- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
- Konu Sahibi delinefsim
- #4.061
Canım yaz istersen bildiğim kadar yorumlarım
En öenmli değerler hangileri ?
Yani hamilelik için.
Onları yazayım. Teşekkr ederim bu arada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaz istersen bildiğim kadar yorumlarım
En öenmli değerler hangileri ?
Yani hamilelik için.
Onları yazayım. Teşekkr ederim bu arada.
ml deki sperm sayısı,ileri hızlı sperm yüzdesi(a) , toplam hareketlilik yüzdesi(a+b) ve morfoloji değeri
Sperm sayısı çok iyi çıkmış,morfoloji who kriterine göre ise zaten iyi,hareketlilik de iyi.Yani değerleriniz gayet güzel maşallah.Sizin sorun neydi,ne kadar süredir çocuk düşünüyosunuz?Ml'de : 90.750.000
Toplam : 217.800.000
İleri hızlı : Taze %70, 1 saat %57
Toplam hareketlilik yüzdesi diye bişi yok malesef.
Morfoloji de Normal; %57
Anormal; Baş %36, boyun %5, kuyruk %2, Toplam %43
Anlayan herkes yorumlasın lütfeeeeennn :)
Sperm sayısı çok iyi çıkmış,morfoloji who kriterine göre ise zaten iyi,hareketlilik de iyi.Yani değerleriniz gayet güzel maşallah.Sizin sorun neydi,ne kadar süredir çocuk düşünüyosunuz?
Biz daha 2 aydır deniyoruz :)
Eşimden yana bi sıkıntı yok aslında. Sadece değerlerine tekrar baktırmasını istedim. Bende bi sorun var. Tedbir amaçlı baktırdık.
Benim sorunum da tek yumurtalığımın yok denilecek kadar küçülmüş olması ve diğerinin de küçülebilme ihtimali.
3-4 sene sonra doğurganlığım bitebilir. Doktor 1 sene doğal yollarla deneyindedi bakalım ne zaman olacak :)[/QUO
Daha çok yeniymiş olur inş.Hiç bi sıkıntısı olmayanlara bile 1 sene süre veriyorlar,normal kişilerde bile hamile kalmak o ay için %25 miş.Sen kendin için yumurtalarını büyütmek için kürler uygula çakşır suyu var bi araştır istersen.
Biz daha 2 aydır deniyoruz :)
Eşimden yana bi sıkıntı yok aslında. Sadece değerlerine tekrar baktırmasını istedim. Bende bi sorun var. Tedbir amaçlı baktırdık.
Benim sorunum da tek yumurtalığımın yok denilecek kadar küçülmüş olması ve diğerinin de küçülebilme ihtimali.
3-4 sene sonra doğurganlığım bitebilir. Doktor 1 sene doğal yollarla deneyindedi bakalım ne zaman olacak :)[/QUO
Daha çok yeniymiş olur inş.Hiç bi sıkıntısı olmayanlara bile 1 sene süre veriyorlar,normal kişilerde bile hamile kalmak o ay için %25 miş.Sen kendin için yumurtalarını büyütmek için kürler uygula çakşır suyu var bi araştır istersen.
Şu an İ. Saraçoğlu nun soğan kürünü uyguluyorum. Elimden geleni yapıcam :)
Ayrıca tek bi doktora gittim. İçim rahat değil o yüzden. Başka bi doktora daha gidicem.
tatlım bu mesajını kaçırmışım.
hemen yaz bize sonucu,inşallah yüzünüz güler bu testle...
Allah'ım ben bu rakamı rüyada bile göremem heralde maşallahhh
tabi hareket ve morfolojide müthiş önemli...
ynlış diyemem ama gnlde adetn bittkten 4 gün sonra başla diye duydum bnde öyle ypıyorum
canm bu degerler amelıyattan snrakı sanrım sayı super ama hareket ve morfolojı yanı seklıde onemlı tam detaylı yazarsan kızlarda yorumlar
Kizlar sayfalar yinr cok ilerlemis bakamadim kusuruma bakmayin bende keyifler pek iyi deil.. 2. Asilamam da tutmadi.. artik ara veriyoruz cynku esimin bademcik ameliyati olup su antibiyotiklerden kurtulmasi lazimmis.. ayin 10 gunu antibiyotuk kullaniyor.. psikolojim biraz bozuldu yoruldum.. ameliyat olali 10 ay bitti.. birazcik herseyden uzak durup kendimi toparlamak istiyorum.. destekleriniz arkadasliginiz icin tesekkur ederim insallah cok beklemeden hamile haberlerinizi aliriz.. ama ben bi sure buralarda olmayacam.. yine gelicem amakocaman opuyorum sizleri allaha emanet olun
![]()
1 ay daha vitamin kullancaz..sonra aşılama yapabiliriz inşallah...
Ml'de : 90.750.000
Morfoloji de Normal; %57
Hayirlisi olsun cnm biraz kendini toparla sonra yine geri gel ama sensiz buralarin tadi olmaz.Esinde ameliyatini olsun ondan sonra yaptirin asilamanizi madem anladigim kadariyla o buyuk olcude etkiliyor.Insan cok sarsiliyor malesefKoyver herseyi bakalim belkide ozamanda hamiile kalirsin genelde hep oyle olmuyor muEn kisa surede hamileyim diye haberler verir gelirsin insalllah kendine iyi bak
Canim esinin sayilarinda hicbir problem yok bence hele biz bu rakamlari omrumuz boyunca goremeyiz heralde.Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin.Demissin bendede sorunvar heerkese diyorum esimin kuzeninin rahmi yamukmus doktor sen nasil dogal hamile kaldin mucize bu demis.Hemde evlediginin 2.ayi hamile kaldi.Iste Allahim vermek istedigine veriyor
kızlar biz 45 gün boyunca arinmax kulndık...ama kutusu 15 gün gidiyor ve maddi olarak olarak zorluyor biraz...
arinmax içeri şöyle..
