- Konu Sahibi delinefsim
- #4.681
jonguil__5
optimİst3__3
unbelivable__3
benay27__1
leman24__5
littleribirde__4
canim 3 tane de ben okudum bu sabah .. okurum ama yine aksam bakarim eksik varsa okurum .. hadi bugun yarin bitirmeye calisalim ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jonguil__5
optimİst3__3
unbelivable__3
benay27__1
leman24__5
littleribirde__4
kız yok ultrasonla yumurtalara rahıme bakıyo bu kan tahlılı baska kadınkık hormonlarj bıde gebelıge engel olabılecek testler var tatlım troıd falan adetlıykende baksın dr bısey olmaz hersey ozmn bellı oluyo kıst varmı yokmu
alala benimde bazen 1 2 gün önce ya da sonra kayma oluyor yani düzensiz değil pko mu var dedi doktor ben bütün tetkiklerden geçtim bir tek adetin 3 .günü doktora gidip hormon testi yaptırmadım...hormon testini kanla mı bakıyorlar?alttan muayene falan yapmıyorlar demi?
tamam tatlım bizi de habersiz bırakma..
hiç hormon testine gitmedinmi kandan değerlerine bakıyolar. oda önemli bende tsh yüksek çıktı tirotim varmış
yok baktırmadım tüpüme her şeyime bakıldı bi ona baktıramadım ya adetin 3 .günü hiç denk gelmedi hastaneye gidemedim ay gideyim bu ay kesin belki de bir sorun var![]()
ultrasonla da mı bakıyorlar hormonlara...yani ben alttan muayene oldum canım ama adetin 3.günü değil ya adetliyken alttan muayene mi olur![]()
jonguil canim sende bisey yok :) simdi okudumda bikac yazini belki bende de bisey var moduna girmissin :) cik bu moddan guzelim aaa :) madem buyugum cogunuzdan biraz ablalik yapayim .. yine de git dr a baktir ama dur guzelim olcak insallah hepimizin guzel guzel bebekleri .. olumlu dusunelim .. dua ediyoruz daha cok edelim ..
tamam canım sperm sonuçlarını alır almaz yazarım. hafta ya adetim biter buyük ıhtımalle diğer hafya cumartesi veririz tes
canım kaçtı tıroıd?
evt canım 3. 4. gün ultrasonla alttan yumurtaların durumuna bakıyo. sonra da kan verıyorsun onları ihmal etme bence.
fsh, estradıol,prolaktın,lh,tsh daha vardır doktoruna söyle bütün hormonlarıma baktrmak istıyorm dıye o ısaretler
canim 3 tane de ben okudum bu sabah .. okurum ama yine aksam bakarim eksik varsa okurum .. hadi bugun yarin bitirmeye calisalim ..
evet ama baksana 3 gün gün gecikme oluyormuş pko çıkmış volim de ya bende de çıkarsa( ilaç mı veriyorlar o zaman ya bugüne...ya tatlım inan stres oldum biliyorum hepimiz aynı durumdayız eşimin arkadaşları arayıp eşim hamile diye haber veriyorlar eşimde bir tek biz kaldık falan dedikçe ben çok kötü oluyorum.ya dengesiz arkadaşı eşimin durumunu biliyordu eşi test yapmış hamileymiş eşimi aramış 2 3 gün önce ilk sana haber veriyorum daha babamlar bile bilmiyor demiş alahım ya rabbim ya bilerek mi yapıyorlar eve geldim eşim bi haberim var dedi ne dedim kadir de baba oluyormuş bi biz kaldık dedi gözleri kıpkırmızıydı ben yokken ağladı mı anlamadım ama çok sinir oldum ya .
tamam stres olma esinde uzulebilir hayat bu inan hic tepki vermeyen es daha zor .. benimki hepten icine kpandi - eskiden disarda bana bebekleri gosterir severdi uzaktan simdi arada diyorki cocuk istemiyorum benbiliyorum aslinda istiyor ama oyle davraniyor - bi suru macunlar aldik yemedi - sen dusunme boyle degerlerimiz bi ciksin - sen demistin degerlerimiz yakin diye .. daha yeterli degil demekki olur insallah en dogru zamada en hayirlisi olur ..kac ay olmustu sizin daha .. en son testiniz kacti canim > bizim yakindi dimi sonuclarimiz ?
canım 2.5 yıl oldu.en son testimiz
sperm sayısı:76
sperm konsantrasyonu:25
morfoloji(WHO):%33
hareketlilik:61
ileri hızlı:%5
bizim sorun ileri hızda ama doktor 2010 yılına göre ileri hızlı a+b toplamın %35 olduğunu söylüyor bizim a+b:%42 ama bence yetersiz...
sizin en sonki testiniz nasıldı canım hatırlayamadım
bizim de sayimiz dusuk 9 milyon mlde toplamda 27 .. ameliyat olali 5 ay oldu .. ileri hiz artmis bizdede % 30 olmustu .. hayirlisi canim .. sizin sayi cok oldugu icin bence etkilidir .. olmadi bende ciddi ciddi asilama dusunuyorum hatta ikiz olabilir diye de belki avantaj olur beklemiyim mi diyorum .. hayirlisi olsun canim .. siizinde a b toplami iyi dktorun dediklerini hatirla .
alala benimde bazen 1 2 gün önce ya da sonra kayma oluyor yani düzensiz değil pko mu var dedi doktor ben bütün tetkiklerden geçtim bir tek adetin 3 .günü doktora gidip hormon testi yaptırmadım...hormon testini kanla mı bakıyorlar?alttan muayene falan yapmıyorlar demi?
yok canım öyle düşünme illa öyle diye var olacak değilçç
benim de birtek rahim filmim kaldı bu gidişle çektircem sanırım.
bazı dr.lar bakma taraftarı çünkü daha net görebiliyorlarmış ..hormonlar kan ile bakılıyor inş sorun çıkmaz canım
kızlar bızım ılıskı en son cumartesı oldu bugun esım test versın dıyorum olurmu perhız suresını nasıl ayarlıycaz kac gun olmus oluyo
syy kuzum beniimmm:)))çok güldüm sana yaaa...bitanem sende pko olsa inci kolyesi gibi dizi dizi kistlerin olur.buda ultrasonla çok rahat görünür.1 günlük 2 günlük gecikmeler önemli değil.kendinde sorun arama kızzz...kocayı düzelttin sıra kendine mi geldi...kızacam bak sana heeeyok baktırmadım tüpüme her şeyime bakıldı bi ona baktıramadım ya adetin 3 .günü hiç denk gelmedi hastaneye gidemedim ay gideyim bu ay kesin belki de bir sorun var![]()
kızlar bızım ılıskı en son cumartesı oldu bugun esım test versın dıyorum olurmu perhız suresını nasıl ayarlıycaz kac gun olmus oluyo
syy kuzum beniimmm:)))çok güldüm sana yaaa...bitanem sende pko olsa inci kolyesi gibi dizi dizi kistlerin olur.buda ultrasonla çok rahat görünür.1 günlük 2 günlük gecikmeler önemli değil.kendinde sorun arama kızzz...kocayı düzelttin sıra kendine mi geldi...kızacam bak sana heeetamam git adetin 3. günü hormon testi yaptır ama stres yapma,sende bişey yok.olsa mutlaka beli olur.rahim filmi bile çektirdin daha ne yapacaksın?
tatlım,tam 3 gün olmuş.şuanda çok ideal.bugün yaptırsın bencede.
verebilir bugün canım 3 4 gün olması lazım zaten şuan ideal...
dua edın canlar kocayı ıkna edeyım ( ya vedud) deyın ufleyın buraya:))))