• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben de okuyacağım ama zaman sınırlamamız var mı?

bir de bu AMH değerine adetlı ıken mı bakılıyo yoksa herhangı bır zamanda bakılır mı?

canım ne desem teselli vermeyeceğini biliyorum.o yüzden acını yaşa,sonra buraya güçlü bir şekilde gel...

hoşgeldin...
henüz ameliyat olalı çok az olmuş.en az 6 ay beklenilmesi gerekiyor değerlerin düzelmesi için.varikosel sabır isteyen bir hastalık,sabredersek üsesinden geliriz Allah'ın izniyle...bak bizim 15 ay oldu ameliyat olalıı,ben bile karamsar değilim,sen hiç olma:16::16::16:

ohh maşallahh:nazar::nazar:tatlım sonuçlar süper hiç bir problem yok,doğru tedaviyle kısa zamanda hamile kalırsın hiç korkma.

Çok şükür. Darısı başınıza inşallah

bir de bu AMH değerine adetlı ıken mı bakılıyo yoksa herhangı bır zamanda bakılır mı?

.
zamn sınırı yok sadece kişi basına 41 tane okuyacağiz...ne kadrr erken olkursak o kadr iyi..2. kişiye geçeriz..

Son düzenleme:

canm bu amh testı once hormon testlerı yapıyo sonra bı terslık varsa amh ye bakılıyo sen yaptrdnmı rutın kontrolleri

tamam canımmm...yaptım zaten şimdi gelenleri ekliyelim pazartesi okumaya başalrzz..

14 gün kaldı 6. ay olmasına...ama eşim hızı yanlış söylemiş...hızlı harekli %10 yavaş harekli %25 yerinde haretli de % 10 yani toplam %45 haretli sperm var...

tatlım çok kötü değil zaten toplam hareketli %50 olması gerekmiyor mu? sperm konsantrasyonunuz kaç tatlım? siz bence tam 6.ay bir daha verin test geçen doktor bize daha yeni test yaptık diye test yapmadı yenilensin diye belki de henüz yenilenmemişti. bugün kime okuyacağız Türkçe mealini değil dimi Arapçasını okuyacağız.

İnşallah canım ağzından bal damlıyo, duymak bile güzel duygu:46:
Bu arada bizim sperm sayısı 19 milyon,ileri hızlı sıfır ve morfoloji %2. Sürekli araştırmaya çalışıyorum ileri hız ve morfoloji çok zor düzeliyo sanırım. Değerleri bizim gibi olan ameliyat olup düzelen var mı acaba?:44:

tatlım bizim morfoloji bazı testlerde sıfır bazılarında %16 falan oluyordu WHO kriterine göre sıfırı 2 3 kere gördük yani hızımız da aynı şekilde ameliyattan sonra morfolojimiz WHO kriterine göre %33 oldu hızımız %5 oldu canım diğer değerlerimizde çok düşüktü ameliyattan sonra değerler normale döndü ... hızın daha iyi olması için şuan argınmax kullanıyoruz...

tatlım çok kötü değil zaten toplam hareketli %50 olması gerekmiyor mu? sperm konsantrasyonunuz kaç tatlım? siz bence tam 6.ay bir daha verin test geçen doktor bize daha yeni test yaptık diye test yapmadı yenilensin diye belki de henüz yenilenmemişti. bugün kime okuyacağız Türkçe mealini değil dimi Arapçasını okuyacağız.

tatlım bizim morfoloji bazı testlerde sıfır bazılarında %16 falan oluyordu WHO kriterine göre sıfırı 2 3 kere gördük yani hızımız da aynı şekilde ameliyattan sonra morfolojimiz WHO kriterine göre %33 oldu hızımız %5 oldu canım diğer değerlerimizde çok düşüktü ameliyattan sonra değerler normale döndü ... hızın daha iyi olması için şuan argınmax kullanıyoruz...

o yazmıyor sanırım..evde de dğeilim..test yanımda değil...
siz ala arinmax mı kullnıyorsunuz ...

canm bu amh testı once hormon testlerı yapıyo sonra bı terslık varsa amh ye bakılıyo sen yaptrdnmı rutın kontrolleri

evt canım benım fsh ve e2 yuksek bıraz

duyduğuma adetin 3. günü yaptırıyor..bu test hormon testi gibi bişey mi..?

sanrm canım yumurtalık kalıtesını gösterıyrmus

.
zamn sınırı yok sadece kişi basına 41 tane okuyacağiz...ne kadrr erken olkursak o kadr iyi..2. kişiye geçeriz..

tamam canım ben 3 tane alayım o zaman

o yazmıyor sanırım..evde de dğeilim..test yanımda değil...
siz ala arinmax mı kullnıyorsunuz ...

tamam canım ben bir kere Meryem suresi okudum gün içinde okuyabilirsem tekrar yazarım. evet tatlım 3 4 gün sonra bitecek ilaç yeni ilaç alacağız tribestan diye doktor tavsiye etti nisanın 16 sında yeni test yaptıracağız.

tamam canım ben bir kere Meryem suresi okudum gün içinde okuyabilirsem tekrar yazarım. evet tatlım 3 4 gün sonra bitecek ilaç yeni ilaç alacağız tribestan diye doktor tavsiye etti nisanın 16 sında yeni test yaptıracağız.

canım sperm kont.derken ml de ki sperm den mı bahsettin...ml deki 20-120
...bizde 1 ay boyunca bir kutu arinmax kullanacağız yani günde 6 tane alınırken eşim 3 tane kullanacak...
yanında pharmaton kullancak içerik olarak vitamin deposu sanki...

canım sperm kont.derken ml de ki sperm den mı bahsettin...ml deki 20-120
...bizde 1 ay boyunca bir kutu arinmax kullanacağız yani günde 6 tane alınırken eşim 3 tane kullanacak...
yanında pharmaton kullancak içerik olarak vitamin deposu sanki...

doktor mu verdi bu ilaçları canım. evet ml sayı total sayı değil canım... yani %20 mi yani ml deki?

benim adetin 3. gunu bakilmisti canim..34 yasindayiim ve 0.82 cikti..ben yurt disindayim burda 0.50 nin altinda ise dusuk sayilir dediler ama genelde 1 in altina dusuk deniyor sanirim..yani yumurtalik rezervin hakkinda bilgi veriyor..

tabii Rabbim muhtaç etmesin ama böyle tedaviler de iyi ki var.yoksa ne yapardık,neye sığınırdık...
doğal,tüp ,aşılama ne farkeder ki sadece süreç tüp bebekte daha zor ama sevinci de eminim daha farklı olur.

dogru soyluyorsun canim..ozellikle erkek infertilitesinde ivf/icsi yontemleri cok faydali diyorlar zira sperm yavas diyelim zaten yumurtanin icine enjekte edildiginden hiz problemi ortadan kalkmis oluyor..neyse sizler bunlari dusunmeyin simdi insallah gerek kalmadan once gobisiniz sonra kucaginiz dolar:)

Back
X