :) bakalim dr ne dicek gorucez ne tavsiye edicek belki bizde su arginmax yada preseed gibi biseye baslariz ben sali randevu alabiirsem gideyim de iyice anlayalim herseyi sorayim . asilama icin ne gerekiyordu ? 10 milyon mu diyolar ?

bu kupa tedavisi nasil yapiyolar bilmiyorum ama ben gecmiste hacamat yaptirdim ve cok faydasini gorenleri de bliyorum ben biraz detoks niyetiyle yaptirmistim bi hastaligim yoktu yani .. Insallah olur sizede sifa .. Allah yardimcimiz olsun hepimizin ..

Kupa tedavisi ve harcaman aynı şey modern adı Cupa terapi aslında. Biz cok umitliyiz inşallah Allah dualarımızı kabul eder hepimiz bir evlat sahibi oluruz.

insallah canim bizim daha 5 ay oldu hatta 1 hafta sonra 5 ay olcak .. ben dayanamadim 6 ayi bekleyemedim .. zar zor adami gonderdim :) bakalim dr ne dicek gorucez ne tavsiye edicek belki bizde su arginmax yada preseed gibi biseye baslariz ben sali randevu alabiirsem gideyim de iyice anlayalim herseyi sorayim . asilama icin ne gerekiyordu ? 10 milyon mu diyolar ?

oo o zaman daha çookk yükselir...

aşılama için hareketli 5 milyon sperm isteniyordu sanırım tatlım.bence biraz bekleyin,değerler 6 aydan sonra düzelmeye başlıyor.

oo o zaman daha çookk yükselir...

aşılama için hareketli 5 milyon sperm isteniyordu sanırım tatlım.bence biraz bekleyin,değerler 6 aydan sonra düzelmeye başlıyor.

iyi bir doktor buldum bayan eside urolog bu nedenle ona gidicem insallah .. herseyi detayli konusucam - oda bekleyin derse beklerim bikac ay bide ilave ilaclar aliriz belki .. hayirlisi olsun .. dualasalim canim.

canım çok sevindim.ne güzel bak eşin kürleri falan uygulamamasına rağmen değerleriniz artmış.maşallah...
arginmax ya da benzeri bir takviye ile desteklerseniz daha da yükselir inşallah canım...
çok sevindim inan.sende doktora git bir görüş.zaten doktor size en uygun tedaviyi planlayacaktır...
sen hamile kalacaksın ve buraya yazacaksın benim içime doğuyor...sadece sabredip beklemek lazım...

kızlar 41 MERYEM SURESİNİ OKUMAK İÇİN LİSTEMİZ...

adzeynep

delinefsim

nazende88

herseygüzelolacak

okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..pazatresi günü başlarız ALLAHIN İZNİ İLE..

sıra bu şekilde yapmamın nedeni de ameliyat listesine göre yapmak istedim sizcede bir sorun yoksa eğer..

canım beni de ekle.yavaş okuyorum ama okuyabildiğim kadar okurum.

Back
X