• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar Zeynep arkadaşımız için şuana kadar 25 Meryem suresi okundu... bugün ve pazar gününe kadar okuyan arkadaşlarım bana msj atarsa sevinirim. delinefsim arkadaşımız pazar gününe kadar yokmuş yerine listeye ben bakacağım listeyi takip etmek isteyen varsa listeyi teslim edebilirim:1:

Kızlar Zeynep arkadaşımız için şuana kadar 25 Meryem suresi okundu... bugün ve pazar gününe kadar okuyan arkadaşlarım bana msj atarsa sevinirim. delinefsim arkadaşımız pazar gününe kadar yokmuş yerine listeye ben bakacağım listeyi takip etmek isteyen varsa listeyi teslim edebilirim:1:

selam canim benden de 2 tane ekle bugun okudum

kizlar bu adet gecikmesiyle ilgili ben bi dr ile konusmustum da kadinlarin 3-5 sene de bir duzenleri degisirmis hep ayni olmaz demisti zeynebinde degisme donemi olabilir .. bunun icin bence hic birimiz testte sonuc cikmayinca umutlanmayalim birbirimizide acabalarla etkilemeyelim :) biraz gercekci olalim ki sonra uzulmeyelim dimi canim :)

umut dunyasi iste napalim:) ama dogru benimde gecen sene mart ayinda 10-15 gun gecikmisti bak simdi hatirladim sen soyleyince..galiba mevsimsel degisiklikler hormonal dengeler uzerinde etkili..ama yinede hayirlisini dileyelimm...

benim etrafımda bu konuyu konuştuğum bir eşim bir de annem var.eşim saolsun dinler,anlamaya çalışır ne yapalım desem tamam der.ama işte bir erkek nereye kadar anlayabilirki.bazen eksik kalıyor gibi.annem de hep dua eder,nerde ne duysa gelir anlatır,şu iyiymiş bu iyiymiş diye.ama yinede bazen kendimi yalnız hissediyorum.o zaman buradaki arkadaşlar saolsun yalnız olmadığımı gösteriyor bana.ya da ne bileyim hiç çocuğun olmaz dendiği halde çocuğu olanları okuyunca mutlu oluyorum .olacak bizimde olacak sadece hayırlı bir zamanı var diyerek yeniden umutlanıyorum.haklısın aslında olumsuz düşünerek hem kendimize zarar veriyoruz hem de bu süreci zorlaştırıyoruz.en iyisi senin dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun...
canım sana da inşallah transferin sonucu hayırlı haberler almak nasip olur.inşallah hamiş olursun biz de arkandan geliriz...

pozitif olmaya devam canim bu bahar hepimize bebislerimizi getirecek insallahhh:16::16:

test yapmıştım negatifti az önce de adet oldum çok şükürrr..

çok sevindim bir sorun olmadığına.ayy heyecanlı bir süreç değil mi:49::49::49:inşallah güzel haberini alacağız.

oh gozun aydin canim bazen adet olabilmek bile ne kadar rahatlatiyor insani dimi, bende dogum kont hapini cumartesi birakmistim 2 gun icinde hemen geldi sagolsun:) insallah son adetler olur bunlar yarabbiii duy sesimizi:)

ben hafta sonu ancak okurum canim, daha bitmedi..haber ederimm

:nazar::nazar:MERYEM SURESİNİ OKUMA LİSTEMİZ:nazar::nazar:

:16::16::unvelivable arkadaşımız meryem suresini okuduk bitirdik ALLAH KABUL ETSİN...:16::16:

:8:adzeynep arkadaşımız için okumaya başlıyoruz...:8:

optimist3__6

delinefsim__2

jonguil __7

leman24__5

littlebirdie __2

adzeynep__2

nazende88_3

KIZLAR LİSTEMİŞ ŞİMDİLİK BU ŞEKİLDE AMA BN PAZAR GÜNÜNE KADR GİREMİYECEĞİM..RİCA ETSEM BİRİNİZ LİSTEYİ TAKIP ETSENİZ...GELİNCE İLK SAYFAYA EKLERİM..

son durum hadi kızlar okuyalım Zeynep arkadaşımızı bitirelim....

Canlar hayirli cumalar.
Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.Ben meryem suresini okuyamiyorum adet oldugum icin insallah bitince devam ederim.
Bugun doktora gittim hormonlara baktilar birde smear alinmisti onunda sonucu cikmis normal dediler.

Ama hsg birdahaki aya kaldi hastanede sira yokmus gerci ozele gitme fikride var aklimda ama karar veremedim birdaha ki ayimi beklesem diyorum hayirlisi bakalim.Bu ay icinde de esim test yaptirsinda bakalim ne cikcak sonucu
Ona gore ne yapcagimizi dusunuruz.Hepimiz icin Rabbim hayirlisini versin insallah

Canlar hayirli cumalar.
Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.Ben meryem suresini okuyamiyorum adet oldugum icin insallah bitince devam ederim.
Bugun doktora gittim hormonlara baktilar birde smear alinmisti onunda sonucu cikmis normal dediler.

