kızlar merhaba, biz bugün benım rutin kontrollerim için doktora gittik. bu gittiğimiz doktor bayağı iyidir ankara'lı kadınların çoğu ismini duymuştur. eşim ameliyat olalı henüz 1 ay oldu,ve doktor bize önümüzdeki 6 ayın çok önemlı olduğunu... 6 ay içinde değerlerde yükseliş olacağını fakat 6 aydan sonra yavaş yavaş düşmeye başlayacağını söyledi. benden hemen rahim filmi istedi, onun sonucuna göre ilaç verebilirim ( tahminimce klomen ve çatlatma iğnesi verecek) ya da hiç ilaç kullanmayalım kendı halinize bırakalım 6 ay içinde olmazsa aşılamayla falan hiç uğraşmadan tüp bebeğe geçeriz dedi. bizim ileri hareketli 0 olduğu için, değer yükselmezse aşılamanın hikaye olduğunu tüp bebeğin mantıklı olduğunu anlattı. varikosel bi hastalık değil ve kesin bir çözümü yok sokakta gezen 10 erkekten 8'i varikosellidir . bazısını etkiliyor bazısını etkilemiyor dedi. çok konuştu, hatta beni bi dövmediği kaldı, kilo vermem gerektiğini bu şekilde gebeliği zorlaştırdığımı( son 1 yılda 10 kilo aldım) - stresten yemek yediğimi söyledim senin yaşındakıler daha evlenmediler bile, neyin stresi... ben senin bebeğin olur diyorum, sende söz ver kiloları ver dedi. el sıkışıp anlaştık:) kendinizi kötü hissetiğinizde pozitif bir kadın doğumcuya gidin bende psikolog etkisi yarattı bu adam