Tek Tablet Degerleridir :
Vitamin A : 833,33 IU
Vitamin C : 10 mg
Vitamin E : 5 IU
Niacin : 3,33 mg
Pantothenic Acid : 1,67 mg
Vitamin B-6 : 0,33 mg
Vitamin B-12 : 1 mcg
Biotin : 50 mcg
Çinko (Zinc) : 1,25 mg
Kalsiyum : 83,33 mg
Thiamin : 0,25 mg
Damiana Leaf : 8,33 mg
L-Arginine : 416,67 mg
Ginseng : 16,67 mg
Ginkgo Biloba : 8,33 mg
Folic Acid : 66,67 mcg
Demir : 1,5 mg
Riboflavin : 0,283 mg
şimdi ise muhteşem üçlü diye vitamin var...
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ
ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ
SIVI L-CARNITIN ŞURUP
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) içeri ise şöyle
Bir kapsülün içeriği:
G115 Pharmaton 40.0 mg
Vitamin A 2667 IU
Vitamin B1 1.40 mg
Vitamin B2 1.60 mg
Vitamin B6 2.00 mg
Vitamin B12 1.00 mcg
Biotin 150.00 mcg
Nikotinamid 18.00 mg
Folik asit 0.10 mg
Vitamin C 60.00 mg
Vitamin D3 200 IU
Vitamin E 10.00 mg
Bakır 2.00 mg
Selenyum 50.00 mcg
Manganez 2.50 mg
Magnezyum 10.00 mg
Demir 10.00 mg
Çinko 1.00 mg
Kalsiyum 100.00mg
Lesitin 100.00 mg
Yardımcı maddeler: Kolza yağı, doymuş yağ, etil vanilin, yer fıstığı yağı, orta zincirli trigliseritler, jelatin, gliserol %85, siyah demir oksit (E 172), kırmızı demir oksit (E 172). 30 kapsüllü olan nette yaklaşık 30 lira.
Çinko sülfat, Modifiye Nişasta, Laktoz, Bağlayıcı(Mikrokristalin selüloz),
VitaminC, Dağıtıcı (Karboksimetilselüloz Na tuzu), Kaydırıcı (Mağnezyum Stearat).
zinco nun içeriği
15 mg çinko
60 mg Vitamin C içerir.
SIVI L-CARNITIN ŞURUP
yapılan çalışöalara göre sperm artıcı olarak kulnıyor..
Ml'de : 90.750.000
Morfoloji de Normal; %57
arginmax i bilmiyorum ama bence mutlaka proxeed plus kullanin canim herkes cok faydasini goruyor..birde pree seed jel var oda iliski sirasinda spermlerin hizli harket etmesini sagliyormus bunuda bir arstir derim..
evet bende teyid ediyorum degerlerin cok guzel bildigim kadariyla .. Insallah senin sorununda tez zamanda duzelir de hamile kalirsin . kac yasindasin bu arada ? ne kadarlik evlisin 6 ay gozukuyor sadece dogrumu :)
İnşallah :)
24 yaşındayım. 6 ay evet. 2 aydır deniyoruz. Benim doktorum korkuttu biraz beni. Doğurganlık oranım baya düşükmüş söylediğine göre. 1 sene olmazsa tüp bebek yaparız dedi ama baska bi doktora daha gideceğim inş.
dur canim ya bende zannettim ki cok buyuksun dur bakalim artik millet 40 indan sonra dogum yapiyor .. neden dusukmus ki dogurganlik oranin .. nerdesin istanbulda isen sana dr tavsiye edebilirim ben iyi bi dr buldum bu hafta gidicem .. cok methini duydum her giden cok memnun bencede iyi bir doktora ihtiyacin var .
Evet daha küçüğüm, olur Allah ın izniyle :)
AMH diye bi test var, onun sonucu çok düşük çıktı. Tek yumurtalığım görülmeyecek kadar küçük olduğu için yapıldı o test.
İstanbul anadolu yakasındayım ben de.
evet amh yumurta reservlerine bakmak icin yapiliyormus hayirlisi .. ben avrupa yakasindayim insallah bu hafta gidecegim dr bu http://www.berraonsoygidemez.com/ her giden cok memnun .. bana asilamada benim metodun sansi % 50 dedi telefonda .. face de de takipcileri var herkes cok guzel seyler yazmis ozel muayenahanesi var ucreti 150 tl imis her hastasiyla en az yarim saat konusuyormus .. dua ile dogum yaptiriyormus .. ben daha gitmedim ama gitmeden sevdim .. istersen bi gorun sen bilirsin ..
evet amh yumurta reservlerine bakmak icin yapiliyormus hayirlisi .. ben avrupa yakasindayim insallah bu hafta gidecegim dr bu http://www.berraonsoygidemez.com/ her giden cok memnun .. bana asilamada benim metodun sansi % 50 dedi telefonda .. face de de takipcileri var herkes cok guzel seyler yazmis ozel muayenahanesi var ucreti 150 tl imis her hastasiyla en az yarim saat konusuyormus .. dua ile dogum yaptiriyormus .. ben daha gitmedim ama gitmeden sevdim .. istersen bi gorun sen bilirsin ..