Ama hsg birdahaki aya kaldi hastanede sira yokmus gerci ozele gitme fikride var aklimda ama karar veremedim birdaha ki ayimi beklesem diyorum hayirlisi bakalim.Bu ay icinde de esim test yaptirsinda bakalim ne cikcak sonucu
Ona gore ne yapcagimizi dusunuruz.Hepimiz icin Rabbim hayirlisini versin insallah

çok şükür canım sorun çıkmadığına sevindim.inş bir dahaki ay adetin gelmez tüplerine baktırmana gerek kalmaz canım.

çok şükür canım sorun çıkmadığına sevindim.inş bir dahaki ay adetin gelmez tüplerine baktırmana gerek kalmaz canım.
Canim sagol.keske gerek kalmasa bilmiyorum belkide bosuna telas ama iste oncesinde bir operasyon olunca kafa karisiyor.Bakalim esimin sonuclari nasil gelcek onada proxeed disinda birseyler denemekvistiyorum duruma gore birde zeynepcik gibi bir yanim preseede gidiyorya hayirlisi..

Canim sagol.keske gerek kalmasa bilmiyorum belkide bosuna telas ama iste oncesinde bir operasyon olunca kafa karisiyor.Bakalim esimin sonuclari nasil gelcek onada proxeed disinda birseyler denemekvistiyorum duruma gore birde zeynepcik gibi bir yanim preseede gidiyorya hayirlisi..

canım bi o jel kaldı kullanmadığımız onu da yakında kullanırız deneme tahtası olduk valla önümüze ne çıksa almak istiyoruz:9::9: biz daha ilaç kullanmıyoruz canım argınmax kullandık 1 ay nisanda yeniden test vereceğiz bakalım ne oldu son durum diye .eşim çok ilaç içti biraz dinlensin adam içi dışı kür ilaç oldu:9::9:

hoş geldin tatlımmm...bizdee aynı tas aynı hamam..biraz zeynepi merak ediyoruz..henüz adet olmadı..kan testi yaptı _ çıktı ama o kırmızılar gelmeyene kadr inanmıyoruz tabi...inşallah sen adet olmazsın ...

hosbulduk tatlim,ozledim sizleri..Insallah zeynebin adeti gelmez tabi benimde ama hic umudumm yok be tatlim bu ay en iyisi umutlanmamak.Doktora gittim bugun genel check-upim vardi bugune dedim kan tahlili idrar tahlili yap belli olmaz daha var adetine dedi.Cikabilirde ama negatifte cikabilir dedi sonrasinda pozitifte cikar dedi bekle bosuna kan verme dedi 2 gun var zaten surda gelmesine ama hic belirtim yok sanki bu sefer yada ben gripten anlamiyorum.Sadece midem bulaniyor zorla yemek yiyorum ve bazen de cikariyorum yedigimi fena usuttum ben.

tatlım,aynı şeyleri yaşıyoruz...bende varikoseli daha önce hiç duymamıştım,kadınlar kulübüyle tanışmamda varikosel sayesinde oldu...
ne yapalım,bunda da vardır bir hayır diyorum.inşallah yakında bizi sevindirecek güzel şeyler olacak ben inanıyorum...
içini ferah tut tatlım.

ya merak ettim seniii...geçmiş olsun tatlım..

ben adet oldum az önce,zaten kan testim negatifti...sanırım öylesine bir gecikeydi,adet olduğum diye hiç bu kadar sevinmemiştim:9::9:

bende sirayla okuyup cevp yaziyordum insallah olmamistir diye neyse hayirlisi olsun be canim.Baya kotu usuttum doktordan geldim bana tetanoz asisi yapti birde :9:

KIZLAR 8 MART DUNYA KADINLAR GUNUNUZU KUTLARIM.SIMDIDEN KUTLAMAK ISTEDIM YARIN GIREMEM.DAYAGA VE PSIKOLOJIK BASKIYA HAAYYIIIIRRRRRR DIYORUZ.KAHROLSUN DAYAKCI HAKARET EDEN ERKEKLER:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::32::32::32:

oh gozun aydin canim bazen adet olabilmek bile ne kadar rahatlatiyor insani dimi, bende dogum kont hapini cumartesi birakmistim 2 gun icinde hemen geldi sagolsun:) insallah son adetler olur bunlar yarabbiii duy sesimizi:)

kesinlikle...
ayy inşallah dediğin gibi son adetlerimiz olur bunlar:49::49::49:

ohh maşallah...epey okunmuş,Allah razı olsun hepinizden.malum ben bugün adet olduğum için 7 gün izinliyim:26::26::26:

preesed epey kafama yattı tatlım,bir o kalmıştı kullanmadığım,bu ay onuda deneyeceğim nasipse.yarın sipariş vereceğim bakalım.139 lira fiyatı,epey pahalı ama 9 kullanımlıkmış.2 ay kullanırım kritik günlerde.

Back
X