- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
- #4.101
Kizlar sayfalar yinr cok ilerlemis bakamadim kusuruma bakmayin bende keyifler pek iyi deil.. 2. Asilamam da tutmadi.. artik ara veriyoruz cynku esimin bademcik ameliyati olup su antibiyotiklerden kurtulmasi lazimmis.. ayin 10 gunu antibiyotuk kullaniyor.. psikolojim biraz bozuldu yoruldum.. ameliyat olali 10 ay bitti.. birazcik herseyden uzak durup kendimi toparlamak istiyorum.. destekleriniz arkadasliginiz icin tesekkur ederim insallah cok beklemeden hamile haberlerinizi aliriz.. ama ben bi sure buralarda olmayacam.. yine gelicem amakocaman opuyorum sizleri allaha emanet olun
![]()
canım ne desem teselli vermeyeceğini biliyorum.o yüzden acını yaşa,sonra buraya güçlü bir şekilde gel...
hoşgeldin...mrb kızlar bende bu siteyi hastalığımızı öğrendiğimizden beri takip ediyorum yeni üye oldum.Biz de çocuk düşünmeye başlayıp olmayınca eşim ürolojiye muayene oldu ve varikosel olduğu tespit edildi ve sperm değerleri baya kötü çıktı,moralimiz çok buzulduüç dr muayene oldu ve hepsi ameliyat dediler.19 aralıkta ameliyat olduk.Şimdi beklemedeyiz.Her ay umutlanıyorum ama olmayınca çok üzülüyorum
![]()
henüz ameliyat olalı çok az olmuş.en az 6 ay beklenilmesi gerekiyor değerlerin düzelmesi için.varikosel sabır isteyen bir hastalık,sabredersek üsesinden geliriz Allah'ın izniyle...bak bizim 15 ay oldu ameliyat olalıı,ben bile karamsar değilim,sen hiç olma

Ml'de : 90.750.000
Toplam : 217.800.000
İleri hızlı : Taze %70, 1 saat %57
Toplam hareketlilik yüzdesi diye bişi yok malesef.
Morfoloji de Normal; %57
Anormal; Baş %36, boyun %5, kuyruk %2, Toplam %43
Anlayan herkes yorumlasın lütfeeeeennn :)
ohh maşallahh